31 mars

Mina damer och herrar idag intog jag spinningsalen kl. 10.00 och inte nog med det jag klarade hela passet. Taggade mig själv att klara hela och det gick bra och skönt efter åt. Efter det blev det en tripp till Lager mer Emelie, Fia, Donna & Lowisa och det fick bli en vit munktröja och par söta blomörgängen. Brukar inte hitta så mycket där längre men det var kul att komma iväg lite och umgås med tjejerna :)

Imon blir det en dag med Liselotte och det kan behövas för snart lämnar vi båda sverige. Jag till USA och hon till kreta så vi får säga hejdå nu  för hon åker när jag är på thailand. Så munkar och cola står på schemat, Lisleotte själv som fått välja så det blir bra :) men innan det blir det en promenad. Har laddat mp3n med ny musik :)

Nu blir det mer Desperate avsnitt sen sängen. Ha det så bra :)

30 mars

Det är redan April om två dagar vilket innbär att vi åker till Thailand på Söndag, som jag längtar. Att få ta fram sommarkläderna ur garderoben, bli brun, njuta, sola och bada och bara leva livet. Jag tror att det kommer bli hur bra som helst.

Igår jobbade jag min allra sista gång på Arla och det kändes underbart. Känslan att gå därifrån.. Ååh så skönt, att veta att jag inte behöver komma tillbaka. Den lilla detaljen att jag kom lite för sent för att jag glömt ställa om klockan gör ingenting. Men duktigt av mig att vara där 30 min efter Becka ringt och väckt mig. Vi bor ju ändå en bit ifrån men jag hann :)
Men jag har haft kul med dom jag jobbat med och dagarna har verkligen rullat på men att åka runt på en truck i 8 timmar och bara packa är inte min grej och jag var på massage i fredags och då märkte verkligen både jag och min kropp att det inte var någon bra grej så det var riktigt skönt att sluta men som alltid så kommer man ju sakna sina jobbarkompisar.

Så snart är det Thailand och det är mycket som ska hinnas med denna veckan och många jag ska träffa.
Men det ska nog gå bra men träna hade inte heller varit fel men jag vet inte vad jag hinner längre. Men en lång promenad står iaf på schemat idag sen får vi se vad som händer. Kanske ska in och fika med Donna lite senare men först ska jag kolla på Desperate från förra tisdagen.

Ha en bra dag :)

26 mars

Morgonen blev ju inte riktigt som jag tänkt och jag vaknde inte riktigt när jag ville heller. Istället så vaknade jag lite innan 8 av att tre kommunen arbetare och deras stora lastbil stog och lät utanför mitt fönster. Dom skulle kolla något med vårat vattet men jag ville ju verkligen sova. Jag hade tyvärr inte så mycket val så jag gick upp och åt en god frukost sen åkte jag in till stan och kollade lite. Fia kom efter en stund och vi åkte upp till A6 och där hälsade vi på både Malin och Emelie och sen blev det god lunch på soya och lite tråkigheter som inpackning och sånt till thailand. Väl tillbaka i stan köpte jag ett par mörkblåa jeanstights, blå randig t-shirt. Sen hann vi mest bara hem och vända innan vi åkte in till vip kvällen på gina. Folk var som galna och köerna till proven och kassan ska vi nog inte ens tala om. Men jag fick med mig en fin blommig boda och ett söt halsband så jag är mer än nöjd. Nu behöver jag inte handla något mer i sverige om jag inte kommer på nåt fint till USA men först blir det sol och bad och lite shopping i Thailand.

Det känns så skönt att jag har det mesta fixat inför usa resan och visumet lär komma vilken dag som helst, belastningsregistret är fixat, hälsoundersökningen ska göras på torsdag och internationella körkortet ska fixas efter thailand och pengar finns växlade hemma. Så det mesta är klart förutom en jobbiga packningen och städa iordning mina rum och veta vart jag har allt, om jag ska spara allt och ja det är nog endel kvar ändå. Men det är så lätt att glömma dessa saker men jag har koll på läget :)

Imon är det redan fredag, underbart och då blir det afterwork och mys med tjejerna.

