30 juni

Idag ar ingen vanlig dag for idag ar det Saras fodelsedag :)

Men vi borjade med allt grattis igar kl 00 hos norrmannen och hon fick aven hora ja ma hon leva pa norska och det blev endel skratt. Norska ar kul att lyssna pa! Haha.



Nu har vi precis atit en god fodelsedags frukost som bestod av pannkakor, jordgubbar och gradde och nu sitter vi har och tar det lugnt. Vi ska nog hitta en park och lagga oss och sola en stund. Imon blir det tidigt uppgang och ivag till Orange County, Laguna och Newport Beach :)

Sjalvklart komma bilder pa Wisteria Lane, jag har bilder pa allas hus :)

29 juni

Gar det ha det annat an bra i Hollywood? Denna resan har varit bland den sjukaste, den roligaste och den mest underbara och det basta - den ar inte slut!

Igar var vi pa Santa Monica Beach, det blaste en hel del men eftersom vi svenskor var sa himla trotta somnade vi alla tre i nastan tva timmar och vaknar upp lite rodare an innan, lite sandigare an innan men anda brunara an innan. Efter stranden gick vi runt i Santa Monica en stund och sjalvklart blev det lite shopping pa Hm och Forever :)

Idag har vi varit pa Universal Studios. Vi har sett fast and furios bilarna, vi har sett Wisteria Lane, vi har sett Shrek i 4D, akt Simpson tur i 3D, vart pa Vatten Show och sa mycket mer.

Imon fyller Sara 20 och hon valde att sova.. Ne vi ska nog in till Downtown LA :)

Hoppas allt ar bra hemma.
Annie jag har skrivit ditt namn pa Michaels minnes tavla och Ann-Sofie jag har tatt kort pa din grahariga mans hand och fot avtryck :)

Och forresten Hollywood, Santa Monica kryllar av NORRMAN. Men vi fick forklaringen igar - det ar billigt att flyga. Vi skamtar inte men det ar norrman overallt och lite till..

27 juni

Vi har det fortfarande riktigt bra har borta men det ar svart att tro att vi bara varit har i tva dagar snart for vi har hunnit med sa mycket. Igar gick vi ut och at och runt 10 tiden gick vi hem for att sova men blev stoppade och tillfragade om vi var svenkar och ville komma till Las Deux den kvallen. Vi var inte sena pa att skippa sovandet, hem och byta klader. Val dar hittade vi norrman som vi pratade endel med. Det ar riktigt svart att forsta vissa ord medans dom forstar allt vi sager. Det blev en riktigt kul kvall sen tillslut och inte helt fel att festa pa samma stalle som the hills haller till.

Idag har vi varit pa Venice Beach med tva av norrmannen och vattnet var ingen hojadre men vi alla somnade i solen och nu ar vi bruna och fina. Vi tanke bara uppdatera lite men nu ska vi ut och shoppa och sen blir det mat. Ikvall tror jag det blir fest hos normannen :)     (pappa du behover inte oroa dig)

Jag tror inte riktigt att vi har fattat att Michael Jackson ar dod eller att allt ar sa stor har. Idag pa vagen ner till stranden sag vi en vagg som dom malat - Michael Jackson You rock our world.
Han var stor men hans musik kommer sjalvklart leva kvar!
Annie jag kommer fortfarande inte fram till stjarnan tyvarr men jag lovar att jag ska ta kort nar jag kommer fram.

Hoppas allt ar bra dar hemma.
Lite uppdateringar vore bra och kommentarer.

Ha det sa bra :)

26 juni

Jag ar framme i sjalvaste LA och Hollywood. Vi bor mitt pa Hollywood Blvd. Men for att ta allt ifran borjan. Igar akte vi hemifran runt 3 tiden och flyget skulle ga kl 19.45. Vi tankte och trodde att vi hade gott om tid vilket visade sig vara helt fel. Nar vi akt i 30 min sa borjar koerna och dom slutade aldrig. Vi kunde gasa pa ibland men sen kom koerna ibland. Nar det var ca 1,30 tills flyget gick borjade vi fa panik for vi hade en bra bit kvar och incheckningen av vaskor hade redan stangt. Vi ringde min vardpappa och fick reda pa att det varit en stor trafikolycka pa morgonen sa dom hade stangt av filerna sa det var bara tva istallet for fyra och vi var inte ensamma pa vagen. Vi alla holl pa att borja grata och visste inte riktigt vart vi skulle ta vagen och vad som skulle handa om vi missade flyget, skulle vi missa varan underbara resa. Detta tror man inte hander. Vi kom tilkl flygplatsen 7.13, parkerar en bra bit, ifran hinner precis med flygbussen in till terminalen, och hinner precis med planet med 10 min marginal. Att aka till flygpolatsen skulle ta 1,40 men det tog 4,30. Vi hann och pa planet kunde vi andas ut.

