30 april


The Last Song and Dear John
Se dem!!

28 april

Nu har jag gått bredvid på jobbet i två dagar. Det går bra men det är väldigt mycket att lära sig men så är det ofta när man är ny. Det är skönt att dom man jobbar med är så himla snälla och hjälpsamma. Jag kommer trivas med dem och jag hoppas att jag kommer in i det förr eller senare!! Jag går kväll idag och imon med sen är jag ledig fram till v.22 så jag hoppas att det dyker upp något.

Helgen var riktigt bra. Det började med att jag och Emelie gick på Johns pass som var riktigt bra, jag ska försöka gå den här veckan också. Vi tog tåget runt 7 tiden och när vi kom fram mötte Liselotte upp oss och vi satte oss på en ute servering och tog ett glas vin och satt och pratade ett bra tag. På lördagen var vi på stan nästa hela dagen och hittade tillslut en plats på en uteservering där vi åt lunch. Det var sånt härligt väder så vi hade verkligen tur. På kvällen åkte vi hem till Lowisas bror där vi förfestade och sedan drog vi oss ner till avenyn där vi var ute allt för länge. Vi hamnade t om i ett bachelor sällskap men det var riktigt trevligt. Det var en bra helg :)

 

Nu sitter jag och kollar på Top model men hade hoppats på att både 90210, The Hills och Life Unexpected hade kommit upp men jag antar att det kommer imon.
Det blir förresten inget Oslo av flera anledningar men det känns bra och vi har sagt att vi tar en helg på Liseberg i sommar istället. Så i helgen måste jag verkligen plugga eftersom boken används av min bror nu så förlorar jag en vecka. Men det är ju hans bok så det är klart :)

 

Ha det så bra :)

23 april

Just nu sitter jag och försöker plugga. Jag fick lite frågor igår så det känns bättre. Vid 4 ska jag in till stan och träna och efter det tar jag och Emelie tåget till Göteborg där vi ska möta upp Liselotte. På lördagen blir det stan hela dagen och på kvällen kommer Lowisa. Det ska bli så himla kul att komma iväg över en helg.

Jag fick mitt sommarschema igår och kommer jobba varje dag i 8 veckor men enbart 4 timmar om dagen. Dåligt kan man tycka vilket jag gjorde först men nu har jag insett att det är bra. Jag kommer ju fortfarande ha ett liv och träffa vänner innan eller efter som har semester. Helst hade jag jobbat 8 timmar per dag.
Ne nog på klagande för det här kommer bli bra!!

Ha en bra helg :)


20 april

För tillfället går saker lite för bra. Men som Karin sa så ska jag hellre njuta av turen än att tro att nåt dumt lurar bakom den! Just nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på Life Unexpected och efter det blir det plugg. Jag ska nog ta en sväng förbi ED på torsdag och kolla om Anita har några instuderingsfrågor.

Imon ska jag på ett möte i Habo med Vikariepoolen och efter det blir det ett Stationspass på friskis. Pappa hittade förresten en som säljer sitt friskiskort pga av flytt. Så jag ringde och vi ska ses på söndag eftermiddag och fixa allt. Det var allt och det gäller fram till oktober vilket är riktigt bra för då kan jag bestämma om jag vill vara kvar där eller byta gym.

Som det ser ut nu är Nick och dem fortfarande kvar i Chicago och jag vet inte när dom kommer iväg men deras semester och planer har redan förskjutits så jag vet inte om det blir nåt Oslo nästa helg. Men jag håller tummarna att dom kommer iväg :)

I helgen blir det Göteborg. Jag älskar när man göra såna här impuls resor. Det blir jag, liselotte, emelie och lowisa. Jag måste försöka hålla i pengarna men det är alltid kul att bara vara där :) Jag hoppas att det blir fint väder så man kan sitta på nån uteservering och bara prata och umgås.

Laguna Beach 2009

19 april

Jag har precis ätit frukost och tänkte snart sätta mig ute mot husväggen och hoppas på lite värme :)
Resten av dagen måste bestå av plugg och sen en promenad.
Helgen har vart riktigt bra. I fredags var det som sagt After Work med tjejerna och det var lika trevligt som vanligt och sen kom Liselotte förbi och vi kollade på Johan Falk. Nu är jag lika fast i det som alla andra!! På lördagen tog jag det lugnt här hemma, pluggade lite och sen på kvällen åkte jag till Danni där vi åt tacos och kollade på ännu en Johan Falk. Sen gick vi till Centrum där Hampus band spelade, dom var riktigt bra!
Den här veckan kommer bestå av plugg och ännu mer plugg. Det går bra men det är svårt att läsa in en hel kurs på bara nån vecka utan att riktigt veta vad man ska lägga ner mest energi på. Jag ska försöka få tag på lite inlärningsfrågor för det brukar alltid underlätta. Engelska har jag också börjat med men engelska B går ju mest ut på att läsa en text och sedan förklara vad den handlade om. Det är bara att ta tag i detta så bra det går helt enkelt.
Ne nu ropar solen :)