25 mars

Dagen började bra eftersom jag fick en jätte söt bild på mina värdbarn och valpen som dom ska hämta nästa vecka. Sånna småsaker kan verkligen göra ens dag. Att jag inte orkat göra något idag är ju en annan sak men sånna dagar kan man ha ibland också. Igår var det personalfest och det bjöds på god dricka, god mat, skratt, tävlingar och sång.
Det blev en lugn kväll men det var trevligt ändå men jag har så svårt att gå upp på morgonen. Jag vaknar ju i tid men sen somnar jag alltid om. Men jag satt ute i det fina vädret en stund idag iaf med musik i öronen och vinterjacka på.

Imon ska jag och fia ut på massa ärenden som fixa vårjacka till chicago, thailandsaker som behövs och ett par svarta jeanstights skulle inte sitta fel heller men det är frågan om det finns nu. Återstår att se. Sen ska vi hälsa på Malin också som jag inte sett på 3 månader.

Igår var jag och åt med Jossan och lilla Freja på Kaffepaus och Danni kom förbi en sväng med och oväntat gick Jossan förbi utanför som vi inte sett på ett halvår. Det kändes verkligen nte som att vi sa hejdå till varandra i september för tiden går vekligen så fort. Och lilla Freja är redan en månad, så himla söt :)
 

24 mars

Så var det ju det här med vädret. Vad händer? Ena dagen är det fint, varmt och sol och andra dagen är det iskallt, skitblåsigt och snö. Snö den 24 mars, det är nu det ska vara vår och fint väder. Jag som precis börjat med skinnjacka och tygskor och trodde att det skulle bli så. Men inte och nu står jag här utan vinterjacka för den är hos mamma. Mysigt!

Jag ska snart in till stan och fika/luncha med Jossan och lilla Freja. Och efter det är det personalfest för hela slanten på 8 glas. Det kommer bli en bra dag :)

heartful

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late

(Too late, too late, too little too late)

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful

22 mars

Jaa vart ska man börja. Gårdagen började hemma hos Emelie där vi satt och förfestade, pratade, hade presentöppning och hade det trevligt. Runt halv 9 bar vi oss av mot Harrys där vi åt en riktigt god middag. Under middagen höll Amanda ett fint tal till Emelie och hon fick även uppdrag som skulle göras under kvällens gång. Det första var att gå fram och be bartendern göra den äckligaste drinken han kunde tänka sig. Jag tror att den innehöll öl, mjölk, sprit och något mer och att Emelie drack det och höll för näsan kan man ju förstå men hon klarade av det. Andra uppdraget var att gå ut på dansgolvet och dansa själv i en halv minut och även detta klarade hon riktigt bra. Det trejde var att gå fram till en bartender och be om en puss till födelsedagsbarnet. Om hon gjorde dom andra uppdragen vet jag faktiskt inte. Det var lite svårt att hålla koll på vårat födelsedagsbarn eftersom vi var endel och alla var överallt.
Dom andra var iaf: Gå in på toan kissa och gå sedan därifrån, gå fram till baren rapa och gå sedan därifrån lite generad,  Gå fram till ett bord och säg att det är din födelsedag och hoppas på att bli bjuden på en drink, gå fram till en kille kläm han på rumpan och säg att han är snyggast här ikväll och sist men inte minst fixa en efterfest som alla kan gå på.
Kvällen var iaf jätte bra och jag hade riktigt kul :)

Idag är det söndag vilket innebär segdag och kanske en promenad sen är det bra program på tvn och beck senare ikväll så något gott till det vore ju inte fel. Lite Ben & Jerrys kanske.. Mm vore inte fel alltså :)

Så Grattis både min älskade pappa på födelsedagen och självklart min vän Emelie. Grattis båda två.

21 mars

Solen skiner, musiken går på högvarv, jag har precis duschat och jag är skit taggad för ikväll :) Emelies 20 års fest med förfest hemma hos henne, 17 tjejer och sedan middag på harrys och kvällen hålls sedan på sliver. Kan det bli bättre?



