everybody hurts...sometimes

Dagen har bara varit bra och den blev en lång lunch med Danni som var så trevligt så. Sen ville jag ta en runda på stan och precis då kom den en sån skur så lite blöt blev man allt. Jag hittade ett par fina jeans på Hm men tyvärr fanns de inte i en storlek mindre som jag hade behövt för jeans töjer ju sig tyvärr så det blev inget köp. Och ni som känner mig vet att jag inte är någon jeans människa. Jag måste lära mig att trivas i det helt enkelt.
Nu sitter jag och väntar på att desperate ska börja. Hoppas det är bra för förväntningarna är höga :)

Jag känner mig helt febrig och förkyld så det blir tvn sen sängen för imon är det jobb 10-15 och jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Jag har inte riktigt tid för det. Men det är ju sånna tider nu tyvärr.

Jag fick precis reda på att jag troligtvis kommer få betala en sjuk summa i restskatt och det förstörde verkligen min dag..


Ha det så bra :)

30 september

Jag vaknade för någon timma sen för jag ville verkligen sova ut idag och det behövdes.
Sen dess har jag dushat, pratat med Danni och rensat min garderob. Det känns som att jag gör det ofta men jag använder ju inte ens alla mina kläder och jag hittade lite saker med prislappar på. Himla bra!

Nu ska jag kolla på The Hills sen åka in och ta en sen lunch med Danni.
Sen är det jobb som gäller onsdag-lördag. Denna helgen har jag natthelg med.. Bara jag får tillbaka mina byxor så är jag nöjd. Jo de var ju borta när jag kom till jobbet i lördags. Jag blir så arg.

Ha det så bra :)

29 september

Att umgås utanför arbetstiderna är hur kul som helst. Det är så kul att se hur alla är. Jag åkte iaf ner en sväng igår och tog bilen, det kändes skönast så. Jag hade iaf hur kul som helst och ville egentligen inte hem men alarmet skulle ju ringa en viss tid så det var bara att gå mitt i det roligaste. Idag var det tufft att gå upp eftersom mina söndagsnätter oftast är värst men jag tog mig upp ändå och gjorde iornding mig snabbt sen blev jag upphämtad av de andra i stan och sen bar det av till Ullared. Jag var inte ute efter något speciellt men det blev en påse ändå. Det är alltid kul att åka dit när man inte varit där ett tag. För er som inte vill veta min inköpslista kan sluta läsa nu:
* strumpor
* linne
* klänning
* stickad väst/klänning
* fransk manikyr
* ansiktsmasker
* mp3 hörlurar
* godis
* nagelborttagningsmedel
* bomullspads
* pasta kokbok
* fotskrubb
* duntofflor

Sånt nödvändigt men ändå önödigt. Jag hade kunnat köpa mycket mer men eftersom jag inte vet hur länge jag kommer vara hemma känns det rätt onödigt att köpa på sig massa saker.
Efter vi hade handlat klart åt vi en god taco wraps som förövrigt var väldigt kladdig. På hemvägen somnade jag en sväng för det gick knappt att hålla ögonen öppna.
Nu har jag vart hemma en stund och hunnit med att göra ansiktsmask, fotskrubb, peeling och målat fransk manikyr. Och nu har jag kurat upp mig i soffan och fryser som bara den. Påväg att bli sjuk kanske?
En hemma kväll röstar jag iaf på.


Ha det så bra :)

28 september

Då var det söndag igen och idag är ingen vanlig söndag för idag är det inget jobb som gäller. Så himla skönt så jag ska ha en lugn dag innan jag åker ner och har kul med jobbet. Det är resturang fest ikväll och eftersom vi är bosatta där vi är så är det rätt svårt att komma hem men förfesten ska jag iaf vara med på och om det  blir buss eller bil vet jag inte riktigt än. För imon blir det ullared tidigt och då vill man ju inte somna i bilen det första man gör.

Igår började vi iaf hos Janina och det var jätte trevligt och sen fick det faktiskt bli lockigt hår. Det är något man inte orkar fixa själv så jag hade min vän Fia till hjälp och det blev jätte fint. Sen skulle vi åkt till en inflyttningsfest men den var tydligen ingen hitt så emelie och dem hade vart inne och vänt så vi åkte tillbaka till Janina igen.

Ja vad ska man säga om kvällen. Ena stunden var jag på topp och visade min störda sida för dem som aldrig sett den men de tyckte bara det var kul så vad ska jag säga. Det blev dans på Centrum, promenader, en kort sväng på Amor och sen en tråkig bussfärd hem och en skön sömn. Så vad ska ja säga? Kvällen blev lyckad.


