13 februari

Nu är det bara en dag kvar av min detox kur och det har gått mycket bättre än vad jag trott. Om det funkat vet jag faktiskt inte men jag har kännt mig piggare, orkat mer och inte vart lika hungrig som jag brukar och allt har fungerat bra. Kuren var ju inte jätte god men den gick helt klart att dricka. Jag skulle absolut kunna göra det igen!

Helgen har bestått av jobb. Igår Linden och idag Arla och båda tidiga mornar så jag har inte gjort så mycket mer. Tjejerna var här i fredags och vi lagade tacos och kollade på Satc 1a säsong. Idag fick det bli ett stationspass efter jobbet och efter det har jag gjort lite mat och kollat på Solsidan.

Imon är det produktionsvecka så vi ska ut och fota och planera veckan. Jag tror att det kan bli rätt bra!
Imon är det ju alla ♥ dag och vad vore inte bättre än att fira det med sina vänner. Mys :)

10 februari

Vart kom snön ifrån? Jag som trodde att våren var påväg men tydligen inte. Har suttit i skolan hela dagen och klurat på vårt grupparbete som vi kommer hålla på med den närmaste veckan. Men nu tror jag att vi har en ide.

Ringde jobbet imorse och fick klart för mig att jag får jobba båda perioderna i sommar och ledigt v.25 så nu måste jag försöka få bort det andra jobbet. Kan inte riktigt jobba som jag gjorde förra sommaren.

Sitter och skypar med Danni :) Skönt att höra att hon har bra. Lite smått avundsjuk på att hon befinner sig i varma Australien. Nu ska jag snart träna med Amanda, vi ska testa intervallflex. Imon ska jag gå mot ljusare tider iaf och sen luncha med Fia.

Ha det så bra :)

7 februari

Godkväll mina vänner. Jag tog mig friheten att ta ledigt idag. Det gick verkligen inte att komma upp när klockan ringde. Som tur är har vi inte tenta denna kursen så jag missade inte så mycket och produktionen börjar nästa vecka. Men jag gick till skolan en sväng och pratade grupparbete sen tog jag en sväng på stan innan jag tränade.

Jag köpte även en detox kur som jag ska hålla på med i 7 dagar. Jag har inte riktigt fattat det här med detox men har ändå velat göra en rensning. Man vet ju knappt vad man stoppar i sig ibland. Men jag köpte den på hälsokost och man dricker den på morgonen och håller på i 7 dagar. Man ska fortfarande äta men gärna skära ner på kaffe, fet mat och onyttiga saker. Man kan leva som vanligt, träna och hålla igång. Så detta är ingen fasta och man bantar inte och kommer inte förlora en massa vikt. Däremot är den bra då man kommer rensa ut det giftaga man har i kroppen, man kommer förhoppningsvis bli piggare och må bättre. Jag kommer även sluta äta pasta i minst en vecka. Jag äter alltid pasta och har det till allt så nu tänkte jag testa i en ny kost.



6 februari

Jag har hört britter prata, shoppat loss på Oxford street, åkt underground och dubbelbuss, fått min älskade chai latte från Starbucks, sett big ben, slottet, london eye, tower bridge och picadelli circus och träffade tjejerna såklart. Det har vart en underbar weekend och det har vart så kul att komma iväg lite och se något annat. Vi har klarat oss bra och hittat allt vi skulle till men tråkigt nog går en helg såfort och nu sitter jag här hemma i soffan igen. Men sängen har jag saknat. Som bara den! Så nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa. Det har inte blivit så mycket sömn dessa dagar så en bättre update med lite bilder kommer en annan dag :)

2 februari

Inlämningen är klar, jag klarade tentan, väskan är halvpackad, pengarna är inväxlade och humöret är på topp. Dock sitter jag i skolan för jag har fått virus på min mini dator vilket är mindre kul. Men vad gör man inte för lite internet ibland?

Det ska bli så roligt att åka till London och jag har stora förhoppningar på staden och shoppingen. Väskan ska fyllas till max. Men det ska bli så himla kul att träffa Emelie och Liselotte igen :)

Skriver igen när jag kommit tillbaka. Ha det så bra.