29 october

Jag kom precis hem ifrån skolan där vi jobbade på våra inlämningar, fick tips, råd och kom på fler ideer. Denna inlämningen handlar om att fokusera sig på en sak och jag valde handväskor, man ska hitta en trend och leta upp så många designers som möjligt med samma trend. Det är svårt att början innan men väl hittat bilden som säger - detta är vad du ska fokusera på! Efter det är det lättare och jag var lite sådär i början men väl i skolan och Sharon säger - I love them! Då kan man andas ut och arbeta med faktan. Jag gillar verkligen skolan och kursen är riktigt rolig.

På lördag är det Halloween och jag tror att vi alla målat upp en så stor bild av en stor fest, utklädnad, hur kul som helst. Men tyvärr så finns inte detta. Och just nu känner jag för att strejka för vi hittar absolut ingenting att göra vilket låter rätt tragiskt och jag måste nog säga att jag känner mig som 17 igen när man satt och väntade på att bli 18 för att kunna gå ut. Konstigt att komma hit och bli underårig igen. Men jag ska inte klaga.. Jag och mina damer kommer säkert på nåt. Barnen kommer vara så söta i sina kläder och jag lovar att ta kort. Claire har en parad imon i skolan som jag ska gå och kolla på.





Vi var i köpcentret idag och jag får syn på detta.. Borde inte Halloween och Thanksgiving vara över före detta kommer upp?


27 october

Klockan är mycket och jag borde egentligen sova! Hur många gånger vaknar man inte upp varje morgon, snoozar och bara vill stanna i sängen och säger till sig själv - idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Jag säger det varje morgon men jag går aldrig och lägger mig tidigt. När klockan väl paserat 9 sitter säkert jag och kollar på tvn, den blir 10 och jag sitter kvar på samma plats, sneglar på klockan och tänker att den är rätt mycket men sitter ändå kvar. Jag reser mig sedan ur soffan och går till mitt rum för att sova men nej där stog ju datorn och jag skulle bara kolla.. Dags för en förändring kanske men sanningen är att jag sover minst 7 timmar varje natt ändå!

Bloggandet har vart dåligt på senaste tiden och jag ber om ursäkt till er som läser. Ibland kan jag undra varför jag ska skriva och vad jag ska skriva för mitt liv här borta är ungefär samma varje dag. Idag till frukost åt jag havregrynsgröt, jag klädde på barnen, gick till skolan för att lämna av Claire, komma hem och söker efter kläder till en uppgift i skolan, gå ner för att se att hunden ställt till det igen, laga mat och kolla på lillan när hon försöker äta så duktigt men ändå så är halva soppan på golvet, tröjan eller påväg att bli uppslickad av hunden, får henne i säng, går ner för att slappna av och ha en lugn stund men hör att någon går där uppe, går upp och kollar och ser pluttan ombytt och alla kläder uppe på golvet, grattis tänker jag men stoppar om henne igen och säger godnatt och gör ett nytt försök i att ta det lugnt, tiden går och det är dags att hämta upp Claire ifrån skolan för att sedan åka till affären och leta lite skolmaterial till mig och för att sedan ha ett samtal med lillan att farbror polisen kommer ta dig om du går ut med alla dom leksakerna du stoppat på dig, åker sedan hem och dagen är slut!

Det var min dag i korthet och jag kan berätta att när mina söta barn går hand i hand och pluttan säger - Hej Claire hur var skolan? Då smälter jag, går och småler för mig själv och tänker hur söta dom är. 5 minuter senare är dom påväg att slå ihjäl varann.. barn. Nej dessa små varelser är bra och jag kommer njuta av min tid med dom för jag lovar att jag kommer sakna dom när jag inte får se dom varje dag!

