28 juli

Härligt att det fina vädret är tillbaka :)

Det har vart jobb hela veckan och jag jobbade dubbelt i måndags och tisdags. Rätt så jobbigt med tanke på att det blivit övertid på Arla varje dag..Idag jobbar jag bara på Arla så jag sitter och äter frukost och ska snart gå och lägga mig på stranden.

Ha det så bra :)

25 juli

Idag har det vart en riktig slappardag. Jag gick upp runt 9, åt frukost och gick tillbaka till sängen med datorn. Det har ju regnat hela dagen. Efter ett tag fick pappa för sig att rensa så vi ägnade oss åt det ett tag. Man samlar på sig en hel del under åren. Det mesta slängdes faktiskt! Sen när det lugnat ner sig lite gick vi ut och gick en sväng. Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite. Det får bli Snabba Cash igen, beställde hem tvåan innan. Imon är det först jobb mellan 7-11 och sen 14.45-23.45 så denna veckan ska jag bo hos Danni :)

Igår fyllde Fia år så jag, Fia, Malin och hennes syster var ute på Piren och åt gott och efter det gick vi hem till Malin. Det blev en lugn men trevlig kväll :)

23 juli

Hejsan :)

Det har inte blivit så mycket bloggande på senaste men här kommer en kort update. Jag har jobbat på Arla och Lindgården hela veckan men tiden har ändå gått snabbt. Väl hemma har jag somnat direkt för jag vart så trött. Men nu är jag ledig tills på söndag så det är skönt och det behövs.

Idag har jag, fia och malin vart i Borås och på Nelly Outletten. Tredje gången gilt för mig och det fick följa med en myströja hem. På vägen hem var det lite problem med Maggie. Både mitt och fias säte vibrerade och den lät konstigt. Hon ringde Joakim och han trodde att det var nåt med däcket och hon frågade om det kunde åka av och han svarar ja. Klart man blir rädd! Hahah..Vi stannade till på Statoil och fixar Malin drog åt bultarna och vi körde vidare igen.

Sen mötte jag upp Liselotte i stan och vi åkte hem hit och kollade på Snabba Cash. Den var bra men dom hade missat mer än hälften av innehållet! Nu kom jag precis hem ifrån stan där jag fixade lite grejer. Han även in på Gina och köpte ett linne på rean.

Nu väntar jag på mer detaljer om kvällen. Det blir fika hos Lowisa och en tur till falks grav.

Ha det så bra :)





20 juli

För tillfället består mitt liv av att äta, jobba och sova! Nu har allvaret börjat och jag jobbar på Arla i 4 veckor och dubbelt på Lindgården vissa dagar.
 
Imon är det jobb som gäller igen på Lindis mellan 7-11 därefter Arla från 12-20.45. På torsdag jobbar jag på Arla 6-14.44 och Lindis 16-20 och på fredag, lördag och söndag är jag ledig. Då kommer en update!

Ha det så bra :)

17 juli

Håller på och fixar mig inför kvällen. Det blir inflyttningsfest hos Carro :)

Idag jobbade jag först mellan 7-13 sen åkte jag upp till systemet en snabbis och in på hm och hittade linnet jag velat ha ett tag. Sen hem för att gå en promenad, träffa liselotte och nu sitter jag här.

Igår köpte jag en massa på Ullared och det blev mest flytta hemifrån saker så nu har jag lagt allt i en kartong. Skönt att ha köpt endel saker nu så slipper det bli så tufft på samma gång. Nu är det bara lägenheten som saknas :P


Köpte detta igår. Snyggt va?


15 juli

Heej :)

Idag jobbade jag mellan 7-11 sen hämtade mamma upp mig och vi åkte till Borås - Nelly Outletten. Jag hittade bara en lång rosa tröja med puff arm denna gång och det var ungefär samma utbud som förra gången. Efter det åkte vi bort till Knalleland där jag fyndade loss på Gina rean. Dom reade ut andra saker än hemma och allt var inte så rörigt så det fanns endel att hitta. Det blev en vit skjorta, ett par svarta shorts, två väskor och en bandau bh.

Lagerhaus blev det lite smått och gott att lägga i flytta hemifrån lådan. Imon är jag ledig för jag och en på jobbet bytte så vi jobbade en heldag var istället och var ledig en. Så jag, mamma, annie och hampus ska till Ullared.

Nu blir det The hills och sen sova.

Godnatt :)


12 juli

Heej :)

Jag kom precis hem ifrån bion. Jag, Emelie och Carro såg Beck - levande begravd. Riktigt bra film. Så gå och se den!

