: )

Nu taggar vi Thailand den 5 april :)

29 januari

Min förklyning vill inte gå över men det har ju inte varit så mycket vila för min del.
Emelie kom hem i måndags så det blev lunch med henne och Jossan på jensen i tisdags. Det blev god mat och massa prat om hennes resa och bebisprat med jossan. Magen är stor nu, så mysigt så :)
Igår blev det en impuls resa till Linköping för shopping och jag var duktig och köpte enbart en liten väska.
Men det var trevligt att komma iväg en dag.


Imon blir det först jobb och sen vill jag gärna träna med Emelie men jag vet inte om det är nån bra ide så jag får känna efter imorgon bittil. På kvällen blir det myskväll hemma hos Jossan.
På lördag blir det ugång, det är inte ofta alla kan så det ska bli riktigt kul :)


26 januari

Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden en vecka!

black and white






25 januari

Jag vaknade och märkte att jag inte hade någon röst. Det kanske inte är så konstigt eftersom jag vaknade av ont i halsen igår men var så sugen på att gå ut så jag sket i det. Det var ingen smart ide för ju mer kvällen gick desto hesare blev jag och det var rätt svårt att prata med folk. Om jag skulle vara fyllehes igår vad är jag då idag? Nee dåså jag är sjuk! Jag har inte riktigt tid att vara sjuk och jag som kommit igång så bra med träningen. Gårdagen var iaf bra och den började hemma hos Dannis klasskompis och därefter blev det amor och sen blev det centrum.
Idag är det jobb som gäller, jag är inte den som är den så jag orkar inte sjukanmäla mig. Jag får väl skriva lappar så folk förstår vad jag vill.

Jag fick ett ryck häromdan och klickade hem lite småsaker ifrån HM så dom kommer nog om nån vecka :)

  
Kommer säkert till användning snart :)

Go on, go ahead and scream it

I sommras fick jag en ide, något som skulle bli en stor del av mitt liv. Det var iaf vad jag trodde när jag i somras satt och skrev i min ansökan. Jag var glad och lycklig och hoppades för mycket. Jag berättade för alla jag träffade och sa att jag säkert skulle vara iväg snart. Detta var i juni 2008. Dagarna har gått, månader har gått det har t o m blivit nytt år. Och vad gör jag? Jag gick tillbaka till mitt gamla jobb för att jag inte ville söka nytt eftersom allt var så oklart. Att gå tillbaka har bara varit positivt för jag trivs hur bra som helst. Men tänk dig att vilja något så mycket och vara 100 % säker, hoppas dag in och dag ut men ingenting händer. Vad händer med människan? Den sjunker och sjunker hela tiden. Ska jag ge upp min dröm? Ska jag bara skita i allting? Kommer jag inte ångra mig? Har jag tid att vänta? Från att vara helt säker är jag nu helt tom. Jag vet ingenting längre. Vissa frågar om det är mitt fel. Kanske är det mig det är fel på, det är ju lätt att man tänker så. Tyvärr så får inte alla en chans. Och jag har inte fått den än. Vissa kan tycka att jag är kräsen som bara vill till CA men detta är min dröm, mitt liv och det är vad jag vill. Men nu kan jag tänka - ska jag ändra mig? Kommer jag trivas lika bra på ett annat ställe?
Jag påmins om detta varje dag för varje dag frågar någon hur det går, varför jag inte har kommit iväg än, när jag kommer iväg och hur allt blir.
Jag är inte redo att ge upp ännu. Jag sa till mig själv och många andra att jag väntar februari ut och har ingenting hänt då så ger jag upp. Det är lätt att tänka så nu men jag vill inte ge upp. Jag vill göra detta.
Jag vill detta hur mycket som helst. Detta betyder verkligen någonting för mig.
Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är besviken, ledsen och förstörd. Jag mår seriöst skit!

Något som en gång gjorde mig glad, lycklig, en drömmare, till en person som längtar har nu några månader senare gjort att jag känner mig värdelös, dålig och mest av allt ledsen!

Jag kan inte sluta tänka - varför har jag alltid sån otur?
Varför kan inte jag få vara glad och lycklig?