En liten smårolig grej. Vi alla är i garaget och jag håller på att sätta tillbaka pluttans säte i bilen, dörren in till huset är öppen så ut kommer Daisy och hoppar in i bilen och sätter sig i mitten och tittar på mig - då var jag klar att åka! Trodde hon ja, hon skulle inte med nånstans. Så jag tar ut henne ur bilen men smartare än så var hon så hon hoppade upp i förarsätet och trodde hon var duktig. Hund! Glömde också berätta att mormorn var här för nån vecka sen och knuffade bara igen ytterdörren och jag och barnen spelar spel i köket och jag kollar ut snabbt genom fönstret och ser Daisy ute. Vilket var helt fel så jag springer ut i bara strumporna och jagar hunden runt kvarteret.. Vad man ska vara med om mycket.

Lite uppdateringar på hur allting är hemma tack!
Ha det så bra :)


Now I´m that Bitch!

Många kanske tycker att det blir endel skryt ifrån min sida. Men jag är glad och lycklig att jag är här borta och får vara med om allt, se allt och uppleva så mycket. Har ni chansen så åk iväg ett år någon annanstans. Det är helt klart värt det!!

I sverige hade jag aldrig vart på en riktig konsert förutom Takida och Rix fm festivaler men här händer det saker hela tiden och vi är inte sena på att beställa biljetter.

Hur många konserter och artister har/kommer jag har sett under mitt år här?

* Beyonce
* Kings of Leon
* Black Eyed Peace
* Flo Rida
* Akon
* Kelly Clarksson
* LMFAO
* Britney Spears
* The Whigs
* Kristinia Debarge
* Pitbull
* Justin Beaber
* Keri Hilson
* Sean Kingston
* David Guetta
* Jay Sean
* Jeremih
* Livvi Franc

Livet är UNDERBART!!


24 october

Att inte ha bil ställer till det en hel del här borta men jag har kört runt i min värdmammas bil idag tills dom behövde den. När jag har min egna kan jag åka vart jag vill och behöver inte ha några tider att passa. Min bil gick sönder för nån månad sedan. Allt elektroniskt bara dog en dag så gick rutan inte att dra ner, speglarna gick inte att justera och sätet gick inte att flytta. Men detta var enbart i förarsätet så dom lämnade in den förra veckan och i onsdags fick vi tillbaka den. Min värdpappa körde den hem, ställer in allt så att det är hans inställningar och allt funkar jätte bra. På torsdagen tar jag bilen och ska ändra om allt till mina inställningar men då har allt slutat fungera igen. Det är nästan så att när jag kommer i närheten så går allt sönder så det var bara att lämna in den igen så nu är jag billös några dagar till men antar att jag får använda min värdmammas. Och ska jag vara ärlig så älskar jag att köra den. Det är lite mer action i den bilen om man säger så!

Nu blev det för mycket prat om bilar.. Men antar att jag är Urbans dotter! Jag hann till gymmet en sväng innan de skulle ha bilen så jag följde Melanie hem :)

Nu har jag tagit det lugnt här hemma, städat lite och bara kollat runt. Jag ska äta något om en stund och sen ska jag ta tåget till Geneva där vi ska till ett Haunted House. Scary men det kommer nog gå bra. Men jag kanske inte ska säga för mycket för vilka skrek mest på Universals Spökus? Jag har faktiskt ingen aning för inte var det Sandra, Sara och Angelica. Det måste vart några barn!

Undra om vi ska flytta tillbaka klockan här också..

23 october

Nu har en stor sten fallit och det känns otroligt skönt. Nu ska jag bara fokusera framåt och på framtiden.
Idag har jag varit hos frisören, jag letade upp en hårskola som ligger en bit bort och fick tid idag. Studenten som jag fick var jätte duktigt och de alla var så imponerade av att jag var ifrån Sverige och dom hade så mycket att fråga. Det är så skönt att man kan komma iväg lite och enbart sitta och prata engelska. Håret blev iaf jätte bra, hon la först i min naturliga hårfärg i gruden och därefter lite guldblonda slingor. Jag är jätte nöjd, nu ska jag bara få håret att må bättre och sköta om det mer.