16 april

Ända sen jag kom hem har det nästan vart fullt upp och saker att göra varje dag men nu har det lugnat ner sig lite och denna veckan har jag pluggat så mycket jag hunnit (läs orkat). Det gäller ju att hitta orken igen. Har man vart ifrån skolan så länge så blir det lätt så. Men jag ska ta tag i detta! Malin kom hit runt 10 idag och då var vi ute och gick i en timma, det var skönt att gå men det var lite små kyligt idag så det var skönt att komma in efteråt.
Nu har jag precis kommit hem ifrån Åtta Glas där jag vart på After Work med tjejerna och snart kommer Liselotte förbi och vi ska ha en Johan Falk kväll :)




Ibland blir jag så trött på mig själv för jag har inget stop. Jag har alltid vart en godismänniska och jag säger aldrig nej. Istället tänker jag - men jag tränar ju så det jämnar ut sig. Och visst gör jag det men jag går ju aldrig plus med träningen för det blir ju alltid plus minus noll hela tiden. Oavsett vad andra säger så bryr jag mig ändå om vad jag stoppar i mig för förr eller senare sätter det sig..rejält!! Men efter ett år i USA så känner jag mig rätt äcklad och vill verkligen ta bättre hand om mig själv. Men jag måste ju inse detta också och börja men det är ju det som är svårt.
Jag ska men jag ville bara skriva av mig lite. Så nu ska jag njuta av min hemmakväll påse och förr eller senare ta tag i mitt liv :)

15 april

Vilket härligt väder det vart idag. Efter frukosten gick jag en promenad i skogen. Jag har verkligen saknat att göra det. Det är klart att USA har grönt och skogar också men inte där jag bodde. Efter det körde jag min träningsvideo och efter det satte jag mig ute i solen och pluggade. Det blåste en hel del men det var ändå skönt.
Nu sitter jag och kollar på hockyn och efter det ska jag sova. Jag är så himla trött för jag sover inte på nätterna. Imon kommer malin ut runt 10 tiden och då ska vi gå en promenad och runt 12 blir det en promenad med fia. Sen lite senare är det dags för en after work med tjejerna.
Ha det så bra :)

14 april

Godmorgon :)

Jag sitter och äter frukost och jag har verkligen saknat att äta en stor frukost. Jag ska in till Jossan om ca en timma och hälsa på henne och lilla Freja :) Efter det ska jag ta en promenad ner till stan för att träffa Danni. Jag vet inte vad vi ska hitta på men jag antar att det blir en fika.

Vädret är så himla härligt så jag hoppas att det håller i sig. Jag och Liselotte var ute och och gick i 1,5 timma igår, ner till domsand och satt vi vid piren en stund.

Ha en bra dag :)

12 april

Idag tog jag en rejäl sovmorgon till 11. Alarmet var på 8.45 men jag snoozade en bra stund. Jag har knappt sovit ut sen jag kom hem. Nu sitter jag och kollar på Bella & Tyras show och dricker kaffe. Jag tänkte ta tag i pluggandet om en stund. Jag ska göra en prövning i Marknadsföring och Engelska B och proven kan komma allt emellan v.17-20.
Men det är riktigt fint väder så jag ska gå på en långpromenad och sen köra ett träningspass hemma :)

11 april

Det kanske är dags för ett inlägg ifrån Sverige. Här hemma är allt bara bra och man brukar ju säga - borta bra men hemma bäst. Det stämmer verkligen. Men USA kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och alla personer där. Just nu sitter jag och skriver med C och det går inte att beskriva hur mycket jag saknar dem! Jag hade kunnat åka tillbaka direkt bara för att få krama om dom igen.

Ända sen jag kom hem har det vart fullt upp. Jag har försökt att träffa så många som möjligt! Det mesta är som vanligt här hemma men det är klart att saker har förändrats. Jag trodde inte att jag skulle komma in i detta livet så snabbt igen men konstigt nog gick det fortare än jag trodde. Jag har fått sommarjobb på ett äldreboende där både Fia och Danni jobbar och allt annat rullar på.
Nu sitter jag och kollar på Wallander och ska sedan sova. Jag sover ju som bara den men har ännu inte fått jetlag.
Jag uppdaterar mer en annan dag :)

:)

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM


2 april

Det ar redan april..sjukt!

Igar akte vi ner till Chicago for att ga pa The science and industry museum. Det var kul och intressant att se och barnen hade kul. Jag holl pa att svettas ihjal i mina klader. Det var 29 grader och luften ar sa kvav har sa det blir varmare och ackligare. Pa kvallen gick jag och Bianka pa bio och sag The last song och Hot tub time machine. Den forsta var rikigt bra och den var nastan exakt som boken. Den andra har jag inte sa manga asikter om faktiskt men Nick var med och han gillade den for den var exakt som gamla amerikanska 80 tals filmer.

Idag har jag shoppat loss och fixat en massa och sen traffade jag Bianka en svang.
Det har vart sa skont vader och det ar sa harligt att ga ut utan jacka och ha pa sig flip flops igen.

Det ar paskhelg och har firar man pa sondag sa vi ska ut till min vardmammas farbror som bor en bit bort dar det blir mat och barnen ska leta efter paskagg. Kommer vara konstigt att fira annu en hogtid borta for allt ar sa annorlunda. Glad pask allihopa och ha en riktigt bra helg :)

Jag vet att det vart daligt med bilder pa senaste tiden men jag har helt glomt bort att ladda upp dem pa denna datorn. Jag lovar att det kommer nagra efter pask sa ni far se hur sota tjejerna ar i sina klanningar :)

Glad pask!