Val framme till hosetelt somnade vi nastan direkt. Det ar helt okey och vi klarar av att bo dar och vi kommer anda bara sova sa en vecka klarar vi allt.

Idag gick vi upp runt 8 tiden och borjade rora os utat. Vi bor mitt pa Walk of fame sa det ar rorelse hela tiden och idag har vi hunnit med en guidad tur, sett kandis hus, hollywood skylten, Beverly Hills, Rodea drive och mycket mer. Efter att vi atit sa borjade vio ga walk of fame och det tog sin lilla tid kan jag saga.

Som ni alla vet sa har ju Michael Jackson dott och jag kan inte riktigt fatta att det har hant. Hans stjarna ar pa andra sidan vart hostel och det har varit tvkameror, poliser, manniskor och allt dar hela dagen. Det har inte funnits en chans att komma fram till hans stjarna for man maste sta i ko. Vi har akt forbi hans hus och dar ligger det blommor, skyltar och manniskor grater. Detta ar fortfarande svart att tro! Jag har aldrig hort sa mycket Michael musik pa en hel dagn, dom spelar han i varje affar, varje hoorn och han ar overallt. Annie jag vet att du gillar honom grymt mycket och jag ska forsoka ta mig fram tills hans stjarna nar detta har lagt sig lite, jag lovar.

Nu ar klockan snart 20 har och vi har duschat och ska snart ute och ata och imon blir det nog stranden :)

Ha det sa bra hemma sa skriver jag snart igen :)
Saknar er

25 juni

Dagen mest stort D, dagen då vi åker till Los Angeles. Jag har inte riktigt fattat att vi sitter i bilen om några timmar till flygplatsen i en annan delstad och om några timmar lyfter planet till självaste California. Jag ska få se allt jag drömt mig bort om på tv. Det som ligger på schemat är att se hollywood, shoppa, walk of fame, universal studios, guidad tur, beverly hills, San Fransico?, San Diego?, Venice beach, manhattan beach, tonight show. Om vi hinner allt detta vet jag inte men jag hoppas. Denna resan kommer nog bli riktigt underbar och jag ska ta massa kort så ni får se sen.

Tack Pappa och Ann-Sofie för kläderna och GODISET. Ni skickade helt fel tights men jag tycker om er ändå. Jag behövde nya för att mina var hål i och ni skickar med hål i. Men ni kanske inte hittade dom rätta och det gör ingenting för jag har lagat dom nu. Men tack så mycket för allt och det var gulligt av er att skicka godis.



Ha en bra vecka, saknar er!

24 juni

Vi har haft en minst lika underbar dag idag. Jag fick ett litet spel när jag befann mig på gymmet 6.30 idag, pappa undrade vad som hade hänt med mig. Jag ville bara träna och jag hinner inte efter att jag slutat. Idag har vi hunnit med simlektion, tatt kort till poolpass och sen tillbaka till poolen. Piper är så himla söt hon hoppar runt där i vattnet med sina armringar på sig men när det blir lite för djupt går hon tillbaka. Söta ord ifrån Piper 2 år och 6 månader. Gullunge :)
-  Piper are you done - Just 2 minutes,2 minutes
- whait a moment
- I need you
- I just woke up
- Whats up dude
- Im gonna beat you.
Och i vattnet idag så satt hon i min famn och ville att jag skulle resa mig upp - up please.
Nu har dom sovit en stund och jag har hunnit prata med pappa, liselottis och fia en stund och nu ska jag kolla på tv.
Ikväll ska jag träffa Sara och Angelica och planera lite inför imon. Just de vi åker till Los Angeles imon.
Jag kommer kankse skriva om jag hittar en dator men vi har ingen med oss och jag kan inte ringa till sverige ifrån min mobil men jag lovar att vara rädd om mig, ha en underbar resa, ta mycket kort och allt som hör till!

Ha det så bra hemma i Sverige.
Saknar er.