Ha det så bra :)

27 september

Dagen kan sammanfattas i flera punkter:
* Cola på hela golvet
* Stökig lobby
* Stoooor uppfyllning
* Kort rast
* MYCKET ATT GÖRA
* STRESSIGT

Alltså som ett rent helvete. Men här är jag och jag har sjukt ont i fötterna men det ska nog gå bra om ett tag. Nu har jag duschat iaf och sminket håller på att fixas. Hur håret ska vara är ett senare problem. Men en sak är säker hoppas jag: Ikväll ska vi ha kul :)

26 september

Idag kom nästa lön och den har jag längtat efter ett tag för det var den stora semesterlönen men nu ser jag inte så mycket av den ända för jag satte undan den. Jobbet gick iallafall bra och man märke att fler fick lön idag.
Efter jobbet åkte jag hem och fixade iordning mig sen mötte jag upp Emelie i stan. Det var tänkt att vi skulle gå på After Work men det var nästan fullt överallt och båda var hungriga så vi åt på Jensens iaf och sen blev det en himla massa glass i effterätt. Så vi var mätta och glada, nästan för mätta. Sen mötte vi upp Donna och gick över till Centrum en sväng. Jag skulle ju ändå åka hem direkt men det var kul så länge det varade och vissa var på G och musiken var bra men jag ska ju snart upp och jobba så det blev hemgång för min del.
Men imon ska vi ut och och ha kul istället :)

Blev rätt förvånad innan när Liselotte ringde. Jag har ju inte pratat med dig på hela sommaren eller sen vi sa hejdå till varandra. Det känns faktiskt inte som att ni varit borta så länge som ni varit men denna sommaren har gått så himla snabbt. Det var kul att prata med dig iaf och jag saknar dig här hemma. Jag hoppas att du hinner komma hem innan jag åker för vi har massa prat att ta igen och jag gissar på att du har fler saker att berätta för mig ;)
Hoppas ni har det bra och att vi ses snart. (Jag vet ju att du är en trogen läsare så jag hoppas du ser det)



25 september

Konstigt nog så var jag inte så trött imorse som jag trodde. Men gissa om jag blev sur när Niclas springer in för tidigt och skriker- nu är det dags att gå upp! Nej tack och han fick sig en utskällning men fattade sen varför. Det är ju löning idag och då passar ju även folk på att äta på mcd så vi hade endel att göra men inte mer än vanligt faktiskt. Men jag sa ju ja till att jobba över två timmar och det var då tröttheten började komma. Direkt efter jobbet gick jag in till Accent och köpte bagen/väskan som jag velat ha ett tag. Den finns en modell som de flesta i denna stad har som finns i svart, vitt och brun men jag köpte den som är lik med helsvart istället. De var ju lika stora så varför inte. Tänkte att jag skulle ha den som handbagade sen men under tiden kan jag ju använda den som träningbag :)

När vi kom hem gick jag, pappa och Ann-Sofie en promenad och efter de tog jag en lång dusch. Sen blev det fixning av händer, fötter ansikte samt ansiktsmask. Man behöver lite egentid. Och det här med ansiktsmask har jag blivit en flitig användare av.

Nu ska jag kolla klart på Idol sen blir det Heroes. Sen ska jag läsa lite och hoppas på att tankarna håller sig borta inatt så att jag får sova.


Ha det så bra :)


i dont know why

Jag stängde av datorn och gick och la mig för timmar sen. Har jag somnat? Nej.
Istället tände jag lampan igen och läste några kapitel i min bok men jag blev inte tröttare för det.
Jag tänker för mycket. Jag tänker på allting. Allt detta om USA tar så himla stor del. Jag tänker på det hela tiden. Och speciellt när man gått och lagt sig. Jag kan tänka på vissa ord på engelska, hur jag ska bete mig, hur min familj kommer va, hur jag vill att den ska va, huset, barnen, flygresan, stränderna, newyork dagarna. Jag vet att detta är för mycket. Men vad ska jag göra? Tankarna bara flyger iväg. Jag antar att det är för att jag vill detta så himla mycket. Det är min dröm och jag är ett steg ifrån att göra den verklig. Och att hitta en bra värdfamilj och den rätta är ett stort steg och tyvärr kan jag inte göra så att det går snabbare. Men att tänka så här mycket gör mig bara mer och mer förväntansfull.
Jag antar att jag får göra ett sista försök med att somna för jag vill inte ha en sömnlös natt.
Och jag hoppas att det börjar hända något med matchningarna snart igen.. SNÄLLA!

just like old times

Efter att vi funderat på vart vi skulle gå så hamnade vi på Kafe Paus. Det var fullt typ överallt. Det var iaf en hur trevlig kväll som helst. Vi pratade om verkligen allt möjligt. Och Nina var sen som vanligt och när hon kom sa hon: VA känner inte ni mig? Hahah jo vi gör ju detta och vet hur du funkar. Men bättre sent än aldrig. Vi pratade gamla basketminnen, skolminnen och kom bort oss endel och skrattade en hel del. Det är alltid kul att ha sånna här kvällar. Tyvärr är dem allt för sällan för hur kul har vi inte haft alla åren. Men vi får tacka Mickan för att hon drar ihop sånna här grejer :)
Så nu är det prat om julmarknad med hotell och allt i Göteborg men det ser inte så aktuellt ut för mig men jag lovar att alla ska få komma och säga hejdå till mig och hälsa på mig också :)
På vägen hem satt vi och pratade om poliskontroller och om man blivit stoppad och helt plötsligt skriker Kajsa: Aa det är en polis bakom och saktar ner som bara den. Hon blev lite smått rädd där ja.
Men jag har iaf haft en rolig kväll. Mer sånna tack :)


