29 juni

Godmorgon :)

Skönt att det ska bli så fint väder den enda veckan jag är ledig på hela sommaren. Tänkte gå ut och lägga mig vid poolen snart och sen blir det en promenad och ikväll ska jag, emelie och lowisa skvallra av oss på piren.

Igår kom jag hem ifrån Öland och vi har haft det jätte bra. Åkte i fredags direkt efter jobbet och när vi kom fram fixade vi iordning allt inför kvällen. Att skriva allt vi gjort kommer aldrig att gå men det har vart en jätte bra helg. Det var jag och fia och 7 killar. Bor man med så många killar får man räkna med konstiga samtal och ett tomt kylskåp när man vaknar upp. Vi har grillat, druckit gott, spelat kubb, lyssnat på samma skiva om och om igen, vart på Strand, solat och haft en allmänt bra helg. Tack alla!


För ett år sedan gick vi där på The Walk Of Fame, drack frappe ifrån Starbucks och festade loss med norrmänn!
Jag önskar verkligen att vi kunde åka tillbaka. Det är en av mina bästa veckor i mitt liv!


Venice Beach LA!


24 juni

Godmorgon!

Allt känns så mycket lättare och roligare när man vaknar upp till sånt här väder. Tråkigt nog kommer jag inte kunna vara ute nåt ändå. Ska in till frisören snart och plocka brynen och färga dem och fransarna. Efter det blir det jobb på donken mella 10.30-14.30 sen ska jag ta en promenad upp till Lindgården där jag kommer befinna mig mellan 16-20. Sen hinner jag inte mer än hem och packa, duscha och fixa saker innan det är dags att sova. Imon jobbar jag mellan 7-11 och sen hämtar Fia och Joakim upp mig och det bär av mot Öland.

Ha en bra midsommar allihoppa :)

21 juni

Härligt att det fina vädret är tillbaka, hoppas att det håller i sig till midsommar nu! Jobbade 7-11 och somnade på bussen hem..Måste var grymt trött efter helgen men det är inte så konstigt. Fick iaf några timmar i solen och nu är det dags för nästa jobb. Ska bara kolla in rean först :)

18 juni

Hejsan :)

Var på brandutbildning och lite information på jobbet mellan 10.30-11.30 idag och efter det var jag på stan en sväng. Var inne hos Lowisa och pratade lite, köpte "baseball" jackan ifrån Gina och sen satt jag och pratade lite med Danni och hennes klasskompis Samy. Efter det köpte vi med oss mat ifrån stå käka och satte oss vid hamnkanalen. Nu har jag precis kommit hem och satte mig i soffan och orkar inte flytta på mig dom närmaste timmarna. Jobbar natt ikväll mellan 19-04.30 så imon ska jag sova ut och sen ska jag träffa Fia och kolla på bröllopet! På söndag jobbar jag min första söndag på arla sen förra året så jag hoppas att det går bra.

Ha en bra helg :)

14 juni

Godkväll!

Känns inte som att jag hinner med bloggande nu när jag jobbar varje dag. Mitt liv består mest av att sova, äta och jobba känns det som. Men jag klagar inte (än). Sen sist har syskonen tagit studenten och den dagen var det fullt ös och dagen efter var det lagfest med tjejerna. Vi satt hos Mickan först och senare gick vi till Karlssons, kvällen var riktigt lyckad!

Idag har jag jobbat och efter det var jag på gymmet en sväng och nu har jag precis kollat klart på Date Night och tänkte sova snart.

Barnen ringde mig på skype i lördag precis innan jag skulle gå. Det var så himla kul att se dom! Har inte pratat med dem sen jag åkte den 3e april. Dom var så söta så mina små prinsessor och lillan hade blivit ännu bättre på att prata. Direkt när jag såg dem ville jag inget annat än att hoppa in i skärmen och ge dom en stor kram. Dom kommer alltid betyda nåt för mig.

Då var midsommarplanerana äntligen bokade och klara - Öland!


8 juni

Sitter här och halvsover och borde sova men jag ska bara kolla klart på ett program!
Jag har jobbat hela helgen och i söndags gick jag delad och jobbade mellan 7-12 och 16.30-21. Emellan det var jag på vätterstranden med Danni, vi åt lunch och solade :) Och sen kollade vi på hennes nya lägehet som var jätte fin. Jag blir så sugen nu men måste vänta lite!

Idag jobbade jag ett kort pass på Mcd och efter det blev det en sväng på gymmet. Riktigt skönt faktiskt så nu måste jag försöka komma igång på riktigt. Men det blir svårt när man jobbar så olika tider och ibland jobbar dubbelt. Imon jobbar jag mellan 7-12 och därefter har jag utbildning mellan 13-17.

Ne nu måste jag sova så jag orkar jobba imon. Godnatt :)


4 juni

Ska strax ut och lägga mig i solen, tänkte att det skulle vara min plats idag! Fick hoppa in och jobba kväll på Mcdonalds igår och därför fick jag ledigt idag. Så det ska bli skönt med en heldag i solen för sånna kommer jag inte få många av framöver.

Nehe nu kallar solen på mig, ha en bra dag :)

1 juni

Datumet borde innebära att sommaren redan vart i full gång men det känns knappt som att vi haft nån vår. Jag hoppas att värmen kommer på riktigt snart. Jag har vart uppe ett bra tag och skrivit lite stödord för den muntliga delen i engelska idag. Jag hoppas att det går bra. Efter det ska jag direkt ner till friskis och köra ett pass på gymmet.

Nu har verkligheten och allvaret börjat igen vilket jag är glad över. Jag har nämligen börjat jobba på riktigt och har knappt nån ledig dag förrens midsommar. Men det är skönt för jag har vart hemma allt för länge och bara jobbat nån tid då och då! Efter ett tag kommer jag säkert böna och be om ledighet..haha.

Nu har både bror och syster gått bal och båda var så himla fina! Man önskar verkligen att man kunde gå igen. Här kommer lite bilder på dom :)