31 december

Årets sista dag, NYÅR!

Kvällen kommer spenderas hemma hos Sara i kära bankeryd med god mat och trevligt sällskap sen fortsätter firandet natten lång. Det kommer bli hur bra som helst.
Ha det så bra alla och ha en bra nyår.

GOTT NYTT ÅR.

29 december

Hela förra veckan har jag inte gått upp ur sängen tidigare än 12 och det har varit så himla skönt men ångest har jag haft. Så idag tog jag tag i mitt liv och var uppe huffsat tidigt, åkte in till stan och solade en stund och sen blev det ett lunchpass på friskis. Det var skönt att träna igen efter all mat man stoppat i sig. Jag köpte ett 10 kort också så jag kan gå på gymmet ibland och testa spinning också. Jag skulle sätta in lite pengar på banken också men det var ju hopplöst för där var hela jönköpings befolkning nästan så jag hoppade det.

Ikväll blir det bio med danni, Yes Man och självklart blir det bio popcorn på det :)

Ha det så bra :)


28 december

Just nu vet jag verkligen ingenting. För några månader sen var det solklart, jag skulle åka iväg och leva livet i ett år och ha så himla kul. Men nu vet jag verkligen inte och hur mycket jag än vänder och vrider på det så vet jag inte vad som är rätt och fel. Detta har ju alltid varit en dröm för mig men den försvann nog under dom här månderna av väntan. Jag har väntat sen juli och dagarna går fortfarande, jag har hoppats och varit glad men det har bara övergått till besvikelse. Familjer har dragit sig ur för att det är finanskris och jag förstår att det är svårt. Men jag har tagit det här rätt personligt och folk säger att jag är kräsen för att jag bara vill till CA. Men det är min dröm och den ser ut så.
Jag har bestämt mig för att jag väntar till slutet av februari och har jag inte fått någon match då så åker jag inte. Jag kan inte gå och vänta hur länge som helst för under tiden så försvinner möjligheter här hemma och det blir för sent att åka. Mina syskon har bal och student och sånna saker vill man inte missa. Jag har kommit mina vänner närmare än någonsin nu och planer görs för nästa år och tänkt om jag inte är hemma? Jag vill vara hemma men samtidigt så vill jag åka iväg och åker jag inte så tror jag att jag skulle ångra mig nåt så enormt mycket.
Jag funderar nog för mycket. Men Au pairer är det värt det? Är det som ni trodde?

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Jag hoppas verkligen att det är så i det här fallet.
Och det händer när man minst anar det.


23 december

Idag börjar julen för mig. Det blir mycket jul iår som vanligt och massa julmat men jag har ändå ingen julkänsla, vi har en gran full med julklappar under men ändå så känns det inte. Kan vara för att vädret är så tråkigt eller för att tiden har gått så snabbt. Vi tog studenten för ett halvårs sen och sommaren var ett bra tag sen. Vad har hänt med all tid?

Igår bytte vi julklappar med laget. Även att det var längesen vi slutade så kommer det alltid vara laget. Och det var så kul att träffas igår för allting var sig likt.. eller nästan. Men det blev iaf massa prat och skratt som vanligt. Jag saknar det!
Dom ska börja spela nästa år igen men jag vet inte om jag kan vara med eftersom att jag jobbar på söndagarna men jag ska absolut gå och kolla :)

Idag: Jul med oss i trånghalla
Julafton: Firas hos farmor med släkten
Juldagen: Firas hemma med mormor och släkten, kvällen spenderas med 13 vänner på jensen med god mat, rolig förfest och en vildutgång.

Ha en bra jul alla och god jul :)

19 december

Det är fredag och jag är trött och jag vill sova. Haha vilken fin inledning.
Idag har jag hunnit med att sola, gå på Ki jympa och sen jobba ett 8 timmars pass på arla. Även denna dagen rullade på ganska bra. Jag var så grymt sugen på chips idag för jag och Fia pratade om det innan och jag hämtade upp henne på vägen hem så hon köpte en påse till mig så nu sitter jag här och gottar mig.
Två jobbdagar kvar innan jag får långledigt :)

Ha det så bra :)


Amanda: Hör av dig så är du snäll:)
Madelen: Det vore jätte snällt om du hann kolla :)
Thanks
.