Humör: Taggad

Kläder: Volangklänning
Frisyr: Lockigt eller platt..
Gör: Taggar inför kvällen
Vill: Träffa tjejerna och sen börja förfesta
Hör: Partymusik
Ska: Snart äta
Bör: Leta strumpbyxor
Väntar på: Kvällen :) 
Önskan: Få åka till USA
Undran: Hur livet kommer vara i Chicago


18 mars

När klockan ringde trodde jag att det var ett skämt och jag trodde att snooza i 5 minuter skulle hjälpa endel, Men det var bara att gå upp, klä på sig och få i sig lite frukost och 05.15 kom Farmor & Farfar och hämtade mig och det bar av mot Stockholm. När vi väl hade åkt så blev jag pratglad och sov ingenting och resan kändes jätte snabbt men det tog egentligen 4 timmar om man räknar med ett stopp och den otroligt långa bilkön för att ens komma in i denna storastad.

Men vi hittade och jag var framme i tid och vi stå ute och vänta i högst 10 minuter och fick lämna alla mina saker i en låda som skannades och sen var jag klar för att gå upp till byggnaden där en kvinna kollade igenom alla mina papper. Jag trodde att allt detta skulle ske på engelska men nej det var svenska. Engelskan kom inte förrens : Sandra Holgersson to window F please. Hon var jätte trevligt och frågade några frågor om vilka jag skulle ta hand om, hur gamla och vart och allt sånt. Sen fick jag lämna mina fingeravtryck så nu är jag fast. Men allt som allt tog det 40 minter och efter det åkte vi runt lite i Stockholm sen bestämde vi oss för att åka hemåt. Det var trevligt att se lite av stockholm men jag tycker att besöket var rätt onödigt eftersom det tog så kort tid men nu är det klart iaf och ännu en sak kan bokas av ifrån min lista.

Igår var det bio med Arla personalen och det finns ju en massa anställda på arla och utan arla kläder så kände man knappt igen någon. Det bjöds på popcorn, dricka och självklart filmen - Män som hatar kvinnor. Filmen var riktigt bra men riktigt hemsk på ett sätt också. Men man borde se den och den är värd att se.

Imon är det jobb som gäller för jag blev inringt på tiden 11.30-17 och det ska bli skönt att jobba lite. Men nu orkar jag snart inte hålla uppe ögonen så sova vore inte alls fel.


kommer snart i min brevlåda!


17 mars

För ungefär ett års sen hade man som mest i skolan, man pluggade och skulle hinna med alla prov och inlämningar. Allting vad tufft och man undrade hur man egentligen skulle hinna med allting på så kort tid. Men en dag var allt över och allt var avklarat och livet kändes underbart. Det var ungefär då sommaren kom till Jönköping och vi bytte ut skoldagarna mot dagar på vätterstranden och bättrade på brännan till bal och student. Då var livet underbart. Men att tiden kan gå så himla snabbt är rätt svårt att förstå för det har snart gått ett år.. Ett helt år! Undra hur snabbt mitt au pair år kommer gå.



Aldrig fel att plugga ute i solen heller :)

16 mars

Tro det eller ej men idag var jag på gymmet halv 10 och det var så himla skönt att vara uppe tidigt ocht träna tidigt. Jag sprang och gick bara men idag hade jag sån energi så jag kunde springa i evigheter. Riktigt skönt faktiskt. Sen gick jag och Danni och åt salladsbuffen på Prima och det var riktigt gott. Sen mellanlandade jag hos Donna en sväng sen blev det beck filmen från igår. Jobbade ju sent igår så det fick bli inspelat istället. Borde egentligen sova för jag ska upp tidigt imon med på en promenad. Måste vänja mig vid tidigare morgonar eftersom stockholm står på schemat kl 05 på onsdag! Men det är skönt att vara uppe tidigt också men tro mig jag älskar att sova men när man väl tagit steget ur sängen så är det inte så farligt.. det gäller bara att ta steget eller stegen.