21 januari

Tänkt vad musik kan få en bra humör - iaf för mig! Jag har precis laddat ner nya bodywork albumet, perfekt musik för power walk, jogging eller träning hemma. Det är sån musik som gör en taggad.
Jobbkvällen igår gick bra tillslut och stängningen gick snabbt men väl hemma kunde jag inte sova så jag läste till långt efter 2 och när det är spännande kan man ju inte bara stänga igen boken och sova. Så det blev en skön sovmorgon idag och sen har jag kollat på det nya 90210. Nu ska jag ta och äta en god lunch sen bär det av till friskis för lite träning, station :)

20 januari

Jag har ingen ork till någonting längre. Jag jobbar hela tiden, tränar mycket och sover hela tiden. Det finns inte så intressanta saker att skriva. Jag är inne på den tredje boken, en shopaholic säger ja. Det går inte att sluta läsa. Den första boken kommer på bio i mars. Ett måste att se!
I helgen var jag på bio, Bröllopsduellen med Fia och Annie. Den var faktiskt bra :)

Idag är det jobb som gäller. Det är skönt att jobba kväll så hinner man ta det lugnt och inte göra någonting på dagen.
Denna veckan har jag två lediga dagar så det är skönt.

Thailand resa? :)

Ha det så bra :)

16 januari

Tänk dig att gå och hoppas på något ett tag och tro att du ska få reda på det men det händer aldrig.
Du är glad, drömmer dig bort och tänker hur allting ska vara.
Men varje gång blir du besviken.
Nu orkar jag tyvärr inte mer!

15 januari

Jag är en serieälskare och har jag väl börjat kolla så kan jag inte sluta. Jag har nästan följt alla serier som går på tvn. Eller ja alla USA serier, High school you know. Och min nya är 90210 och jag kan inte sluta kolla och drömmer mig bort varje gång. Nu har jag kollat på det senaste avsnittet av det och snart kommer dom två senaste ifrån Gossip girl. Jag vet ju iaf hur man får en hemma dag rolig :)

Igår var det dags att säga hejdå till Jonna som ska till Auastralien. Vi var hemma hos Tilda, alla gömde sig och hoppade fram och skrek suprise och glad blev hon allt. Vi satt och pratade , drack och hade trevligt. Det var en trevigt kväll.

Idag jobbar jag kväll men bara ett kort pass så resten av dagen blir en skön hemma dag.
Imon är det fredag, igen. Vad veckorna går snabbt.
Men jag jobbar hela helgen ändå så jag hinner knappt märka att det är helg.

Ha en bra dag :)

Amanda: Hur går allt? :)

14 januari

Jag har varit helt inne i min bok, den första och nu är den utläst så jag började direkt med den andra och nu är jag halvvägs med den. Jag vet inte riktigt vad det är med böckerna som gör att dom är så bra men man kan helt enkelt inte sluta läsa. Och dom andra två som jag klickade hem ifrån bokias hemsida kommer nog idag med :)
Ne nu måste jag nog ta mig upp ur min sköna säng, äta en stor frukost för sen är det spinning som gäller. Efter det ska jag möta upp Saschie för lite catch up och efter det blir det lunch med Liselotte.

Ha en bra dag :)

12 januari

Det var rätt tufft att gå upp idag eftersom att jag gick upp så sent igår men som jag sa så kommer jag nog in i det snart. Jobbet gick bra men det var inte så mycket att göra och det blev en timma längre också. Efter det gick jag och tränade och idag blev det ett aerobics pass. Jag har bara gått på det en gång innan och då tyckte jag inte att det var så kul men det beror helt på vem som har det och vad det är för musik så idag var det bra men det var lite svårt att hänga med. Men det var ju första gången, bättre lycka nästa gång. Efter det köpte jag lite presenter och köpte även den andra boken i serien om en shopaholic av Sofie Kinsella -  En shopaholic i New York. Den första är riktigt bra faktiskt så jag tyckte att den andra måste ju vara det också. Sen har jag hört att hennes Mina hemligheter ska vara bra också. Så nu känner jag för att bli ett litet bokfreak och beställa hem lite böcker. Ibland får man sina ryck och när man väl har börjat är det svårt att sluta. Och om jag nu åker iväg någon gång som jag fortfarande hoppas på så är det ju bra på flyget :)


    
 