18 december

Jag kom precis hem ifrån jobbet som gick bra idag med och fort. Jag tänkte vara onyttig och ta med mig mat hem men jag ändrade mig snabbt. Jag har inte ätit på hela dagen mer än frukost men är jag hungrig? Nej. Onödig fakta faktiskt. Jag tänkte gå ut och gå en ritktigt snabb promenad men vädret var inte det bästa men om jag hittar lite varma kläder så blir det nog en promenad. Jag fick erbjudande om att följa med och träna imon men även denna terminen så har jag dratt på mig 3 varningar. Jag vet inte riktigt vad mitt fel är. Jag antar att jag bokar upp massa pass i veckan, ska vara duktig och träna men sen dyker det upp nåt annat och 1 varning kommer och sen har dom bara blivit fler och jag glömde boka av när jag var sjuk så nu är jag avstängd. Haha så himla klantigt av mig. Men jag får hoppas på att det inte är fullt imon för jag är så taggad på att träna.

Nu är det jobb som gäller hela helgen och det kommer nog gå bra. Jag har ju iaf kvällarna lediga så det är skönt.
Alla juklappar är klara också och det är ännu skönare. Julafton är snart och tiden bara rullar iväg. Men jag längtar till Julafton eller mer till att träffa släkten och leka med min lilla kusin som firar sin första jul med oss :)

Ne nu ska jag se om jag orkar mig ut.
Ha det så bra :)

17 december

Idag har jag varit ledig vilket var så himla skönt. Jag har varit med Danni på a6 och köpt dom sista julklapparna sen åt vi en god lunch på Soya. Sen åkte vi ner till stan och mötte upp Fia och det blev ännu mer julklappas shopping.
Nu är jag hemma en snabbis men mer hinner jag inte för snart ska jag iväg och ikväll blir det Modevisning på centrum - dresscode black & white. Den lyckades jag nog inte riktigt med. Lätt egentligen men inte för mig och min garderob.

Men ha en bra kväll :)

15 december

Jag börjar bli bättre nu så det är skönt men jag det är forfarande inte helt bra. Istället för att vara förkyld som bara den så har jag sån sjuk huvudvärk, varje gång jag reser mig upp dunkar det. Det blev inte bättre av att jag sov bort halva dagen idag för jag får bara sån ångest. Men jag somnade nog runt 4 igår så jag hade inte så mycket val.
Jag har haft en lugn dag och kollat på Wallander från igår, städat och tvättat och packat iordning.

Igår var det Fika som gällde och sen filmhyrning - barnhemmet.
Det blev endel skrik och händerna framför ögonen. Den var rätt bra faktiskt men jag trodde att den skulle vara äckligare men den var hemsk på ett helt annat sätt än man trodde.

Snart kommer pappa och hämtar mig och då väntar en vecka hos honom.
Denna veckan blir det inget slappande framför tvn hela dagarna utan jag jobbar alla dagar utom onsdag.
Då ska jag fixa dom sista julklapparna som är lite kort som jag ska framkalla.
Jag jobbar på arla tre gånger denna veckan 15-23 pass. Inte så roliga men skönt när dom är klara.

Ha det så bra :)

14 december

Ja vad har hänt sen jag skrev sen sist? Jag har varit sjuk och mest legat hemma och det är inte så kul.
I fredags natt blev det iaf lite jobb och dom timmarna rullade på ganska snabbt och sängen var rätt efterlängtad sen.