Idag jobbade jag mellan 7-11 och efter de åkte jag, Emelie och Jonna upp till Axamo och sen kom även Carro och Mickan. Sen åkte jag ner till stan en sväng men ångrade mig snabbt och åkte hem istället där jag la mig i poolen. Sen var jag ute och sprang en sväng innan det var dags att åka ner till bion.

Imon börjar jag 16 så jag tänkte sova ut efter helgen och sen får vi se vad som händer. På torsdag ska jag iaf agera smakråd åt mamma på Nelly outletten.

Ne nu ropar sängen.. Hoppas man kan sova i denna värme!



10 juli

Heejsan :)

Jag vaknade av att Pappa knackade på mitt fönster. Blev lite småsur då han väckt mig men blev ännu mer sur när jag såg att klokan var 13.17 och mitt alarm inte ringt. I fortsättningen lär jag väl få ha 3 alarm så jag kommer upp. Det var skönt att sova ut och jag antar att jag behövde det men jag vet redan nu att jag inte kommer somna ikväll när jag ska upp 6 imon! Gick iaf upp och satte mig ute men det är för varmt ute idag så nu ska jag nog kolla på en film eller nåt.

Igår var det först en stressig kväll på jobbet sen vid 20 mötte jag upp tjejerna på Piren där vi satte oss och åt gott på bryggeriet. Efter sen mat, rinnig panacotta och dålig service blev kvällen riktigt lyckad. Tack tjejer :)


8 juli


7 juli

Heej :)

Idag jobbade jag mellan 7-11, hör och häpna men jag cyklade till jobbet. Väl hemma väntade Fia på mig och vi låg i poolen och solade nån timma innan vi gick upp och la oss och sedan åkte och köpte lite mat. Det var skönt med en heldag i solen. Nu har vi ätit en god pastasallad här hemma och har vart ute och spelat kubb.

Igår var på vi Nelly Outletten och Lager 157. Jag hittade två tunikor, en strandväska, bikini och ett armband på Nelly. På lager blev det två flytta hemifrån saker, ett par rosa tygskor, armand och ett randigt linne. Jag var mer än nöjd med dagen och jag tror att det blir en till tur till Nelly innan det stänger igen!

Nu tänkte jag läsa lite i Elsas Mode och sen sova (älskar den!!) Ska ta mig ut på en springrunda imorgon bitti sen spendera så många timmar jag kan vid poolen innan det är dags för jobbet.

Ha det så bra :)


Freja vid friadalen förra veckan :)


3 juli

Heej :)

Efter en heldag på vätterstranden med tjejerna igår gick vi en sväng på stan. Lite nya kläder tack! Det är för mycket rea överallt och kläderna ligger i en hög eller på golvet. Då orkar man inte gå där och riva. Jag hoppas att det blir en tur till Nelly Outletten nästa vecka. På kvällen gick jag och Malin och satte oss på Piren och tog ett glas vitt och rose. Det var riktigt trevligt faktiskt men efter ett tag blev det lite för mycket folk!

Min mobil lyckas med det mesta. Nu står det t ex inte vem som smsar mig utan det står bara datum..Klart man ändå öppnar smset och ser vem det är ifrån men ändå. Och imorse ringde inte alarmet för de hade ställt in sig på att bara ringa mån-fre även att jag har varje dag! Den har nog fått solsting eller nåt.

Jag och Fia skulle åkt till Axamo idag men hon vaknade med feber och huvudvärk så jag har suttit och kollat på reprisen av So you think you can dance men nu vill jag åka och bada så jag, bror, nina och mamma ska nog åka iväg någonstans.

Imon jobbar jag 6-14.30 och jag vet redan nu att jag inte kommer somna inatt så det kommer var en trött sandra som kör truck imon. På kvällen ska jag och Malin äntligen se Eclipse. Känns som att vi är sist med att se den men bättre sent än aldrig.

Ha en bra dag i värmen :)


Jag på Twin i onsdags :)


1 juli

Hejsan :)

Det är redan 1 juli (känns som att man skriver så varje gång det är en ny måndad). Men tiden flyger iväg allt för snabbt. Min enda semestervecka är snart slut och det har gått för fort. Men jag har ändå hunnit med bra saker. Igår var jag med Emelie och lilla Freja en sväng, hon var lika go som vanligt :)
På kvällen blev det en lugn men lyckad kväll på Twin och idag har jag vart på vätterstranden med Emelie och Lowisa och efter det blev det några fynd på stan. Ett par jeans och ett par sandaler!

Nu tänkte jag läsa lite i Elsas mode som jag köpte igår.

Godnatt :)




Idag SAKNAR jag er två extra mycket