23 juni

Det är dumt att klaga på värmen men idag har det varit ännu varmare än igår och det har inte blåst någonting. Dom som sa att Chicago var - The windy city hade inte helt rätt. Men det har varit jätte skönt, vi har varit på simlektion, här hemma och lekt en stund sen tillbaka till poolen. Både jag och barnen blir så trötta av denna värmen så efter poolen somnade dom direkt men jag kunde inte riktigt med att gå och sova plus att jag inte kommer somna ikväll. Istället fixade jag all tvätt och fixade lite packning till L.A. Nu ska jag plugga lite innan det är dags för skolan. Ha det så bra, godmorgon :)

22 juni

Vilken underbar dag det har varit. Det har varit sol hela dagen och enstaka moln och ca 31 grader. Först var det simlektion för claire sen åkte vi hem och la oss på altanen och dom blåste bubblor. Efter det fixade vi lunch och sen åkte vi tillbaka till poolen. Där var vi i några timmar, badade och hade kul. Riktigt skönt att svalka av sig. Och sommaren har inte riktigt börjat här ens. Herregud vilken temperatur ska det sluta på? Men idag var det rikigt skönt.
Nu sover båda två för dom blev trötta efter badet och jag pratar med Fia och ska snart plugga lite.

När jag har slutat ska jag åka till gymmet en sväng och sen blir det sängen tidigt :)

21 juni

Denna helgen har det varit midsommar hemma men bara för att jag inte är hemma i Sverige betyder det inte att man inte får sin årliga midsommar. Igår var vi 9 svenska tjejer hemma hos Sandra i Geneva. Vi grillade gott kött, majskolvar och sandra hade gjort grymt god potatisgratäng. Där satt vi alla i USA, pratade svenska, hade sverige kläder på oss och firade midsommar på vårat sätt. Det kändes som att man var hemma i Sverige fast alla hade mötts upp i en annan stad. Efter maten hade vi 5 kamp och sen satte vi oss och åt jordgubbar med grädde. Precis som hemma!
Det fanns gott om myggor den kvällen också och det märke jag när jag vaknade imore.
Men kvällen var riktigt perfekt och det var jätte roligt. Det är tråkigt att vi inte bor nära varandra men vi har helgerna.

Idag var det sverigedag i Geneva eller dom har sverige vecka där nu. Så idag var det mer midsommarfirande så vi åkte dit och dansade smågrodorna och allt runt midsommarstången. Dom spelade den svenska variaten men dom sjöng den amerikanska.

När jag och Maria kom hem till mig igen så ville inte garageporten öppnas med knappen i bilen eller med koden. Och som vanligt när man testar saker så funkar det inte när man själv gör det men alltid när nån annan gör det. Men det funkade inte för Maria heller och vi försöke ett bra tag. Tillslut fick jag ringa mina värdföräldrar som var kvar uppe i Lake houset men dom var inte påväg hem, hade ingen extra nyckel eller någonting. Eftersom vi alltid går in och ut genom garaget så tar jag aldrig med mig nyckeln. Efter detta lärde jag mig en läxa. Eftersom vi inte kom in gick vi på bio, vi såg The proposal. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Den var riktigt bra och värd att se. Twiligt trailern kom innan med, jag längtar :)

Men gissa vad som händer när vi kommer hem? Familjen är fortfarande inte hemma men gissa vad som öppnas på första försöket? Självklart garageporten. Den hade nog rast när jag var hemma första gången eller nåt men vi kom in iaf och min värdpappa skrattade gott när han såg att jag var hemma. Men den funkade faktiskt inte innan.

Nu är jag riktigt trött efter denna helgen men helgen har varit riktigt kul. Nu hoppas jag på att veckan fram till torsdag går riktigt snabbt för på torsdag drar jag, sara och angelica till Los Angeles :D

Och förresten Pappa jag lever! Godnatt



 





19 juni

Det känns lite konstigt att det är Midsommar hemma och som vanligt regnar det hörde jag. Det kanske hör till nu, regn och midsommar! Här ska det blir 31 grader idag och om solen tittar fram vet jag inte riktigt än.

Nu sitter jag och skypar lite med mamma och frågar om råd och sånt och vissa saker börjar faktiskt klarna upp men jag tänker ändå inte ge med mig. Jag ska lära henne att bli bra och det vet jag att hon kan bli!

