26 september

Det är sånt riktigt höstväder ute. Egentligen vill jag bara ge mig ut på en riktigt lång powerwalk men jag tror att jag stannar i värmen och tar det imon istället. Idag har jag jobbar mellan 6-14.30 och nu har jag fixat några matlådar för nästa vecka.

Igår var det avskedsmiddag för Donna ute i hennes stuga. Det var jätte mysigt och vi åt god mat och pratade massa. Bäst var efterrätten som Lowisa lyckats jätte bra med. Tråkigt att hon ska åka nu men jag måste erkänna att jag är riktigt avundsjuk för jag hade kunnat åka igen. Men jag hoppas och tror att hon kommer få det hur bra som helst och med lite tur så kan vi komma och hälsa på nästa år.

Imon är det skola igen efter en veckas ledighet och hemtenta plugg och den nya kursen börjar - Massamediakunskap. Det känns lite konstigt att vi redan gått i skolan i 5 veckor och är klar med en kurs. Sen var inte denna kursen så intensiv som de kommande är men en grund kurs är alltid bra.

Dags för soffläge. Ha det så bra :)


16 september

Det har inte blivit så mycket uppdaterat här på senaste men den här bloggen har funnits i flera år..Och på den tiden gillade jag att skriva av mig men sen fanns den enbart där för att ni skulle kunna följa mig på mina äventyr. Så antagligen kommer den försvinna inom kort eller så får jag lära mig att uppdatera lite oftare helt enkelt!

Skolan är i full gång, vi har haft massa föreläsningar, en artikelinlämning, redovisning av grupparbete och imon har vi ett seminarie och nästa fredag har vi hemtenta inlämning. Så allt rullar på och om två veckor börjar redan nästa kurs som ryktas vara riktigt svår!

Igår var det Ringers Reunion och alla var samlade och vi hade riktigt kul faktiskt. Som vanligt när man är ute sånna stor gäng tappar man bort alla efter ett tag men det blev en lyckad kväll. Idag har jag suttit och läst endel tills imon, pratat mycket med syster som förövrigt blir sambo om två veckor :)

Själv går det inte så bra på lägenhetsfronten men jag säger väl som alla andra - det kommer!

Nu tänkte jag läsa några kapitel till innan det är dags att träffa tjejerna och sen blir det Caj.

Och som vanligt såhär runt hösten så blir jag sugen på att färga håret brunt och slippa bry sig om dyra frisörbesök och utväxter..Men som vanligt tvekar jag men bli inte förvånad om jag blir ljusbrun eller något!

Ha det så bra :)



1 september

Det är fortfarande fullt ös på oss studenter och det är två dar kvar innan det är dags för slutsittning. Jag har också gått och blivit mega förkyld men jag antar att det hör till och ett varvet runt munksjön igår var nog inte så bra. Det känns fel att säga men insparksveckan (orna) har vart hur kul som helst men det ska bli skönt när det är över så man kan börja fokusera på skolan, rutinerna och få lite ordning på allt.

Nu ska vi gå och handla sen blir det fiak med Emelie och Madde och ikväll blir det kåren igen.

Ha det så bra :)