Igår var jag och mamma på A6 och köpte julklappar, jag valde och hon köpte ungefär så var det. Jag gillar inte överraskningar längre eller det är bättre att välja ut det man vill ha så att man blir nöjd. Iaf av föräldrarna :)
Sen träffade jag Sara på hennes jobb och vi bestämde oss för att ta en fika efter hon hade slutat så vi satt på Claras ett bra tag och pratade om allt och ingenting. Det var verkligen för längesen jag träffade den damen så det var kul.
Sen åkte jag in till fia och lägenheten och vi köpte med oss lite smått och gott och satt mest och pratade med nån film i bakgrunden som vi inte såg så mycket av. Det var trevligt.

Idag.. haha ja jag fick precis upp. Det är inte alls likt mig längre. Jag gillar inte att sova bort dagarna. Eller lite sovmorgon kan man ta :)
Men nu när jag har varit sjuk så spelar det ingen roll när jag går upp för jag somnar alltid ändå så min kropp mår nog inte som den ska. Men idag mår jag faktiskt mycket bättre och jag kan andas som man ska men nu har jag fått ont i huvudet istället och det är inte alls bra.
Idag ska jag nog träffa Fia och Danni en sväng och sen fick jag erbjudande om Wallander hemma hos Carro ikväll. Mamma är iväg med bilen men jag ska nog kunna lösa det ändå :)

Ha det så bra :)

,


Yeah what can I say?

11 december

Jag hatar verkligen att vara sjuk för det finns ingenting att göra. Man har sett alla tråkiga serier på tvn och det är inte förrens på eftermiddagen som dom bra visas. Så vad finns det att göra? Inte så mycket. Min hals mår inte alls bra så jag har varit borta på apoteket och laddat upp med halstabletter och nässpray. Mysigt värre.
Nu börjar snart vänner så då har jag något bra att titta på. Imon jobbar jag natt och jag behöver verkligen den tiden så jag får kämpa mig igenom det passet.
När mamma kommer hem ska vi gå ut och gå en sväng. Jag behöver luft och jag älskar att vara ute och gå när det är snö ute för allting är så friskt. Men jag vill ju inte påstå att jag har så mycket krafter nu när jag är sjuk men en promenad blir det.

Ha det så bra :)

10 december

Jag som trodde att jag redan hade haft min sjukperiod. Men jag hade fel för den har kommit tillbaka. Det räckte med en söndag i kylan på arla och jag var tillbaka igen. Halsen gör ont som bara den, näsan är täppt och nyser gör jag hela tiden. Hur kul som helst. Det positiva i det är väl att jag är ledig ifrån jobbet så jag missar inte så mycket. Men jag hatar att vara sjuk och jag missar träningen, jag var taggad för att träna denna veckan. Istället får jag ligga hemma och tycka synd om mig själv. Bara jag inte får feber för sånt orkar jag inte med.
Denna dagen kommer bestå av en massa tv och film tittande.


9 december

Jag ligger fortfarande kvar i min goa säng och har precis kollat på the hills. Där ser man där ser man så Heidi och Spencer is getting married. Ingenting förvånar mig längre. Är allting på riktigt?

Nu ska jag gå upp och göra iordning lite frukost sen fixa mig sen ska jag till Eve och fixa håret. Om jag gör som förra gången vet jag inte riktigt men jag hoppas att jag kommer bli nöjd iaf.

Ha en bra dag :)

,

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

7 decmber

Efter att ha gått upp klockan 05 och jobbat klockan 06-16 idag så är jag trött. Ikväll blir det lugnt och film :)


Jag har nog bara en sak att säga: SE DEN!


Twilight

6 december

Nu har jag varit hemma ett tag och hunnit duscha och allt. Jobbdagen kan varit den konstigaste på länge. Jag har nog inte haft så mycket att göra i Bopen på evigheter men timmarna rullade på. Det kan iof vara för att jag bara jobbade ett kort pass idag, 3 timmar.