Nu tänkte jag åka till gymmet snart och det ska bli riktigt skönt. Åkte aldrig dit i onsdags för jag kunde knappt röra mig men idag så. Sen ska jag åka och köpa lite grillgrejer tills ikväll och imorgon. Ikväll är det poolparty en bit bort med grillning, bonfire och sånt, ska bli riktigt kul :)
Imon ska vi ha sverigefest hos Sandra och jag tror att vi är ca 10 svenska tjejer som ska ha kul, grilla, snacka svenska, äta jordgubbar, dansa runt vår egna midsommarstång, sjunga svenska sånger och ha det riktigt kul :)

18 juni

Nu har vi precis kommit hem ifrån poolen och simlektionen. Enligt vädret ska det regna och vara 65 F nu men det är nog 81 F och sol. Så vi ska äta lite och sen åka tillbaka till poolen om vädret håller i sig.

Nu sitter jag och skypar med Fia och dricker mitt Ikea kaffe, så gott :)
I eftermiddag blir det gymmet, sen plugg och sen skolan.









Ha en bra dag :)

17 juni

Jag tror att mamma och pappa kommer få sig ett skratt när jag skriver detta:
Vad jobbigt det är med barn som svarar  - Vet inte! På precis allting.

Idag var det först simlektion och sen lekte vi en stund här hemma innan vi åkte till Ikea och åt lunch. Det blev inte svenska köttbullar, potatismos, sås och lingonsylt men det blev pasta med kötbullar.
Väl hemma hann vi inte med så mycket för mormorn hämtade dom innan 4 tiden.

Jag och Sara åkte till Ikea och köpte saker tills på lördag, jag köpte lite muggar till mitt rum och massa svenskt godis. Det blev marabou chocklad, daim, toffee, lantchips, ikea kaffe, ballerina och jordgubbssylt :) Mums!

Idag kom min kamera och den är riktigt fin och bilderna blir också riktigt bra :)
Här kommer några!












16 juni

Det fina vädret ville inte hälsa på idag tyvärr men värmen finns kvar det är bara solen som har tagit semester. Jag tycker han har lite konstigt semester. Dyker upp lite då och då bara. Jag tycker han kan ta och komma fram nu och ta semster i Oktober kanske eller varför inte skita i semester? Det vore ju det bästa.

Här hemma är det sjukstuga och föräldrarna är riktigt sjuka och Piper håller på att bli sjuk så det är ingen som är pigg och kry här inte. Claire och jag har klarat oss än så länge och hoppas att vi gör det också. Men eftersom den lilla är mammig och pappig är det inte konstigt att hon blir sjuk också.

Idag var det dags för den andra simlektionen och regnet kom precis när lektionen var klar. Väl hemma igen var städerskorna fortfarande kvar så det finns inte så mycket att göra så tjejerna lekte där nere en stund och jag njöt av min goda Frappe.

Nu har vi precis ätit och jag ska försöka få Piper att sova och jag tror Claire behöver det med sen blir det en lugn eftermiddag som igår. Jag ska försöka plugga lite nu och ikväll är det dags för skola igen!

Ha det så bra :)


15 juni

Vilken tuff dag på "jobbet". Det började med att jag sov till 8 kanske, gick upp och fixade frukost, åt i lugnt och ro. Sen klädde vi på oss och åkte till Sunset Park. Det var nämligen dags för simlektion och dom kommer hålla på i två veckor. Där satt jag och solade och Piper lekte medan Claire simmade på. Sen åkte vi hem och fixade lite mat och åkte tillbaka till poolen där vi spenderade eftermiddagen. Claire simmade på och jag och Piper satt uppe ibland och badade ibland. Väl hemma somnade Piper direkt och Claire åkte iväg på nåt med kyrkan och kom inte hem förrens jag slutat och Piper vaknade upp 30 min innan. Hör ni ironin i det hela? Underbar dag :)

Efter maten åkte jag till gymmet en sväng, så skönt så! Men mina ben mår inte så bra, känns verkligen upp och ner för trappan. Men det är ju bra tecken!

Fick ett brev av mormor idag och jag blev så glad och hon skickade det den 11 och det kom till mig idag. Det har åkt över halva jorden, jag tycker det är coolt. Tack för brevet mormor det var jätte kul att läsa och jag ska skriva tillbaka :)

Nåt ännu mer sjukt var igår när jag satt och borstade tänderna runt 11 tiden och pappa ringer på skype.
- Godnatt gumman, nu åker jag och tränar!
Tidskillnaden gör en förvirrad ibland.