Det är redan fredag vilket känns rätt otroligt. Kan fortfarande inte förstår att tiden går så himla snabbt.
Nu sitter jag och kollar på serier som jag spelat in och jag tror att kvällen kommer bli lugn. Imon blir det gymmet och på kvällen ska vi till ett Haunted House :)

Jag saknar också dig bästis och du vet att jag vill veta allt och då menar jag allt i minsta lilla detalj. Men om två månader kommer ni och vi kommer ha det så himla bra! Längtar grymt mycket men flyger dagarna iväg i det här tempot så är ni här inom nolltid!


22 october

Det har inte blivit så mycket sömn för min del på senaste och istället används min starbucks termos för fullt. Speciellt efter att jag fick påfyllning av IKEA kaffe. Allt är bara bra men det är bara lite för mycket tankar som går runt där uppe just nu.

Det rullar på som vanligt och regnet hittade till Glen Ellyn men inga sura miner för det. Då blir det mer mysiga dagar inomhus. Idag mötte vi upp Bianka och hennes barn för storytime. Det skiljer ca ett år på Piper och hennes barn, skönt att ha en till som man kan ha playdates med och hon bor riktigt nära också.

Om ca en timma är det dags för skola vilket säkert kommer bli lika kul som vanligt. Det enda jobbiga är att efter första rasten håller ögonlocken nästan på att åka ner. Skola till nästan 10 efter en heldag med barnen är segt!


I don't care if I never see you again

Vi båda trodde att Jordin Sparks skulle vara förband till Britney men så fel vi hade. Istället dansar denna damen upp på scenen, kör två låtar och redan när namnet kommer upp blir Sara helt till sig medans jag fortfarande försöker klura ut vem hon är. Sara sa hela tiden - vänta ska du få se, du vet vem hon är! Den sista låten hon spelar är just denna - Goodbye. Och när den börjar och jag kopplar vem hon är flyger jag upp ur stolen och sara säger - Told you so!

Kristinia Debarge


Am I supposed to put my life on hold
because you don't know how to act
and you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
but either way baby, I'm gone

I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and just in case you're wondering
I got that new
I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it...... Sing!
na na na na hey, na na na na hey
hey hey hey
goodbye
na na na na hey, na na na na hey,
hey hey hey
goodbye

Cut my hair 'cuz it reminded me of you
I know you like the long 'do,
had to switch my attitude up
Thinkin' of changing up how I ride, No more
on the passenger side
too bad you miss out on the way that I drive it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
but either way baby, I'm gone

I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and just in case you're wondering
I got that new
I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it...sing!
na na na na hey, na na na na hey
hey hey hey
goodbye
na na na na hey, na na na na hey,
hey hey hey
goodbye

hey hey, hey hey hey
goodbye


I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and just in case you're wondering
I got that new
I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it.... sing!
na na na na hey, na na na na hey,
hey hey hey
goodbye
na na na na hey, na na na na hey
hey hey hey
goodbye

na na na na hey, na na na na hey
hey hey hey
goodbye
na na na na hey, na na na na hey
hey hey hey
goodbye
goodbye


20 october

Det fina vädret kom tillbaka igår och det tog med sig värmen också så jackan kan ju hänga kvar i garderoben ett tag, solen skiner, träden är vackra och livet är rätt bra! Igår hade jag min tråkiga tvätt och städdag men det är skönt att ha den gjord för denna veckan. Efter att vi hämtat upp Claire ifrån skolan åkte vi till biblioteket, hon får inte nog av att läsa den damen vilket är riktigt bra. Hade tänkt att gå ut och gå en promenad efter maten men här blir det mörkt rätt snabbt och några gatulampor finns det inte så det blev tv mys i soffan istället.

Nu har vi precis kommit in efter en promenad och jag har precis tatt en dusch, vi ska snart gå på storytime och sen är det dags för lunch och nap för lillan. Dagarna flyger bara iväg! Min bil är iväg på service så jag kör runt i min värdmammas bil vilket är en upplevelse i sig men det går bra. Den är rätt stor om man säger så.