11 januari

Jag tror det är storm ute. Svinkallt och man blåser nästan iväg. Jag har jobbat en massa och nu är min natthelg slut också så det är skönt. Men helgen gick snabbt och jobbtiden rullade på så det gick bra. Det jobbiga är bara att man vänder på dygnet så mycket men en gång i månaden funkar det ju så jag är snart tillbaka i mina vanliga rutiner igen.
Nästa vecka jobbar jag varje dag förutom onsdag så det blir endel jobb. Jag tänkte klämma in lite träning där emellan också men det ska nog gå eftersom jag tyvärr bara jobbar korta pass men jag känner mitt jobb och jag antar att jag kommer få börja tidigare eller sluta senare så det blir aldrig som man tänkt sig.
Nu kom jag precis hem ifrån friskis, jag och Danni körde ett gym pass. Vi hade tänkt att gå på Spinning och jag hade bokat men det hade inte den andra damen så det var fullt så vi körde gym istället men på onsdag blir det nog spinning. Det känns så skönt att jag har kommit igång med träningen igen. Men jag kan fortfarande inte hålla mig borta ifrån alla sötsaker. Skärpning!

Ha det så bra :)


8 januari

Jag har haft en sån himla skön hemma dag och jag har inte gjort någonting. Det är precis så lediga dagar ska vara ibland. Men jag har iaf tagit mig ut på en promenad men jag hann inte riktigt med att gå så långt eller jag orkade inte gå så långt för det var så halt ute så jag var mest rädd för att halka. Nu sitter jag och kollar på nya 90210 avsnitt och drömmer mig bort :)

Imon blir det lunch med mina flickor och sen kör vi ett pass på friskis, hem och ta det lugnt innan det är dags för jobb 22-04.30.

Ha det så bra :)

7 januari

Jag älskar att snooza i timmar men det är nog dags att sluta med det. Men när man är ledig så har man ju tid över men man kanske ska använda den till något annat. Jag var iaf på stan en sväng för att kolla om dom hade några andra träningsskor som passade men inte det så det blev en tur uppe på a6 också och där hittade jag dem. Sen köpte jag en kalender och köpte med mig en god sallad hem :)

Nu ska jag packa ihop lite saker till mamma sen ska jag in till friskis och inviga mina skor.


Update;

Skorna var jätte bra och passet var ännu bättre så nu är jag verkligen tränad.
När jag kom hem gjorde jag en jätte stor fruktssallad och nu sitter jag framför Grammisgalan.
Takida inledde och det var grymt och jag tänkte tillbaka på konserten i slutet av sommaren.
Jag ska lyssna på masssa takida låtar sen.
Jag fick låna en bok av annie - en shopaholics bekännelser. Jag hörde att den skulle komma ut på bio så jag tänkte läsa den först och se hur den är.

Ha det så bra :)

6 januari

Kallt kallare kallast. Ungefär så är vädret nu för tiden och jag hatar kylan. Man fryser ju nästan ihjäl!
På senaste tiden har det varit massa jobb, har jobbat sen i torsdags. Jag skulle vara ledig idag men jag fick hoppa in för en sjukling. Jag hade helt glömt bort att det var som en söndag idag så det var ju dött på stan men dagen gick riktigt snabbt ändå. Det var ju jag och killarna idag och det är ju inte riktigt som det ska då.
Efter jobbet åkte jag upp till A6 för att kolla på ett par träningsskor som jag hade hittat på internet men det var inte alls dom som fanns där och det fanns inte riktigt i min storlek heller men jag hittade ett par liknande på intersport. Ska gå runt lite i dom och känna om dom känns helt rätt annars blir det en tur på stan imon för att kolla utbudet där :)

Nu är jag iaf ledig i två dagar och dom ska jag ta vara på, vara med vänner och träna en massa.
På fredag och lördag är det natthelg på jobbet som gäller.

Ha det så bra :)

1 januari

Är nyår överskattat eller är det överskattat? Det är planer hit och dit, stress för att hitta nyårsklänningen och allt och man ska stressa för att hinna med allt. Och det tråkiga är att i slutändan blir det sällan som man har trott. Men min dag blev verkligen hur bra som helst, massa skratt, gott vin, bra sällskap, massa kort, spel och vi alla hade trevligt. Så kvällen blev verkligen lyckad. Jag lägger upp lite bilder när jag lagt in dom på datorn.

Nu har jag suttit och läst Au pair bloggar och fick en konstig känsla men ändå en bra känsla - detta ska bli mitt år och detta året är det jag som ska flyga till USA och ha mitt livs år som Au pair. Jag hoppas bara att det händer snart.

Min största önskan detta nya året är USA och jag hoppas hoppas verkligen.

Nu blir det jobb torsdag-måndag.

Ha det så bra :)