26 mars

Underbara väder. Önskar att jag hade haft en balkong/altan/trädgård. Ja vad som helst för att kunna sitta ute och njuta i solen. Nu har jag städat lite, diskat och fixat iordning. Allt annat förutom att plugga så nu måste jag verkligen sätta mig ner i några timmar. Funderade på att gå bort till torget en sväng men blommorna dör så snabbt ändå så jag tar det nästa helg när jag hinner istället. Annie håller på att flytta idag så jag tänkte inviga mina skor och gå bort dit en sväng och runt 5 kommer Lowisa och då blir det myskväll :)

24 mars

Godmorgon. Man blir lika glad varje morgon när man inser att det är fint väder ute. Tråkigt nog ska jag snart ta mig till skolan för lite tentaplugg. Men i eftermiddag tänkte jag inviga mina nya jogging skor jag köpte igår på Intersport. Jag trodde att allt skulle vara slut när jag kom upp och att det skulle vara omöjligt att få hjälp. Jag hade hittat två skor som jag var intresserad av men ville ändå springa på deras löpband för att se vilken sorts sko som passade mig. Det visade sig att jag hade valt rätt skor så det var ju skönt. Ne nu måste jag bege mig till skolan.

23 mars

Nu känns det som att det äntligen är vår i luften. Jag har precis vart ute på en promenad och nu äter jag frukost. Ska se till att få lite gjort här hemma såsom sammanfatta den sista boken, skriva klart protokollen till K och vid 12 har jag möte i skolan. Det är invigning för Intersport idag men jag tänkte kolla om stan har samma erbjudanden. Behöver ett par nya walking/running skor! Ha en bra dag :)

20 mars

Inflyttningsfesten var riktigt trevlig men det blev en lugn kväll. Mådde ju så himla illa efter munken jag köpte på torget. Fick iaf med mig två pack tulpaner för 40 kr. Billigt! Och nya kruk-blommor till fönstret för 10 kr. Dom hade rea av någon konstig anledning. Nu sitter jag och äter frukost och kollar på Greys och sen ska jag ut till Pappa en sväng. Måste sitta vid deras husvägg och njuta av solen känner jag :)

19 mars

Godmorgon. Tog en rejäl sovmorgon idag. Det gäller att passa på när man är ledig. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart bort till torget med grannarna och köpa lite nya blommor. Sen är det plugg som står på schemat och ikväll är det inflyttningsfest två trappor upp. Bra helg :)

16 mars

Sitter och äter morötter och kollar på Big Brother. Hade kunnat somna vilken minut som helst. Började dagen med skola vid 10 och därefter fadderrekrytering och sen ett lång möte med K och direkt hem till böckerna. Har även vart ute och gått en sväng med pappa, lagat mat och gjort ansiktmask och sånt. Fullspäckad dag helt enkelt men då kommer jag antagligen somna gott. Imon blir det först träning och sen plugg hela dan men jag ska ta ett lunch break med Annie :)

14 mars

Nu är äntligen Emelie och Liselotte hemma. Det känns knappt som att dom åkt och att se dom igen var som att vi sågs igår. Det är i alla fall skönt att ha dom hemma igen, nu är det bara två kvar sen är gänget samlat igen. Helgen har bestått av utgång och jobb och nu jobbar jag inte förrens den 10e april. Himlans skönt. Jag sitter och velar med vilket mobil abonnemang jag ska skaffa och väger för och nackdelar. Sen jag flyttade hemifrån har räkningarna skjutit i höjden och som student också. Alla har olika abonnemang och man vinner knappt på nåt så nu tänkte jag byta och även bli medlem i Iphone familjen. Men jag har inte besämt om det blir 3 eller Tele2..

10 mars

Vad hände med det fina vårvädret? Det är väl lika bra att lägga tillbaka conversen längst in i garderoben och ha halsduk och vantar redo. Det här vädret går ju inte att lita på. Jag bestämde mig i alla fall för att gå och köpa mig ett par gummistövlar. De må vara fula men de är grymt praktiska.


8 mars

Våren är påväg. Sov ut ordentligt idag och nu äter jag frukost och kollar på tv. Ska snart börja med mitt individuella arbete och i eftermiddag ska jag jobba. Helst av allt hade jag velat sätta mig vid en husvägg och njuta av solen :)

5 mars

Jag har sagt att jag inte ska köpa dom här men när jag såg dom idag kunde jag inte motstå dem. Så nu har jag två stora och två små :)





Bilden gör inte storleken rättvis tyvärr.


3 mars

Heej alla. Det har inte blivit så mycket bloggande på senaste och tid har ju funnits till men det har inte blivit av. Men nu fick jag för mig att skriva av mig lite. Vi har börjat ny kurs i skolan - kommunikation på organisationsnivå och för en gångs skull känns det riktigt kul. Hoppas att det håller i sig men i denna kurs är det tenta så snart förvinner jag in i pluggdimman igen.

MEN detta kan ha vart mina sämsta veckor någonsin när det kommer till mat och träning. Jag mådde inte bra förra veckan, var förkyld och hade ont i halsen och denna veckan har det vart likadant och idag hände det nåt med ryggen. Hoppas att det inte håller i sig. Fick hem ett nytt nummer av topp hälsa idag och blev ännu mer peppad till att börja hårdträna. Så nästa vecka ska jag köra igång med morgonpromenader, bättre kost och mer tid på gymmet.

Har även inhandlad en gammal byrå som jag målade om vitt så nu känns hemmet ännu finare. Nu saknas bara nya golv och ett ny renoverat badrum sen är det klart. Älskar mitt hem.