Ne nu är det dags att skölja ur inpackningen och få med mig lillan till biblioteket.

Hoppas att allt är bra hemma :)




18 october

Har haft en jätte bra helg men imon är det dags att återgå till vardagen igen. Karin kom hit i fredags och vi hade filmkväll men först blev det god kina mat med familjen. Vi hade inte så bra tur med fimvalen denna helg men vi hyrde iaf He is just not that into you ännu en gång!

På lördagen mötte vi upp Nicole på tåget, hon är en tysk Au Pair som bor i Geneva. Hon hade aldrig vart inne i Chicago så vi visade henne bönan, water towers och allt på vägen ner till Water tower place. På vägen ner får vi alla syn på dom rosa vingarna, heidis rosa vingar i Victoria Secrets Fashion Show. Alla vingar finns utspridda längst med Michigan Ave och dom är inglasade. Men dom är här i Chicago vilket är riktigt coolt! Kan ni alla gissa vart vi åt lunch? Rätt svar: Cheesecake Factory!

Sen var det tänkt att jag och Karin skulle gå på bio men väl där var det kö ända ute på gatan och 5 min tills filmen började så det var bara att glömma det så vi åkte och hyrde film istället och som jag sa så hade vi inte alls tur med filmvalet denna helg. Eftersom dom var så tråkiga somnade vi båda nästan i soffan.

Idag hämtade vi upp Melanie och Stefanie och åkte till Outlet mallet. Jag köpte dom helsvarta conversen och är helnöjd. Det var rea i Converse butiken men jag hade otur när det gällde storlekarna. Annars kunde jag gått hem med ett par fina vita converse för enbart 140 kr. Inte illa! Karin skulle vidare på en familjfest så vi andra tog tåget hem och väl hemma blev det lunch och sen promenad till gymmet, styrka där och sen promenad hem. Vädret var så härligt så en promenad var perfekt!


15 october

Det är regnigt och ruskigt ute och en sån dag som man helt enkelt bara vill stanna inne. Det är precis vad jag har tänkt att göra. Lillan somnade precis så jag ska sätta mig framför tvn med en kopp te och en filt! Ikväll är det dags för skola igen och det ska bli kul.

Igår åkte jag och hämtade upp Melanie, därefter Bianka och sedan Steffanie. Dom var jätte trevliga och kul att det har kommit två au paiere så pass nära mig. Vi satte oss på Starbucks och pratade om det mesta. Skönt att engelskan verkligen är igång!!

Helgen är planerad och ser riktigt bra ut. Idag är min sista jobbdag för denna veckan.. skönt!

Jag och Sara satt och pratade om hundar innan och jag sa att jag ville ha hunden som är med i The Proposal. Hon tyckte tyvärr inte samma som mig men det slutade med att jag googlade på hundar och hittade denna sötnosen. Nån som vill köpa denna till mig?


Bild: Google


14 october

Jag har fått en ny väckarklocka, det är inte en sån som piper lite fint eller har radio. Utan det är en brun med 4 ben, hårig och som tappar sitt ben i golvet och sen drar det över hela huset. Jag tycker mycket mer om min gamla väckarklocka så hoppas att den nya håller sig tyst i fortsättningen. Denna hunden börjar gå mig lite på nerverna och hon äter upp och förstör mer och mer saker så igår fick hon nya leksaker, antar att hon kommer vara glad nån dag.. eller en timma eller två!

