29 maj

Det verkar som att hela stan har börjat förberedda sig för fest.. utom jag! Ska in och jobba 21-03. Men jag är glad ändå. Igår jobbade jag mellan 7-17 och det var folk hela tiden så tiden gick riktigt fort. Efter det var det bara att skynda sig hem och fixa iordning sig inför bio med tjejerna och Sex and the city 2. Den var så himla bra!! 

Idag har jag och Annie vart en sväng på A6 och jag fick med mig ett par tights och ett långt vitt linne. Var tvungen att åka upp med min mobil eftersom den inte hade någon täckning någonstans. Men tydligen så fungerar inte telefonen eller sim kortet förrens nummer porteringen skett vilket sker på måndag natt!

Imon ska jag och mamma till mormor en sväng och efter det måste jag hem och läsa min bok. Har den muntliga delen på engelska på tisdag nämligen. På måndag börjar jag jobba på riktigt för då drar schemat igång. Ska bli roligt faktiskt att komma igång på riktigt igen. Efter det ska jag direkt ner till hotellplan där det är dags för lillebros bal. 


Ha en bra kväll :)

25 maj

Idag har jag irrat runt hela dagen. Jag tänkte gå upp tidigt men när jag insåg att det regnade var det skönare att ligga kvar. Jag har vart uppe på a6 för att köpa en mobil men den får jag inte förrens på torsdag eftersom mamma var tvungen att vara med! Efter det blev det lunch på Twin med Emelie, Jossan och lilla Freja. Sen hann jag och Emelie gå en sväng på stan innan det var dags för mig att jobba 16-21.30 och det gick faktiskt riktigt snabbt.

Vissa saker kan verkligen få mig att le.. Saker som inte fick mig att göra det innan. Ser jag en hund nu så ler jag som bara den, ser jag barn så blir ännu gladare och nu lyssnar jag på David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin over you och jag kan inte sluta le. Låten får mig att tänka på USA som bara den. Jag har sett David Guetta, LMFAO och Fergie live och alla är helt underbara och går inte riktigt att beskriva. Jag kommer nog alltid le åt mina minnen av USA och min tid där! Det finns nog inga ord som kan beskriva hur sjukt mycket jag saknar det. Jag önskar att jag kunde åka tillbaka. Det är klart att det är jätte kul att vara hemma och kunna träffa alla men jag mådde så himla bra där borta. Jag ÄLSKADE det livet! ´
Ne nu ska jag fortsätta lyssna på Davids grymma musik och Fergies vakra stämma.. Galet vad grym hon är den kvinnan.

Imon ska jag och Annie gå en sväng och sen ska jag luncha med Pappa på Jensens.

Ha det så bra allihoppa :)




23 maj

Jag kommer somna vilken sekund som helst men jag tänkte bara uppdatera lite. Igår var det dags för fest inne hos grannen. Han har vart i Kosovo ett tag och är nu hemma i en vecka. Det blev en massa prat, god mat och självklart kubb. Senare på kvällen drog vi oss ner till stan där jag träffade tjejerna och vi satt på piren ett tag.
Igår sa vi hejdå till Emma. Jag vet att du kommer ha det så himla bra och njut nu av den tiden du har där borta men vi kommer sakna dig här hemma :)

Idag har jag jobbat mellan 16.30-20.30 och det blev lite roligare eftersom det är storhelg. Tiden gick så himla fort och nu är jag hemma igen. Tänkte plugga lite innan jag ska sova. Har prövningen i markndasföring imon och efter det ska jag till Arla och skriva på lite papper och få schemat inför sommaren!!

Ha det så bra :)

21 maj

Varför tar man aldrig tag i saker direkt istället för att sätta sig ner och ta det lugnt..Då fastnar man där! Jag har iaf vart och solat, färgat fransarna, städat och fixat lite och nu ska jag läsa på frågorna lite. Provet flyttades till måndag eftersom dom tyckte att jag hade fått för lite information. Det är alltid skönt med några extra dagar men jag hoppas ändå på det bästa. Ikväll blir det myskväll hemma hos Emelie med en mängd godis och massa prat!

