28 augusti

Insparken är i full gång men ikväll har jag bytt ut den blå overallen mot vanlig klädsel och en kväll med tjejerna. Att berätta allt vi gjort kommer aldrig gå så jag drar det lite snabbt:

* Haft upprop - fejkat av 2or och 3or (Vi gick på det)
* Blivit indelade i olika fadder grupper - Sagan om ringen
* Haft föreläsning
* Sjungt
* Tryckt in 100 studenter på Waffis
* Festat loss
* Dansat på kåren
* Spelat Caps och Beer Pong
* Lekt lekar
* Haft sjukt kul!!

Nästa vecka fortsätter insparken och på torsdag är det slutsittning och veckan där efter är allvaret igång.
Jag trivs som fisken i vattnet och utbildningen, kompisarna och lärarna känns jätte bra :)

Nu ska jag åka in och träffa tjejerna. Det blir fest för deras del men en lugn kväll för min eftersom jag ska jobba imon 6-14.30.

Ha det så bra :)

23 augusti

Sommaren är slut, jag är klar med mina sommarveckor och idag är det sista dagen innan jag blir student. Imon är det alltså dags för inspark 2010. Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli riktigt kul. Så nu vet jag vad jag gör i 3 år framåt. Förhoppningsvis är det som jag tänkt mig och rätt linje för mig men man kan aldrig veta säkert så jag tar det som det kommer. Så de närmaste dagarna kommer ni se mig springa runt i en blå overall :)

16 augusti

För tillfället sitter jag här och halvsover med en stor filt. Vad hände med sommaren? Jo den jobbade jag bort. Nu är jag äntligen klar med alla mina jobbveckor, dubbla pass och allt som hör till. Imon jobbar jag på Lindis och sen är jag ledig tills söndag v.35. Men på tisdag börjar skolan :)

Imon blir det som sagt jobb mellan 7-11 sen gymmet med Fia och förhoppningsvis en lunch. Sen blir det jobb igen mellan 16.30-20.30! På onsdag ska jag äntligen till frisören. Det ska bli skönt att bli av med utväxten men innan det blir det gymmet med Emelie. Dessa lediga dagar ska jag hinna träffa alla jag inte hunnit träffa på senaste. Jag tänkte försöka ha ett liv igen!

Nu ringde Emma på skype. Ha det så bra :)


10 augusti

Jag hinner verkligen inte uppdatera när jag jobbar så mycket men nu är jag redan inne på sista arla veckan och sista jobbveckan för sommaren. Jag jobbar varje dag fram tills tisdag nästa vecka och sen är jag ledig en vecka innan skolan början. Just det jag ska börja plugga. Jag kom in på Media och Kommunikation så nu vet jag vad jag kommer göra i 3 år. Det känns lite konstigt samtidigt som det känns hur bra som helst. Så nu återstår det att se hur livet är som student :)

Idag jobbade jag på Arla och efter det åkte jag ner och gymmade med malin. Man känner att man inte riktigt orkar ge så mycket man brukar nu när man redan tröttat ut kroppen så mycket efter allt packande på Arla.

Nu gör jag det jag längtat efter..Sitter framför tvn och här kommer jag sitta tills det är dags att sova.


3 augusti

Det bästa med att vara au pair är att man får umgås med underbara barn (förhoppningsvis) och spendera sina dagar i underbara USA. Men det man inte inser är hur mycket man kommer sakna dessa små liv när det året är slut..Saknaden efter barnen är så himla stor.




Dom kommer alltid vara mina små prinsessor


2 augusti

Nu skulle jag egentligen vart på jobbet men istället har jag tillbringat 3 dagar i sängen. Detta var nog beviset på att kroppen inte skulle klara av alla dessa jobbveckor, 3 jobb och att jobba dubbelt. Jag satt precis och räknade på det och på 83 dagar kommer jag ha jobbat 67 dagar och hälften av dem är dubbelpass. Det är lätt att vara efterklok. Så jag kan säga att detta var första och sista gången jag tackade ja till så här mycket jobb!

Jag har knappt fått i mig nån mat, kroppen har inte orkat nåt och jag har bara mått illa..Nu sitter jag och kollar på Wallander med mamma.

Jag hoppas att jag mår bättre imon så jag kan gå till jobbet! Jag borde vara glad över lite ledighet men det här är inte kul alls.

Hoppas allt är bra med er :)