Idag har vi hunnit med massa och det är skönt att jag kan ta med lillan överallt och för det mesta sköter hon sig jätte bra. Mitt hår mår inte alls bra och absolut inte så konstigt så jag åkte och klippte det men bara vad som behövdes! Sen tog jag bort akryl naglarna för mina naglar var t om längre än tippen så det är skönt att ha tillbaka sina riktiga naglar och allt är så mycket lättare. Efter det var det playdate hemma hos Melanie :)

Ikväll ska jag och Melanie hämta upp två nya Au pairer som kom för ca två veckor sedan. Den enda bor här i Glen Ellyn och den andra i grannstaden, Weathon. Jag gissar på att det blir Starbucks och prat :)


12 october

Vaknade upp och såg att lillan var uppe men inte den andra och var påväg att väcka henne när pappan säger att hon är ledig både idag och imon. Tack för förvarningen! Så jag har haft båda barnen idag och det har gått bra. Det blev en städ och tvättdag här hemma och sen åkte vi iväg och letade skor åt mig och hittade ett par uggs som fick följa med hem. Jag har aldrig vart ett stort fan av dom men så himla sköna och dom kommer jag absolut behöva i kylan här borta. Efter det blev det lunch och båda barnen sov så jag hann prata med pappa en stund och sen fixa lite saker. När den stora vaknade blev det spel och en massa fuskande ifrån hennes sida och sen åkte vi till bibliokteket. Hon är en sån duktig läsare så vi lånade en lite svårare bok. Efter att jag slutat invigde jag min nya fleecejacka och tog en promenad vilket var riktigtn skönt. Nu har vi precis ätit och jag sitter vid tvn och tar det lugnt. Ska kolla på mina vanliga program sen läsa min bok en stund. Ha det så bra hemma :)


What can I say. I miss you!


11 october

Igår hade jag en skön filmkväll här hemma. Jag var så himla trött att jag till och med somnade i soffan en stund. Ni vet när man somnar till en stund och vaknar till och inte vet hur länge man sovit. Jag såg på två filmer och när den sista var slut var det dags att sova. Imorse insåg jag att jag sovit i 12 timmar så jag antar att jag behövde det. Jag undrade även vad pappa och Ann-sofie gjorde och undrade om dom var vakna men sen slog det mig att dom var hemma. Vi hade en jätte bra vecka här borta men nu är dom redan tillbaka hemma i sverige och verkligheten. Efter frukost och sverigeprat på skype åkte jag till gymmet en sväng sen kom tjejerna och hämtade upp mig. Jag kände att jag behövde en dos av dom idag och jag hade hur rätt som helst. Först blev det lunch, sen tittade vi på halloweenkläder och sen åkte vi runt och kollade på hus. Det finns så många fina hus här!










Vilken vecka :)

Wow, är nog det ordet som stämmer bäst på Chicago. Vilken häftig stad, alla byggnader, pulsen. Ja, bara känslan av att vara i USA. Samtidigt som det känns helt overkligt.

Nu är det bara två timmar kvar tills taxin tar oss till flygplatsen och hem mot Sverige igen. Tiden har gått så otroligt fort, men vi har hunnit med sååå mycke.

Det som varit det bästa ( förutom att träffa Sandra igen :) ) är att vi fått va med och se hur hennes dagar är. Träffa familjen och dessa två underbara små tjejer. Hon har verkligen hamnat i en kanonfamilj. Alla har varit så trevliga och vänliga mot oss. Och framförallt haft förståelse för att vår språkkunskap inte går att mätas med Sandras.
Vi har en sagt en hel del fel, vissa mer och vissa mindre roliga. Men jag tror att Urban stått den roligaste :).
Men för husfridens skull tänker jag inte skriva om den här. Skulle någon vilja veta - så är jag mutbar.....

Vi har varit med och hämtat Claire i skolan. Då fick även hunden Dasiy följa med, men det var både första och sista gången. Där fick Urban sitt styrketräningspass denna veckan!

Den här resan har vi fått uppleva och se så mycket som man på en vanlig resa inte får möjligheten till. Att sen få ha en egen privatchaufför hela veckan har varit kanon. ( tack Sandra ). En hel del shopping har det också blivit och jag tror att vi sett varenda shoppingcenter här i närheten.

Tack Sandra för en underbar vecka och för allt vi fått uppleva här tillsammans. Det va så kul att träffa dig igen och se hur du har det.