Imon blir det bio igen och även denna gången med jobbet fast nu med Arla. Dom har ju haft lite problem på senaste tiden eftersom dom fick virus och det slog ut systemet så som tack för att vi jobbat så bjuder dom på bio - Män som hatar kvinnar. Aldrig fel med lite gratis bio och jag hoppas att den är bra :)

Ne nu blir det sängen..
Ha det så bra :)

:)

Glen Ellyn, Chicago, Kings of Leon, Nickelback, basket, hockey, baseball, LA, NY, Vegas och mycket mer står på schemat för mitt USA år.
Och jag är i fortfarande i Sveirge, hur ska detta gå? :)

12 mars

Det var tänkt att jag skulle jobba idag men istället fick jag världens magont så det blev en hemma dag och date med tvn hela dagen. Vi hade det riktigt trevligt vissa stunder och andra ville jag verkligen dumpa honom men överlag så trivdes vi tillsammans. Sen kom Annie med dagens räddning, Choklad. Thanks sis! Så vi gick en promenad med snö i motvind, inte lika underbart men det var skönt att röra lite på sig. Men nu vill jag bara göra nåt och jag vill jobba. Klättrar på väggarna här hemma snart för jag vill verkligen göra nåt. Har en känsla av att en dag kommer jag längta tillbaka till dessa dagar så man kanske ska njuta så länge dom varar.

Är så himla sugen på att åka till USA nu. Jag har en sån underbar känsla över allt detta och känner på mig att det kommer bli hur bra som helst, familjen verkar underbar, området verkar mysigt och Sara verkar vara hur bra som helst. Är riktigt glad över att vi pratat så mycket och vi verkar komma riktigt bra överrens och jag hoppas att vi gör det sen med. Jag ser fram emot roliga dagar med dig, road trips, LA resor, NY resor och Vegas resor. Eller vadå ser fram emot jag längtar ihjäl mig, om jag bara kunde gå åka nu! Jag har längtat så himla länge och äntligen ska jag få åka, äntligen kan jag drömma mig bort till något jag verkligen ska till. Det är en dröm som ska bli sann. Det kommer inte vara en dans på rosor men mer åt det bättre än det sämre. Sara vi kommer ha hur kul som helst tillsammans :) och fall out boy den 9 vore inte fel det heller ;)

Imon ska jag upp tidigt och gå ut och gå men först ska jag göra årets väckning av Annie sundling som ska följa med mig på denna promenad. Vi får se hur detta slutar. Sen ska jag förmodligen till Huskvarna och ta visum foton för det var den enda godkända fotografen. Mycket märkligt enligt mig men rätt ska vara rätt. Sen blir det en kväll med mina tjejer med after work mat och lugn hemma kväll hos Donna. Kommer sakna mina tjejer ♥

11 mars

Det här med att inte gå upp senare än 9 denna veckan har inte gått så bra än. Visserligen har det ju bara gått 3 dagar men det började inte så bra. Men sena kvällar, sömnlösa nätter resulterar i långa sovmorgonar.
Idag vaknade jag av att min chef och frågade om jag ville följa med på förhandsvisningen av En shopaholics bekännelser. Självklart ville jag det och jag har ju läst böckerna så förväntningarna var höga. För att inte avslöja för mycket så ska jag bara säga att den var lite speciell, självklart inte alls som boken på vissa sätt men den var hur bra som helst, man blev glad, man skrattade, man log och självklart ville man shoppa! Så jag tycker verkligen att ni ska se den. Nu har jag suttit med visum papprena ännu en gång men nu är allt klart. Det återstår bara att gå till fotografen och ta kort till visumfotot och till det internationella körkortet. Det är inte lite som ska fixas men sen är det ju USA jag ska till så det är hur mycket papper som helst. Men jag längtar fortfarande tills jag kommer dit.
Nu ska det beställas lite kläder och bikinis till Thailand. Hittade en jätte söt bikini på HM idag och konstigt nog fanns den inte att beställa så den ska köpas imon. En svart halterneck med volanger, so sweet :)


 


*





Jag vill till USA.. NU!