Nu ska jag sova, godnatt :)



B96 Summer Bash










14 juni

B96 summer Bash igår var hur kul som helst. Det går inte riktigt att beskriva känslan när vi kom dit, allt folk, all musil och all rörelse. Väl vid våra platser fick vi en bra ide! Vi satt en bit ifrån scenen och för att komma in dit var man tvungen att visa sin biljett och få ett oranget band. Så vi hittade ett killgäng med band och frågade om vi fick låna deras biljetter, gick ner och visade dem och hade våra oranga band :) Där inne stog vi och dansade PÅ stolarna i 3 timmar. Vi hade så sjukt kul och det var sånt himla drag. Jag försökte filma lite men jag tror inte ljudet blev så bra. Men kvällen var hur lyckad som helst och det var helt klart värt att gå på.
Flo rida och Black Eyed Peas var det mest drag på och deras nya låt - I gotta a feeling är riktigt bra!

När allt var slut runt 11 tiden skulle vi ta oss hem och det var kö ett tag men gick bättre än vad vi trott. Vi hade Gpsen men inbland kan det vara lite svårt att fatta så det slutade med att vi först körde som en rosett och glömde svänga av så vi fick ta svängarna igen och då hade vi helt plötsligt kört som en blomma. Jag hann inte få en bild på detta man jag skrattade så att jag grät.

Nu har jag precis ätit frukost, sov lite för länge kanske men jag ville sova ut för imon börjar en ny vecka med simlektioner och allt! Tänkte gå ut och lägga mig i solen med jordgubbar och sen gå till gymmet :)

Bilder kommer senare för det tar lite tid att lägga upp efter det är endel filmer.

Ha en bra dag :)

13 juni

Idag är det ett år sedan jag tog studenten. Lite sjukt faktiskt!

Idag är det dags för B96 Summer Bash med  Black Eyed peas, Kelly Clarksson, Akon, Flo rida, Cascada, LmFao, Asher Roth, Kid Cudi - Dags för B96 Summer Bash konsert! :)

Ha en bra helg :)



12 juni

Idag är det alltså studenternas dag i kära Jönköping. Grattis och hoppas att ni får en rikrigt bra dag och att vädret är bra. Ta vara på dagen och ha sjukt roligt. Jag saknar min student dag! Imon är det redan ett år sedan och tiden har flugit iväg.
Om ett står jag där och väntar på både bror och syster som ska springa ut. Det är lite overkligt att allt händer så snabbt.


Jag kom hem ifrån gymmet för en stund sen. Körde en timma faktiskt och sprang en hel del och sen körde jag lite maskiner. Ja Bror du läste rätt jag kan faktiskt också och nu ska det tränas på riktigt. Skönt att komma till ett ställe där ingen vet vem man är och man kan ta sin tid på maskinerna.

Nu har jag precis dushat och ska äta lite mat igen och dricka kaffe. Sen om Sara har rast ska vi kolla på Kamera och träningskläder. Behöver verkligen träningskläder för jag tog inte med mig det hit.

Igår var det skola och det gick riktigt bra. Vi fick tillbaka våran Assignment och hör och häpna jag fick ett A. Det är lite småkul att jag gör bättre ifrån mig här än vad jag gjorde och han verkade gilla min för han drog exempel ifrån den.
Jag är lite stolt faktiskt!

Lindsey och Tom är i Atlanda på bröllop och tjejerna är vid Lake huset så det är jag och Daisy hemma och jag börjar gilla henne mer och mer. Hon är som en stor bebis men ibland är hon så himla söt.

Imon är det dags för B96 Summer Bash och det ska bli så himla kul :D

Ha en bra kväll Sverige :)

:)

Det blev en tur till Oakbrook där Lindsey skulle fixa sitt hår så jag fick en massa shopping tid. Men jag var inte alls shoppingsugen för jag vet att jag måste spara pengar till allt som händer denna sommaren. Men jag fick med mig ett par solglasögon hem för 3 dollar så jag vet inte riktigt om jag har syndat eller inte. Gick in och kollade på I.D för att kolla vad det kostade här och det var billigt kan jag säga. En stor burk för 200 så Fia köp inte nytt hemma! Och startpacketet men 2 färger, rough, mineral viel, 3 borstar och en primer för 480. Detta ska jag köpa nångång och spara tills jag kommer hem. Kom hit med en helt oöppnad burk och här används inte sminket på högvarv direkt.