Nu åker vi hem till vardagen i Sverige, men ses säkert på Skype imorron igen :)

Sweden here we come again!

Kram Ann-Sofie och Pappa




7 october

Hej :)
Här borta är allt bara bra men dagarna flyger bara iväg. I vanliga fall brukar jag ha nåt att se fram emot och räkna ner dagarna fram tills helgen. Men nu vill jag att tiden ska stå still för jag vill inte att det ska bli lördag.

Igår tog jag med dom till köpcentret jag brukar handla i. Vi hade med oss pluttan i barnvagnen. Men här finns det så mycket att kolla på och tiden flög bara iväg. Men dom fick med sig några påsar hem iaf men än är dom inte klara med shoppingen.. inte på långa vägar. Julaffären på nedervåningen hade öppnat så vi gick in och kollade. Det var alltifrån plastgranar, juldekorationer, julgranskulor och allt. Det spelades julmusik och jag fick en sån konstig känsla för julen känns så långt bort. Men om 3 månder är den här! En amerikansk jul.

På kvällen åkte vi till en annan affär och dom köpte en extra resväska. Med deras väskor kommer dom inte långt. Man skulle kunna ta med sig det mesta härifrån om man bara hade plats för det. Efter det åkte vi och åt en riktigt god sallad. Sedan körde jag hem dom och jag antar att dom somnade direkt medans jag var uppe nån timma till.

Vid det här laget har dom lärt sig att jag och tid inte var en bra kombination. Idag satt jag och pratade med Annie på skype och glömde helt bort tiden och dom ringde och frågar vart jag var. Det visade sig att dom hade gått hela vägen till Glen Ellyn. Förhoppningsvis var dom inte alltför arga och tyckte om deras morgonpromenad.

Idag har vi haft en lung dag och på förmiddagen åkte vi till Wal mart och handlade lite där, sen åt vi lunch här hemma och drack te och kaffe. Sen somnade båda nästan i soffan och gick istället ut på en promenad.

Snart ska jag hämta upp dom och vi ska ut och äta med familjen och mormorn & morfarn.
Imon tar mormorn hand om barnen så det blir en hel dag i köpcentret. Undra vad pappa tycker om det..




5 october

Idag var det dags för den första dagen ute i Glen Ellyn. Jag hämtade upp dom lite efter halv 10 och vi åkte ut till ett Outlet mall en bit bort. Det blev lite shopping för deras del och självklart var lilla plutten med som var lite blyg i början men sen släppte det. Efter några timmars shopping åkte vi hem och åt lunchen som blivit över ifrån igår. Det som pappa och Ann-sofie tyckte var pinsamt att ta med sig hem. Här tar man nämligen med sig maten hem om man inte orkar äta upp allt och thai maten vi åt igår kunde räka åt flera personer men vi åt inte upp allt så det fick bli lunchen idag. Men båda skämdes rätt mycket och ville att jag skulle hålla i påsarna.

Pappa har alltid frågar varför jag aldrig går ut och går med hunden här hemma och jag har alltid sagt att det är hon som skulle gå ut och gå med mig isf. Idag fick han testa på hur det var! Vi hämtade upp Claire vid skolan och pappa fick vänta med hunden på andra sidan där de andra mammorna stog med sina hundar och när vi väl kommer tillbaka ser jag pappa försöka hålla fast hunden. Han fattade direkt vad jag menade och förstog absolut varför jag aldrig är ute och går med den hunden. Lite tråkigt kan man tycka men den hunden är inte så uppfostraqd som den skulle behövas. Efter det åkte vi till lekparken och pappa lekte glatt med barnen och dom hade jätte kul. Så nu har dom verkligen sätt hur mina dagar ser ut här borta.

Vädret idag har varit jätte skönt, nästan klarblå himmel och ca 16 grader. Jag hoppas att det håller i sig så man kan ta med barnen ut och göra massa saker.

Ikväll blir det middag med familjen här hemma!