24 september

Nu får drömmandet räcka. Jag fattar inte vad alla dessa sjuka drömma kommer ifrån. Betyder dem något?
Jag har iaf vart på dagiset idag och fixat mina referenser och så störde jag mitt i maten och barnen blev ju så nyfikna på vem som kom så de åt inte så mycket. Men söta var de iaf :)
Sen gick jag bort till frikis och hämtade en klänning av Danni som jag tänkte låna till helgen.
Nu är endel av helgen planerad iaf och det känns skönt. Så på fredag blir det först jobb, träning och sen blir det after work med Emelie och flera och efter det kanske bio om vi orkar och känner för.
På lördag blir det jobb och sen blir det utång med en massa :)

Ne nu ska jag nog dricka lite kaffe sen gå ut och gå en sväng med Fia.
Sen ska jag in och fika på Claras med laget :)

Ha en bra dag :)

Jag erkänner

Jag har inte ens hunnit hämta mitt ena paket innan jag bestället mer produkter. Men sån är jag! Nu har jag iaf beställt en ny Id Kabuki borste för min har varit med några år och det syns och märks och sen köpte jag ett Id mineral Viel också som är så bra. Allt detta fick jag för ett himla bra pris :)

Nu nu ska jag bort till Ica och hämta mina saker. Bye :)

23 september

Det var rätt skönt att komma upp i tid ändå så vid 8 var jag uppe och åt en god frukost och sen åkte jag in och mötte upp Danni. Vi hann med ett ärende, sola och sen ett pass på gymmet. Sen skulle jag gått till dagiset och fixat referensen men hon skulle på möte så jag ska gå dit imon istället. Nu har jag lagat wok till middag och kollat på the hills.
Jag ska snart hämta upp Fia för att åka bort och hämta vårat packet ifrån eleven.


Ha en bra dag :)

22 September

Jag som skulle gå upp tidigt och träna men jag drömmer så mycket och sjukt nu att jag måste somna om och se hur det slutar. Men när jag väl går upp så kommer jag inte ihåg vad jag drömt ändå. Drömmar är krångligt!
Men jag och Fia åkte iaf in och tog ett pass på gymmet och efteråt köpte vi med oss mackor hem ifrån mackmakeriet.
Nu har jag vart hos pappa ett tag och det känns som att det var evigheter sen jag var här och det tyckte tydligen min dator också eftersom det tog lite tid innan den hittade rätt nätvärk.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så himla trött.
Men jag tror att jag ska läsa nåt kapitel i min bok först.
Imon ska jag in och träna med Danni vid 9 sen ska jag fixa lite referenser sen lite senare ska jag nog träffa Malin.


Ha det så bra :)

lets play your love game

Nu har jag svårt att hålla ögonen öppna så jag ska krypa ner i mina goa säng för jag fryser ihjäl sen ska jag sova gott för imon måste jag upp och träna. Om jag orkar och kommer upp imon vill säga. Jo det ska nog gå bra.

Sovgott :)

you cant read my pokerface

Idag var det en skön och snabb dag på jobbet och som vanligt så flyter timmarna på som bara den och vid 15 var det dags att gå hem. Hann hem och duscha innan pappa hämtade upp mig och vi åkte ut till farmor&farfar. Vi satt och pratade och alla ville självklart leka med Wille. Det är så gulligt när de lärt sig gå för de springer nästan iväg och ska titta och röra på allting. Det är nog mer röra än titta faktiskt. Men han är söt lillkillen, min lilla kusin :)
Vi var inte där så länge men det var trevligt ändå sen åkte jag hem till mamma en sv'ng innan det bar av in till stan för att träffa Malin. Vi tänkte ju gå på Bio men det var utsålt så vi tänkte hyra film istället men väl där så hittade vi ingen som verkade bra så tillslut blev det en fika på Claras och där satt vi i lång över en timma och bara pratade. Det var trevligt och sen blev det lite planering inför nästa helg med och vi kan ju alltid hoppas på att det blir bra :)

Nu ska jag ta och sova och gära något vettigt av min lediga dag imon. Jag är ju trots allt ledig ända tills torsdag och träning ska det bli varje dag iaf men om nån annan vill träffa mig så är jag ledig :)


Ha det så bra :)

i love it

Vad skönt det var att träna men jag måste säga det igen: jag hatar att ha ansträngsnings astma men det funkar bra ibland och ibland funkar det inte. Men man tränar ju efter sin egna styrka.
Efter passet satt vi i ångbastun för det har jag inte gjort innan. Jag tror att jag kommer hålla mig till den andra bastun i fortsättningen men det var rätt skönt ändå sen fick vi stressa till bussen men vi hann.
Nu har vi ätit här hemma och nu kollar jag på inspelade so you think you can dance.
Jag beställde precis en mascara och en parfym ifrån eleven och fia beställde en mascara också så nästa vecka kommer det väl antar jag :) Parfymen har jag haft innan så jag vet att den luktar gott annars är det rätt svårt att beställa paryfym.
Nu ska jag nog gå upp och läsa lite i min bok. Jag började igår men sen blev det för muclet runt omkring som sms och allt så jag fick ingen sammanfattning men idag blir det nog bättre :)