*

Donna: Såg ni? En ÖRN?
Alla: knäpptysta.
Donna: Alltså jag älskar rovfåglar, tänk er att bara flyga runt helt fritt.
Loise: Absolut och få äta döda möss och allt. Yummie!

Fia: Nästa gång vi kommer till det här hotellet måste vi ha med oss öronproppar.
Danni (nyvaken): VA? Barbapappa? Varför ska vi träffa honom för?
Jo men godmorgon på dig också.

6 mars

Jag kan bara säga att i förr går var det exakt två månader kvar tills jag lämnar Sweden för USA.
Och igår var det exakt en månad kvar tills jag lämnar Sweden för lite värme - thailand.
Vill åka NU!


Tiden går så snabbt nu och veckorna rullar bara förbi. Det var redan en vecka sen vi satt på bussen för att komma till Göteborg. Det känns som att det var igår men tiden går snabbt och det är ju bra för då kommer jag ju iväg snabbare.
Denna veckan har jag jobbat lite, tränat endel, varit ute hos farmor och farfar och ätit och sen träffat Liselotte :)
Idag blir det träning och sen jobbnatt 20-04.30

Ringde CC igår och frågade hur det gick med mina visum papper och dom sa att dom precis fått dom ifrån USA. Yeah right jag fick se vad L hade fått för mail och enligt de hade dom fått dom för 2 veckor sen. Men jag behövde tydligen inte ha sån panik för man får tillbaka passet 5 dagar efter sin tid på ambassaden. Det hade ju varit dumt om det var nåt annat för thailand vill jag ju till.
Så nästa vecka när jag kommer tillbaka till pappa ska jag kolla igenom alla mina papper, skriva visum papprena, ringa och boka hälsoundersökning, skicka in alla möjliga papper och försöka få så mycket klart som möjligt.
Efter som allt går så snabbt så är det bättre att ha allting gjort i tid så man slipper stressa i slutet men känner jag mig själv rätt så kommer jag få panik och kolla igenom allt tusen gånger innan jag förstår att jag redan gjort det. Men sån är jag!

Men allt känns så rätt och jag har inte tvekat en gång. Jag har velat detta så himla länge så jag ska följa min dröm.
Det är klart att det inte kommer bli lätt men vill man något så kan man göra allt för att klara det och det är precis vad jag ska göra. Man kommer ha sina dagar men det har man i sverige också. Men här har man alla runt omkring sig och vet vart dom finns. Men dom som betyder nåt kommer finnas kvar när jag kommer hem och förhoppningsvis kommer några och hälsar på mig och det kommer jag verkligen se fram emot.

Satt precis och kollade på ett The City avsnitt och insåg att där är jag den 4 maj och den 7 maj kommer jag spendera min dag NY :)

2 mars

Ibland kan förväntningarna vara för höga och det resulterar i att man istället blir bevsiken när man borde vara glad.
Jag pratar om Göteborg men tro inte att helgen var dålig för den var hur rolig som helst, så tack tjejer.
Det var jätte kul att ta bilderna men vi fick vänta ett bra tag men det var riktigt kul. Sen skyndade vi oss till hotellet där emelie, donna och lollo satt och förfestade och vi var inte sena på att börja med vårt och det blev vin i Mcd muggar som inte rekomenderas för det läckte.. Hmm dom är nog inte gjorda för alkohol. Det var riktigt kul på hotellet och vi har en video som bevis. Efter endel vin så snackade alla engelska med folk på stan när vi frågade runt men Viginia och Bridgetpanties löste detta bäst (Danni och Lollo). Vi drog ut när man normalt skulle gå hem i våran lilla stad.. Vi hade nog för höga förväntningar på utelivet för det var inte som vi trodde men tillslut kom vi in på ett ställe men då var nog alla för trötta och sega men det blev endel dans och kul hade vi ändå.
Så helgen var faktiskt riktigt bra och det blev fina bilder, god mat, underbart sällskap, mycket skratt så hel bra blev det :)
Tack tjejer :)