Hoppas allt är bra hemma :)


4 october

Hej :) Jag antar att ni alla vill veta hur Pappa och Ann-sofie klarar sig i det stora landet här borta. Jag ska börja ifrån början.

Fredag: Jag skulle skriva till dom på torsdagskvällen om jag kunde möta upp dom på flygplatsen eller inte, vilket jag gjorde. Deras flyg skulle vara inne kl 1 så jag kollade upp vart dom skulle komma ut och stog och väntade i över 2 timmar men mina svenskar kom aldrig så jag började bli lite orolig. Jag trodde att jag stog fel, att dom kom någon annanstans, att dom blivit stoppade men helt plötsligt kramar nån mig och där står dom. Det var så himla kul att se dom igen efter så lång tid. Men det roliga var att dom kommit ut någon annanstans, inte fått mitt meddelande och gick enbart åt det hållet för att leta efter en telefon och där stog jag!
Vi åkte in till Chicago och checkade in på hotellet och sen gick vi och åt en god middag på Cheesecake Factory och dom gillade det lika mycket som jag gör.

Lördag: Vi började med en frukost på stan och drog och sedan vidare för att se Bönan och Gran Park och sen gick vi ut mot akvariumet men bestämde oss där för att hoppa det och istället gick vi längst vattnet bort till Navy Pier. Vi gick i nästan 5 timmar och bara kollade på allting och sen var vi alla trötta efter dagen så vi satte oss och åt och då kom regnet så vi hade jätte tur. Vi träffade även Sara och Karin en sväng och vi alla satte oss på Starbucks för lite prat. Vi alla var nöjda med dagen och gick hem och tog det lugnt innan det ännu en gång blev god mat på Cheesecake Factory.

Söndag: Idag var det dags att ta sig till högre höjder och trejde gången för min del, alltså Sears Towers. Det var fint väder och vi fick fina kort så alla var nöjda. Idag blev det en kort dag inne i Chicago så vi tog halv 3 tåget hem till Glen Ellyn där dom träffade alla här hemma och vi satt och pratade ett tag innan vi åt thai mat och jag körde tillbaka dom till deras hotell.

Det känns fortfarande helt overkligt att dom är här, här hos mig och får se mitt liv. När vi är ute och sitter och äter och pratar om allting som hänt och hur allting är så känns det som att vi såg igår. Det rä så kul att dom är här och att vi har en vecka kvar tillsammans :)



2 october

Idag är dagen med stort D, igår var jag som ett parn som väntade på julafton. På lektionen satt jag mest och stampade med fötterna, ville få tiden att gå så jag kunde gå hem och sova. Väl hemma kunde jag aldrig sova och imorse råkade jag stänga av alarmet så jag kom upp lite sent. Men vi hann med allt ändå och nu sitter jag och äter frukost. Jag ska åka till gymmet en sväng, fixa lite saker och om 4 timmar flyger jag på dom på flygplatsen.
Nu i helgen kommer vi bo på hotell downtown Chicago och jag tänkte visa dom runt och njuta av familjetiden. Men det känns ändå lite konstigt att vi ses idag och sist var den 5 månader sen ni vinkade av mig på Landvetter. Jag har saknat er!

Ha en bra helg hemma för det ska jag ha med Pappa och Ann-sofie :)

1 october

Då var det October och imon är det äntligen fredag, som jag har längtat. Det är riktigt sjukt att ni kommer imon men det ska bli så himla kul men ändå så konstigt att äntligen se er igen :) Nu sitter jag och jobbar med mitt projekt, har lagt upp allt på presentations pappret och ska bara limma ihop det sen är allt klart. Hoppas att det blir bra. Idag ska vi gå igenom Milans fashion week. Jag och Piper åkte till Melanie innan och Piper fick leka och vi kunde prata om allt. Hon ville ha lite vägbeskrivingar och lite svar på saker. Nu ska jag kolla på tv en stund innan plutten vaknar :)