Imon blir det som sagt jobb mellan 8-15 och sen ska jag ut till farmor & farfar och hälsa på lite och då är även min farbror och lille Wille där så jag ska passa på att leka lite med honom :)
Sen blir det nog bio med malin om det finns platser kvar på Patrik 1,5 annars blir det en fika :)
Vi hade tänkt att gå ut imon men det är helgen innan löning och jag är taggad men ändå inte så jag tror att vi hoppar det denna helgen och tar och drar ihop ett gäng nästa helg istället.

Ha det så bra :)

19 september

Då var det fredag igen och jag började fundera på vad jag gjort denna veckan? Men jag har nog hunnit med endel men ska jag vara ärlig så går mina dagar oftast åt att inte göra någonting. Men hur skönt är det inte då? I love it. Men snart ska jag ta och röra på mig och åka in och träna med Fia. Jag gillar verkligen det passet, man blir så taggad av musiken!
Såg förresten att det är hälsovecka nästa vecka och det ska jag utnyttja med gym iaf eftersom jag jobbar vissa dagar och inte hinner med vissa pass :)

Nej nu ska jag ta och äta lite innan jag åker in till friskis.
Sen blir det nog det nog en hemma kväll med mamma för jag ska upp och jobba imon kl 8.

Ha en bra dag :)

i dont get it

Vad skönt det var med en extra ledig dag och den spenderades med Fia. Vi åt lunch på sesam och satt där ett bra tag och pratade och sen blev det en sväng på stan. Jag köpte ett par spetstights ifrån gina och det är skitsnyggt på andra men jag hoppas att jag ska kunna ha det med. Sen åkte vi upp till a6 och kollade lite mer sen hälsade vi på Danni lite innan vi åkte hem igen.

Men nu har jag iaf ätit en massa ben & jerry glass och kollat på idol och nu blev jag helt kall av all min glass.
Jag funderar på att gå upp och lägga mig i min säng, tända mina ljus och börja läsa min bok som jag köpte för längesen. Dåligt att jag inte börjat än men jag tänkte spara den och låta mamma läsa den först men det får bli ändring på det.


Ha det så bra :)

18 september

När jobbet ringder brukar det ofta låta:
- Hej. Kan du jobba idag? Kan du börja tidigare?
Men idag lät det:
Hej. Du behöver inte jobba idag om du inte vill för ni var för många som kunde kök.
Taaack det gjorde min dag :)


Nu ska jag snart ringa till CC och säga nej till familjen för det kändes helt enkelt inte rätt och gör det inte det ifrån början så är det nog inte meningen och sen ska jag ändra tillbaka till bara CA för det är ju dit jag vill. Jag vet inte riktigt vem jag har försökt att lura. Mig själv antar jag. Men jag väntar hellre och kommer dit jag vill :)

you have a match!

Jag får mail varenda dag och jag hoppas hela tiden att det ska vara ett matchningmail men det är skräpmail.
Men nu gick jag in och då stog det: You have a match.

Jag och mamma har suttit och läst allt nu och det var en singelmamma och hennes son som bor i Minneapolis och jag vet inte riktigt vad jag tycker för jag skulle jobba bara kvällar och sluta runt 22 tiden och det är ju då alla andra är lediga. Jag ska inte låta allt för kräsen utan jag får se om hon ringer och så får jag bestämma mig sen :)
Alltid kul att ha fått en match iaf för nu vet jag att det verkligen är igång.

Nu blir det sängen.. Godnatt :)


17 september

Visst är det skönt att ha dagar då man inte gör någonting och det hade jag idag. Jag har tatt det lugnt och kollat på massa inspelade program och sen var jag och tränade ett station 70. Der var tydligen ett nytt pass så det var rätt svårt att hänga med i början men det funkade till slut. Vet inte riktigt avrtför hon bytte mitt i terminen men nu får man lära sig något nytt .

Nu sitter jag och kollar på idol och sen blir det Heroes.


Ha det så bra :)

16 september

Det är sjukt vad mycket man hinner med om man går upp tidigt. Det visste jag ju innan egentligen men jag tycker ju det är skönt att sova ;)
Men idag så var iaf jag och Danni uppe hos Jossan runt 9 och åt frukost med henne och Peter. Det var trevligt att åka iväg och äta frukost hos någon annan men tyvärr så var vi ju tvungna att säga hejdå till varandra men det känns inte som att jag säger hejdå till henne för en lång tid utan jag hoppas på att vi ska ses snart istället.

