28 oktober

För tillfället har jag bara tentaångest och huvudvärk. Imorgon är Massmediakunskaps tentan. Just nu känns det som att det mesta sitter men det har vart långa dagar både hemma och i skolan men nu gav jag upp. Sitter det inte nu kommer det inte göra det om några timmar så det är lika bra att sluta när man tror att man kan.

Jag hoppas att det går bra iaf :)


21 oktober

Hejsan :)

Nu är det snart en månad sen jag uppdaterade. Men det har inte vart samma sak hemma i Sverige. Men ibland är det skönt att skriva av sig lite ändå.

Skolan går bra men jag har fortfarande inte kommit in i det, de är korta dagar vilket innebär mycket självstudier och det är där jag fastnar. Jag måste lära mig att sitta ner och bara fokusera på skolan. Självklart gör jag detta när det väl gället. Nu läser vi en kurs som heter Massmedia som handlar om radio, tv och press från början till nu så det är endel att lära in! Detta året går alla samma och det är mest grundkurser så det roliga börjar nästa höst då man delas in i sina riktiga klasser och går sitt val.

Sen har jag hittat en lägenhet så det blir flytt den 1 december till en 1a på torpa. Det känns hur bra som helst och lägenheten känns jätte bra och läget är ännu bättre. Med lite färg och mina egna möbler och inredning kommer lägenheten bli riktigt bra. Vi ska dit en sväng idag för att mäta för i helgen ska jag kolla på en soffa och då måste jag vet hur stort allt är. Vi var på Ullared i fredags och då köpte jag det mesta så nu är det inte så mycket som saknas. Man kommer självklart komma på fler saker när man väl fått upp allt och då är det nog lättare att se vad som saknas.

Nu ska jag återgå till tenta plugget. Ha det så bra :)