I måndags var jag och slingade utväxten.. det var iaf mitt försök till det hela men jag lyckades inte så väl antar jag. Jag gick därifrån med utväxten kvar, ett fläckigt och grymt blonderat hår. Vad som hände vet jag inte riktigt eftersom mitt hår ljusfärgas och inte blonderas men hon trodde väl att det var fint..Jag fick komma tillbaka igår och fixa till det. Visst utväxten är borta men hur jag ser ut på huvudet ska vi inte ens prata om. Jag är fortfarande inte nöjd med dom står inte för några fler kostnader och det finns inte så mycket att göra eftersom håret nu är så blondt kommer inte mycket fästa. Jag ska tvätta det några gånger och försöka låta det va och gå runt med keps om det inte blir bättre..Ni kan tycka att jag överreagerar men hur kul är det att gå till frisören och inte bli nöjd? Det tog dom ett år i usa att hitta min rätta fina guldiga färg och nu är jag tillbaka på det grymt onaturligt vita håret!!! Man kan ju inte bli annat än sur..

Jag har även fått tillbaka jobbet på arla så nu kommer jag vara både på äldreboende, donken och arla! Jag kommer även jobba på alla tre i sommar. Så ni kan få se mig v.26 annars ses vi v.33 när jag har jobbat klart..Jag vet nog inte själv vad jag har gett mig in på men jag får hoppas att det går bra.

Nu ropar marknadsföringen och kaffet på mig :)

19 maj

En snabb uppdatering ifrån stolen - den som jag suttit på sen kl 10 igår morse. Det enda jag gjort däremellan är sovit, ätit, vart på toa osv.. Ni förstår! Jag sitter och besvarar instuderingsfrågor och dom är inte få. Nu är jag uppe i 26 sidor och har 10 kvar att besvara. Så jag ska återgå och sen får jag hålla tummarna att provet går bra på fredag :)

18 maj

Jag är nog den sämsta människan när det kommer till att gå upp ur sängen men jag är nog den bästa när det kommer till att snooza. Ändring på detta tror jag! Idag ska jag plugga hela dagen, ska bara äta frukost sen ska jag köra igång.


I lördags var det avskedsfest hemma hos Emma. Det blev god mat, roliga lekar och massa prat. Det var riktigt kul samtidigt som det kommer vara tråkigt utan Emma i ett år men jag tror på henne och vet att hon klarar detta. Samtidigt som vi ska hälsa på henne om våra planer håller vilket jag tror stenhårt på :)
Igår var jag och Emelie på pass vid 12 tiden och sen gick vi och åt en dagis och pratade framtidsplaner och sedan sprang vi snabbt ner till Lowisa där vi alla tre satt och drömde oss bort. Jag tror på det här!!

Efter det slingade jag håret men det har vart ett bra tag sedan jag blev såhär missnöjd så på lördag ska jag tillbaka och då göra det hos en jag vart jätte nöjd med. Sen mötte jag upp Fia, Emelie och Emma för en fika på Sandys. Vilka goda morotskakor dom har :)


Ne nu kallar maten och plugget, ha en bra dag :)




14 maj

Hör och häpna - jag och pappa var på gymmet idag kl 8.30. Det var bra att träna med pappa och han visade hur jag skulle göra. Benmaskinerna kan jag men när det kommer till armarna är det inte så mycket att hurra över. Sen gick brandlarmet och det tjöt som bara den så det var bara att skynda sig och gå ut. Vi hade duschat klart och vara klara som tur var. Men det var i en lokal nedanför friskis som larmet gått men larmet utlöstes i friskis lokaler också. Efter det har vi irrat runt efter studentkläder och presenter till Niclas och till slut hittade vi allt! Sen köpte jag min efterlängtade väska och efter det blev det en lunch med mamma på Jensens. Nu ska jag kolla på sista Johan Falk och äta den sista chokladen :)