Efter det åkte vi upp till a6 och kollade runt lite och jag pratade med en på 3 och jag har inte så mycket att välja på helt enkelt. Antingen får jag köpte ut mobilen för en sjuk summa nu eller så får de dra en summa ifrån mitt konto i ett år. Det blir ju samma summa totalt men antingen så får man klumpsumman eller så delar man upp det. Än så länge ska jag inte göra något förrens jag vet att jag ska åka. Sen tog vi en runda på Ikea för Danni skulle köpa lite galgar och sånt men det åkte ner lite saker åt mig i kundvagnen också. Det blev förvaringslådor, mer förvaring, en söt lampa som jag ska ha i mitt fönster och ett stort vaniljvärmeljus.

Sen åkte vi hem till Dannie och åt lite och kollade på gårdagens the hills avsnitt sen fixade hon iordning i sitt rum och jag låg mest och tittade på haha. Men efter ett tag var det dags att åka hem för jag ville fixa mitt rum också så jag fick sånt ryck och slängde allt som jag inte använder och rensade kläder och alla lådor. Så det blev helt enkelt in med det nya och ut med det gamla och nu är mitt rum riktigt mysigt så nu sitter jag här i sängen med datorn, vaniljljuset tänt och vem kan slå filip och fredrik på tvn :)


Det som slog mig idag var att de ringde mig och frågade om jag kunde åka tidigare och jag svarade ja.
Nu är det jag som stor utan och mina förhopppningar är höga.
Jag har avstått ifrån att söka nytt jobb, fixa vissa grejer för jag har trott att jag ska åka.
Men nu kan jag inte göra så mycket mer att vänta.
Men jag tycker det var onödigt att ge mig förhoppningar om jag nu inte får åka tidigare ändå..




14 september

Jag kom precis hem ifrån jobbet och det gick väldigt bra. Och tro det eller ej men efter alla år så har de bytt radiokanal till mix istället för p4 och högt är det också :) Det krävdes en ny chef för att detta skulle ske.

I fredags var det avskedningsfest hos Jossan, det var hur trevligt som helst och vi hade charader. Det var hur kul som helst att titta på alla när de skulle få fram sina ord och meningar :) Sen blev det en massa prat om allt möjligt. Men det var absolut en trevlig kväll.

Igår var det dags för jobb igen och dagen var både seg och snabb men som vanligt gick det bra ändå. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt och sen gick jag och la mig tidigt. Jag gick och la mig runt 22 tiden men jag somnade verkligen inte och jag kollade på klockan hela tiden och sista gången var den 2.31. Men jag måste ju ha sovit där emellan? Det konstiga är att jag inte alls var trött när jag skulle gå upp. Men jag är piggare om jag sover för lite än för mycket.

Nu sitter jag och kollar på tv och väntar mer på att klockan ska gå så att de bra serierna börjar :)
Jag orkar tyvärr inte hitta på så mycket mer.
Jag ville inte säga hejdå till Jossan idag så imon ska vi ses imon isället och vi måste ju tyävrr säga hejdå någongång :(
Så imon blir det jobb 7-15 sen tänkte jag och Dannie träna, basta och bara ta det lugnt sen blir det en kväll hos Jossan.

Ha det så bra :)

12 september

Inatt har jag drömt två sjuka drömmar. Ibland undrar jag verkligen varför man drömmer vissa saker och speciellt om vissa. Så därför var det svårt att gå upp när klockan ringde för jag ville se hur den slutade.
Nu har jag iaf ätit en god frukost och ska snart in til stan och möta upp Jossan och Danni och fixa en bild som vi tog med body shop. Vi gjorde det när vi gick i skolan men har helt glömt bort det så det är nog dags att lämna in bilden.
Efter det blir det jobb 12-19 och sen stressa hem, göra iordning sig och sen avskedningsfest hos Jossan.

Ha en bra dag :)


Låten heter: Katy Perry - Hot N cold :)

11 september

Tänkte inte på vilken dag det var idag förrens jag skrev datumet..


Det var inte så jobbigt att gå upp idag trots allt. (Jag har kommit på att mina inlägg handlar mest om hur törtt jag är, hur lite jag sover eller hur mycket jag sover.) Jag har börjat må jätte illa på senaste tiden och ha huvudvärk och det är inte likt mig men jag hoppas att det går över snart iaf.
Jobbet gick bara bra och tiden rullade på. Det är sjukt vad snabbt timmarna innan 12 går, det är därför det är så skönt att gå 7-16. Efter jobbet hann jag bara hem och duscha och nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att farmor och farfar ska komma, vi ska äta lite och de ska fira niclas som de inte gjort än.

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you over think
Always speak
Crypticly

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
(you)You don't really want to stay, no
(but you)But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring

I should know that
You're not gonna change

Someone call the doctor
Got a case of a love bi-polar
Stuck on a roller coaster
Can't get off this ride


You change your mind
Like a girl changes clothes

10 september

Jag måste verkligen börja ändra på mina sovtider så att det blir mer lika för det det här funkar inte. Det blev helt fel i helgen helt enkelt och sen dess har jag inte gått och lagt mig i tid och verkligen inte gått upp i tid.
Men det är ju så skönt att ligga kvar i sängen.