Igår var det sista dagen på jobbet och dagen gick jätte bra. Lillungen låg och vilade i min famn i en timma och tog jag upp henne såg hon så söt och arg ut och tryckte tillbaka huvudet för att hon ville ligga kvar. Så henne hade jag på höften ett bra tag men det är ju inte så att jag klagade. Jag skulle ju gärna ta med mig henne hem men det skulle inte se så bra ut. Men när jag skulle gå hem skulle jag gå in och lämna henne på en annan avdelning så jag släppte ner henne på golvet men hon skrek och skrek så jag tog upp henne igen och tårarna bara rann. Hon tryckte under huvudet under min haka och visade att där ville hon stanna. Skulle jag inte åka med bussen så hade jag vart kvar med henne tills hon gick hem. Efter mycket om och men sa de andra fröknarna att jag skulle gå så jag fick lämna henne där, vände mig om och såg hennes ledsna ansikte och armarna utsträckta. Lilla sötunge det var jobbigt att lämna henne. Men jag ska hälsa på snart :)

Efter träningen åt jag, Emelie, Emma, Jonna och Mickan på Jensens. Vi satt där ett bra tag åt gott och åt en massa glass så vi var mätta och glada sen. Kvällen spenderades sedan på 8 glas där det blev massa prat och det var så trevligt så.

Ikväll ska jag på bio med Annie, Twilight. Jag har hört att den ska vara bra så jag hoppas att den är lika bra.
Jag är ju sugen på biopopcorn också :)

Ha en bra kväll :)

5 december

Då var det fredag igen och veckan har gått hur fort som helst. Jag trodde att det var onsdag eller något men där fick jag en överraskning. Idag är det min sista dag på jobbet och jag ska leka med barnen extra mycket, speciellt min lilla plutt. Det går nog inte beskriva hur allting är för man måste vara med och uppleva det men jag gillar barn det är en sak som är säker (även när dom är sådär skrikiga och jobbiga). Efter jobbet ska jag träna, Johns pass sen ska jag göra iordning mig, vänta på Emelie och sen ska vi och de andra tjejerna bort till Jensens och äta. I love it :)

Ha en bra fredag :)

3 december

Idag har jag frusit hela dagen och jag ville egentligen bara ligga kvar i min varma säng och stanna där hela dagen. Men så kan man ju inte riktigt hålla på så jag gick upp men sen dess har jag frusit. Dagen på dagis gick bara bra tills kaosmonster nummer 1 höll på ett bra tag men den situationen löstes sen med. Man får prövingar hela tiden men man kan se det som en övning inför mitt au pair år. Efter dagis var jag filmsugen eller egentligen bio och popcorn sugen men tiderna funkade inte så det fick bli Pretty Woman hemma istället och den var lika bra som innan :)
Nu blir det Greys och sen sängen.

Ha det så bra :)

2 december

Nu är jag hemma på rast men jag ska snart gå tillbaka. De små barnen sover och dom andra läser sagor eller lyssnar på band så det är rätt skönt att komma hem en stund. Jag har laddat ner Gossip girls och One tree hills nya avsnitt så jag tänkte kolla på dem när jag har slutat. Idag är det sånt tråkigt väder och man vill bara vara inne. Jag köpte ett par nya ljus igår med så jag ska nog kolla på serierna och mysa med tända ljus :)

Nästa tisdag har jag tid hos Evelina så då ska håret både slingas och klippas, ska bli så skönt att få iordning på det igen.

Nej nu ska jag snart gå,
Ha en bra dag i regnet :)

1 december

Då var det redan december och det blir säkert julafton lika snabbt som man hinner blinka. Jag tycker att tiden springer iväg men det kanske är skönt det med. Idag var det Ullared som stog på schemat och jag hade gjort inköpningslista och allt. Det som stog på den inhandlades men självklart åkte det ner lite allt möjligt också. Det som köptes var:
- saker till USA
- julklappar
- underkläder
- mysbyxor
- USB minne
- Kamera minne
- Massa småsaker
Så jag är nöjd med resan och när jag kom hem packade jag upp allting och slog in julklapparna. Jag har fortfarande inte fått någon julkänsla för det känns inte som att det är jul snart. Men jag hoppas att den kommer :)

Imon är det Dagis och på fredag är det min sista dag där så jag får leka extra mycket med barnen. Jag hoppas att dom är sådär goa och söta som dom brukar vara.

Ha det så bra :)