13 maj

Det känns som att det är fredag idag men det är ju bara torsdag. Det är skönt att vara ledig, äta frukost i lugn och ro. Jag och mamma var på a6 en sväng där jag köpte träningskor, klocka och en fin sjal av födelsedagspengarna! Skorna var riktigt sköna så jag ska inviga dom imorgon faktiskt. På eftermiddan kom farmor & farfar förbi för att fira mig och Ann-Sofie och då blev det en god kladdkaka. Jag lyckades faktiskt, har inte gjort det på ett bra tag. Den har alltid blivit för kladdig eller för torr men idag blev den god. Ikväll blir det lugnt, kanske en film och lite marabou polka :)


11 maj

Jag har precis vart ute och gått en sväng och nu sitter jag och äter frukost. Jag ska jobba 11.30-19.30 idag på donken så det blir en lång dag. Men sånt tackar vi för! Jag behöver ju lite jobbtider som sagt. Jobbade där igår med så nu har jag nog kommit in i det igen.
Resten av veckan måste bestå av plugg och sen ska jag försöka få ihop tjejerna till en fika också.
Dags att skynda sig. Ha en bra dag!

7 maj

Nu är provet äntligen avklarat och jag tror att det gick bra. Nu ska jag njuta av att fylla år. Hur man nu gör det.. Det blir ett friskis pass om en timma iaf och sen blir det myskväll här hemma, partyt tar vi imon :)

Ha en bra dag allihoppa :)

6 maj

Jag gick upp runt 8 och gick runt dammen sen åt jag en god frukost och hann inte med så mycket mer innan det var dags att åka in till friskis. Först solade jag på sense, sen gick jag ner till stan för att köpa underdelen till bikinin jag köpte i måndags. De hade vårrea också och sålde endel plagg för 29 så två klänningar och en tröja fick följa med hem! Efter att jag kom hem har jag fixat och donat och försökt mig på engelska boken men jag har ingen motivation överhuvudtaget. Jag har bytt bok en gång för den första var så svårläst men nu har jag en ny och den är inte lättare den men de båda var skriva på tidigt 1900 tal så de är rätt svårlästa. Så antingen försöker jag mig på den och ger den en chans eller så åker jag förbi stadsbiblioteket imorgon. Jag har iaf Oliver twist också och den är ju en klassiker.

Ne nu ska jag ta tag i det här oc hoppas att provet går bra imon på självaste 21 års dagen :)



Överdelen är också blommig men jag hittade ingen bild på den. Båda kommer ifrån Gina och kostar 79kr delen :)


5 maj

Vilken härlig dag det har varit idag. Jag har vart på dagis hela dagen och vi var ute nästan hela dan vilket kunde vart rätt skönt om inte hela bakgården inehöll björkar. Men det kunde vart värre! Efter att jag slutat åkte jag hem till mamma och fixade mat och sen har jag suttit och kollat på 90210 och the hills. Nu kom jag nyss in ifrån en promenad rutn dammen och efter det fick det bli en ansiktsmask.

Imon ska jag upp tidigt och ta en runda runt dammen och vid 12 ska jag på ett stations pass på friskis och resten av dagens ska ägnas åt engelskan.

Ha en bra dag :)

4 maj

Fy vad det regnar nu. Men vi hade ju en kanon dag så man kan ju inte klaga. Samtidigt som jag bestämt mig för att ha en inne dag och bara plugga så är det rätt skönt också. Har precis fått lite mer info angående prövningen på fredag och insåg att jag vart hela ute och cyklat och blev rätt stressad men nu har allt löst sig igen och jag hoppas att allt kommer gå bra. Man kan ju inte göra annat än sitt bästa!

Nu har jag bokat bord tills på lördag då det blir en middag med tjejerna på Jensens. Det ska bli trevligt att ha alla samlade igen även att det känns konstigt att jag fyller år :p
Nu ska jag återgå till kaffekoppen och engelska böckerna.
Ha en bra dag :)