Idag kom Fia och Danni hem hit och vi lagade mat eller det var nog mer de som lagade mat kom jag på och handlade gjorde de med. Ni är duktiga ni!
Men det var iaf jätte gott och trevligt för det var ju ett tag sen vi sågs nu.
Sen åkte jag in och fikade med Sara och pratade om allt och ingenting. Men nu är jag hemma igen och har ätit lite, kollat på idol och nu är det heroes som gäller men snart är sängen min.
Imon är det nämligen jobb som gäller 7-16. Vad skönt det är med lediga dagar alltså men det blir lite jobbigt med lite strö dagar här och där.


Godnatt :)


9 september

Kom precis hem efter en lunch med Jossan på mackmakeriet. Hon åt en god pasta och jag åt en god skagenmacka. Fast egentligen fick jag inte i mig någon mat för jag mådde så illa. De senaste dagarna har jag haft ont i huvudet eller mått illa till och från. Men det var iaf kul att träffa henne för det har ju tyvärr inte blivit av på senaste tiden och om en vecka åker hon. Så på fredag är det avskedningsfest för damen som drar till USA :)

På tal om USA så ringde jag precis CC och man får prata med olika tjejer hela tiden och alla är jätte trevliga men de säger olika saker. En sa att jag skulle kunna påskynda mina matchningar, den andra att de var säkert att jag skulle komma iväg den 20 oktober så självklart har jag hoppats på det. Men nu när jag ringde så sa hon att jag kommer inte komma iväg den 20 oktober för av 100 % så är det 95 % som vill till California och så många familjer har de inte där. Svenskar är väldigt populära eftersom vi är bra på engelska, bra på att köra bil och allmänt trevliga men ifrån andra länder har de ca 1000 timmar i barnerfarenhet medan vi har 200 så vi ligger på både plus och minus.
California har ju alltid varit en dröm för mig och det har självklart New York också men eftersom man är där på skolan så skulle jag ju få se lite av det också. Hon sa även att hon trodde om att jag skulle ha roligare på östkusten och att jag kunde åka till California på mina lediga helger eller min 13:e månad. Men Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det men samtidigt så kan ju den perfekta familjen för mig finnas någon annanstans så jag öppnade upp mig så nu kan jag matchas i hela USA. Det är rätt skrämmande det med för innan var jag inställd på SF eller San Diego men nu har jag ingen aning. Men frågan är egentligen vart jag vill? Jag tror att jag skulle ha det underbart överallt och självklart så kan jag tacka nej så det skadar ju inte att vara med öppen. Men jag kommer fortfarande hoppas på CA. Men nu lär det inte ta så lång tid innan det kommer matchingar så ni lär bli uppdaterade vill jag lova. Men självklart kan jag vänta för att få komma till CA..

Ha en bra dag :)

8 september

Det blir ett snabbt inlägg här.

Idag var det meningen att jag skulle upp tidigt men jag kom hem rätt sent igår och jag behövde verkligen sova ut. Men Fia väckte mig och frågade om ja vill gå på stan och äta lunch. Det kunde jag inte säga nej till så jag pallrade mig upp. Vi åt en god lunch på Sesam och sen var båda på jakt efter något att ha tights till men när man letar hittar man inte så mycket. Men lite kassar gick vi hem med ändå och jag fick med mig lite nya träningskläder.
Efter träningen hämtade Gustaf upp mig och vi åkte och åt sen blev det WallE. Så himla söt :) 

Nu är det dags för the Hills :)
Ha det så bra :)

7 september

Klockan vid banken stod på 5.05 när jag kom hem inatt.
Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara och som vanligt så var det flum på jobbet.
Vi hade ö-råd och urna och allt och gissa vem som åkte ut? Jag! Jag skyller på Jesper som tvingade alla att rösta på mig. Den som åkte ut skulle även få dricka alla drickor blandade inklusive kaffe och juice men som tur var så slapp jag det. Hur äckligt hade inte de varit. Men kvällen var faktiskt rätt lugn på alla sätt och viss så det var en rätt bra natt.
Så när jag gick och la mig gick en annan person upp så det blev godnatt och godmorgon.

Idag eller vid kl. 14 så ringde pappa och frågade pappa om jag ville följa med och hälsa på min lille kusin Wille. Det behövde han väl inte ens fråga om. Jag flög nästan upp ur sängen och efter en stund var vi iväg. Jag körde dit och pappa fick köra hem. Det funkar faktiskt att köra med automat när man väl vant sig vid att ta bort vänsterfoten. Vilken sötunge min kusin är han ler nästan hela tiden och ska vara med överallt. Men idag var han väldigt mammi och pappi men jag fick ha honom en liten stund iaf.

Nu blir det nog film men jag ska vänta tills det inte regnar så mycket längre.

Ha det så bra :)

6 september

Grattis Mamma på födelsedagen :)
Graattis Jossan till körkortet ;)



Idag fyller som sagt mamma år så vi gick upp och åt en god frukost och sen fick hon öppna sina packet och som jag hade hoppats så blev hon jätte nöjd. Jag köpte massa saker som jag visste att hon behövde men som hon aldrig tar tag i att köpa själv som sminkborstar, ögonskugga, ögonfransböjare, sjalar och sånt. Det kanske inte är världens roligaste present men hon blev jätte nöjd så det var bra.

Sen har vi vart på Soya och ätit med M&M och min moster. Vi åt en god 3 rättersmiddag. Först fick man en soppa som inte var någon höjdare men buffen hur god som helst men vad mätt man blir och efter de var det friterad banan och glass som efterrätt. Tror ni inte att vi skulle fika när vi kom hem nu med? Jag som är hur mätt som helst. Men jag fick ner en liten kaka iaf och nu ligger jag i min säng och ska egentligen sova en stund innan jag går på mitt natt pass. Men det är någon som stör mig :p



Ha en bra kväll :)

don´t look back

Tror ni inte att de hade stängt imorse? Det vara bara att åka hem igen. Nej inte riktigt jag gick in till jobbet och väntade tills klockan blev 10 sen gick jag och fixade det sista till mammas present. Sen fixade jag mina dollar på forex. Himla bra tycker jag. Glasögonen var också klara och det tog bara två dagar och sen köpte jag mina linser med. Så nu är allt det fixat så jag kan stryka lite grejer ifrån min lista. Jag är väldigt nöjd med glasögonen faktiskt men jag har fortfarande inte vant mig vid känslan att gå runt i glasögon. Jag vet att det är så himla snyggt på andra men det är sällan man trivs i det själv. Jag tror att det är för att många inte vet att jag har linser och då skulle de bli så konstigt om jag en dag bar glasögon men nej nu ska de bli ändring på det. Så jag har mina glasögon som jag ska ha i USA för jag orkar inte hålla på med linserna tidigt på morgonen och så glasögonen får åka på och av och dessa var verkligen fina. De andra som jag har är hel svarta med bågar och allt men dessa är bara silvriga bågar och resten svart och det passar nog bättre till mig. Men jag köpte linser för ett halvår och sen fick jag två extra av Åsa :)

Arriva har ju fått så mycket dålig kritik nu på senaste tiden och idag när jag åkte hem var det en ny chaufför för den turen eller hon hade inte kört 26an innan och visste inte riktigt vart hon skulle så jag fick sitta där framme med henne och säga vart hon skulle svänga men det klarade hon faktiskt av ändå.  Hon var faktiskt jätte trevlig och berättade allt möjligt. Men jag läste det idag om den lille pojken som inte fick åka med för att han var för liten. Vadå för liten? Finns de nån lag på hur gammal man ska va för att åka buss?

Nu ska jag ta det lugnt och dricka lite te sen ska jag vänta och hoppas på att Fia kommer och hälsar på med Felicia sen lite senare är det dags för träning och ikväll blir det film med Moe.


Ha en bra dag :)

5 september

Jag är vaken :)
Men tyvärr så vaknade jag med världens magont igen. Men morgonen är värst så jag får försöka ta mig igenom den. Nu sitter jag och äter en god frukost och snart ska jag gå till bussen. Jag ska fixa mina (o)nödvändigheter, hämta mina glasögon som redan var klara, köpa linserna och sen ska jag växla in lite dollar.

Ha det så bra : )

new styles, new looks, new you. Everyday

Som jag skrev innan så blev det en hel dag i soffan. Men nu har tyvärr mitt magont kommit tillbaka men jag ska nog ta mig ut på en skogspromenad sen ändå. Jag testade förresten den nya chokladen och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var faktiskt helt okey :)

Sitter och kollar på forever 21 och kolla dessa snyggingar och söta plagg:



Ca: 161 kr



Ca: 175 kr



Ca: 161 kr



Ca: 88 kr



Ca: 175 kr



Ca: 161 kr


Ca: 125 kr


Ca: 140 kr


Jag skulle kunna fortsätta i evigheter för jag får inte nog av dessa kläder.
Jag kommer springa till den affären i N.Y.

Jag vet att jag tjatar om min resa och jag är fortfarande väl medveten om att jag inte har någon familj. Men jag är bara så förväntansfull och nu är jag avundsjuk på alla andra som haft turen med sig och hittat bra familjer. Men istället ska jag se det på ett annat sätt. Min dag och min tur den kommer med. Och jag SKA komma iväg den 20 oktober.
Jag får helt enkelt lugna ner mig lite och vara den som väntar på något gott men inte väntar för länge.. Right?

4 september

Gissa om jag gjorde de jag skulle gjort imorse? Nope.. jag somnade om. Jag vaknade av att Niclas kom in och frågade om inte jag skulle gå upp. Jo det skulle jag gjort en timma innan. Så typiskt mig men jag vaknade med världens magont så jag drog täcket över huvudet och somnade om. Så idag ska jag ha en tycka-synd-om-mig-själv-framför-tvn-dag!
Just nu sitter jag och kollar på So you think you can dance. Dessa människor vet hur de ska röra på sig säger jag bara. Jag får rysningar när jag ser vissa av dem. Men mest av allt blir jag bara sugen på att dansa :)
Jag såg precis en reklam för en ny marabou - amigo tror jag den hette. Nån som testat? God?

Ha en bra dag :)

3 september

Jobbet ringde ju in mig i förrgår så idag fick jag jobba men det var bara en 12-15 tyvärr men jag skulle ändå träna efteråt så jag satt kvar ett tag och åt och kollade på tv. Jag gick på Annikas station 70 och det var lika bra som vanligt. Det är så himla skönt att träna. Efter de skyndade jag mig hem så mamma hann klippa mig. Känns som att jag gör det rätt ofta nu men det är skönt men jag skulle kunna ha det ännu kortare ;) Sen har vi kollat på Idol och Heroes.

Imon ska jag först fixa en grej sen ska jag ta ett gym pass på friskis. Och känner jag mig rätt så blir det bara trampmaskinen och springning för mig men det är träning det med. Sen var det tänkt att jag skulle hälsa på F&F men mamma skulle ha bilen så jag tar det en annan ledig dag. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv :)


Sofie: Det går inte att kommentera i din blogg men jag vet visst är den snygg. Den har bokat en plats i resväskan ;)

2 september

Nu är jag hemma efter dagens äventyr. Det började hos Åsa för att kolla synen och beställa glasögonen så nu är allt det fixat. Sen gick jag bort till Jossan och kollade in hennes lägenhet som var mycket fin. Jag vill också flytta hemifrån!
Efter de åkte vi bort till Jensen och åt en god lunch. Jag åt där i fredags jag vet men det är ju så gott. Idag fanns inte den vanliga råstekta potatisen så de fick bli fries till istället men de var lika gott det.

Sen tog vi en tur upp till driven, köpte glass och pratade lite med carro. Och till det konstiga - vi var på skolan! Jossan var tvungen att hämta en grej ifrån projektet. Så vi pratade lite med Anita & Janne också. Det kändes konstigt att gå i skolans korridorer men det var inte längesen vi slutade men det känns som evigheter. Sen åkte hon vidare till gränna och jag gick bort till stan för att köpa lite presenter till mamma. Och jag hittade massa kan jag lova så nu kommer hon bli glad. Sen syndade jag och köpte en volang jeans kjol på once och den var så fin så jag kunde inte motstå och en bok också. Pappa har den hemma men jag orkar inte vänta på att han ska läsa ut den och den kan va skönt att ha en egen också.
Nu ska jag snart packa ihop lite som jag ska ha med mig till mamma sen blir det hembyte :)

 


Ha det så bra :)

on and on

Träningen gick bara bra, det var Susanne som hade passet och hennes pass brukar vara bra.
Nu ska jag komma igång på riktigt igen! Men när man jobbar är det rätt svårt att hinna med alla pass men nu när jag har så få tider ska jag hinna med det.
Nu har jag satt mig i min goa fotölj, gjort te, tänt ljus och nu ska jag kolla på SATS filmen :)
Riktigt mysigt ju :)

Imon ska jag först till optikern och göra synundersökning, beställa glasögonen, fixa linserna och allt det där. Sen ska jag gå bort till Jossan och kolla på lägenheten och efter de blir det lunch :)

Ha det så bra :)


1 september

Det är så himla skönt att vara ledig. Man kan ligga kvar i sängen hur länge som helst tills ångesten kommer för att man missat för mycket av dagen. Men jag gjorde som i fredags och tog med mig täcket och la mig i soffan och nu har jag kollat på massa SATC avsnitt  och dem får man aldrig nog av men nu är det greek på tv. Tänkte att jag skulle åka in och träna vid 17 också.

Kan ju börja med helgen för jag har inte hunnit skriva (läs orkat).
I lördags var det dags för jobb och det kan varit den jobbigaste dagen på länge. Det var massa nya som jobbade och jag hade Bop maskinen och den kan verkliga göra en stressad. Men jag får skylla mig själv för jag bad om att få va där. Men på nåt sätt är det skönare att stå där bak och ha en sak att fokusera på hela tiden. Så jag jobbade 9-17 och fick min rast runt 15 men dagen gick ju snabbt så det var bra.

Efter det åkte jag hem och gjorde iordning mig sen var det dags för middag på en italienare och en grek. Jag åt en god pastarätt med skaldjur och ett glas vin till och till efterätt blev det något riktigt gott krämigt som jag inte kommer ihåg vad det hette. Det var jätte trevligt att vara ute och äta så och det var längesen. Jag blev hur mätt som helst men pappa körde ut mig till tokarp där förfesten började med Emelie & Co och kvällen slutade sedan på amor och centrum med goda drinkar. Det var en trevlig kväll :)

Söndagen var det dags för jobb och jag orkar verkligen inte med lager längre. Nu när jag vart på mcd ett tag igen så kom jag ihåg vad jag saknat - att vara social. Men ett lager jobb funkar varann söndag och man klagar inte när lönen kommer ;)


Ha en bra dag :)