Efter det åkte vi och åt på ett Thai ställe och det blev Fried Rice igen och som vanligt en påse med sig hem så nu har vi lunch till imon.

När vi kom hem åkte jag till gymmet, registerade mig och tränade en stund. Jag sprang en bra stund och en stund på crosstrainern. Det var riktigt skönt att börja träna och detta ska jag hålla varann dag. Gymmet ligger bara 5 min bort så det är jätte smidigt. Förresten här har varje maskin en egen tv med olika kanaler så man blir inte rastlös när man tränar direkt! Emelie när sker detta på Frikis?

Nu är det dags att sova.


"Please do not remove change for 99 cent breakfast items at Dunkin Donats"


Bara till Pappa!


Godnatt Glen Ellyn, Godmorgon Sverige

10 juni

Hur ironiskt är det inte att vi kommer i tid till skolan Claires sista dag? Efter att vi följt henne till skolan åkte vi och tog bort mina naglar och det var obehagligt och nu är dom riktigt korta men det är skönt att ha tillbaka sina riktiga naglar. Jag ska nog göra om minga naglar lite senare men nu har jag lite roligare saker att lägga pengar varannan vecka. Efter det åkte vi och köpte massa ballonger till Claire och sen gick vi alla och mötte upp Claire vid skolan. Sen åkte vi och åt lunch för att fira hennes sista dag. Efter sommaren börjar hon i 1:an och kommer gå från 8-15 varje dag!

Lindsey ska åka och fixa sitt hår en bit bort så alla ska följa med och vi kolla runt i ett shoppingcenter så länge.
Ikväll ska jag registera mig på gymet och nu ska det börja tränas. All kakglass ska bort, all tacobell, all mcdonalds, allt fett, allt socker. Hahah ne nu ska det bara börja tränas.

Hemma kunde jag gå och lägga mig runt 22 tiden och vakna upp runt 23 och tro att klockan är 11 på dan och att jag missat halva dagen i skolan. Detta gjorde jag inatt också och klockan stog på 11.30 PM och jag trodde att jag missat hela dagen och skulle gå upp och hämta Claire. Det är lite konstigt med AM och PM idag!

Nu skypar jag med Pappa och sen är det Mammas tur och sen blir det shopping :)

:)

Jag och Fia har suttit och pratat om att hon ska åka hit i veckor och idag pratade vi också om det och jag frågade om hon hade bokat men fick ett nej. Så jag trodde att det skulle dröja några dagar innan hon gjorde det. Så skrev vi nyss om nåt helt annat och hon skriver - jag ska skicka ett mail till dig snart, hoppas att du inte blir sur! Jag blev jätte orolig och trodde att hon skulle skriva nåt dumt och att hon inte skulle komma hit så skickar hon sin biljett.

Jag började gråta. Jag är så himla glad och lycklig och detta gjorde min dag så mycket bättre. Min andra hälft kommer hit och nu ska jag bara fundera ut vad jag ska visa henne och göra i två veckor. Vad det än blir så kommer det bli underbart. Och Juni kommer flyga förbi för det händer så mycket så hon kommer om 1 ½ månad. UNDERBART :D

Nu ska jag börja räkna ner dagarna :D


9 juni

Jag försov mig! Hade sänkt ljudet på klockradion och vaknade upp 7.53 och flög upp, var uppe på 2 min. Jag börjar 7.30 egentligen. Men där satt barnen så snäll och åt frukost och pappan blev inte sur han sa mest - haha ett bevis på att du verkligen behövde sova! Jag och piper var en sväng på Wal mart innan och sen kollade vi på ett gym där jag kanske ska bli medlem. Vissa saker är mycket dyrare här än hemma och här har dom allt på sina gym eller bara gym så det gäller att veta vad man vill, vad man är beredd att betala och hur mycket man kommer använda det.

Nu har jag skypat lite med Pappa och Ann-sofie och vikt tvätten. Har tvättat hela förmiddan för dessa barn använder ett plagg, slänger det i tvätten, tar på sig nytt slänger det i tvätten, tar på sig pyamas, slänger den i tvätten så tvättkorgarna är överfulla. Nu sover båda två men Claire sover i Pipers spjälsäng och Piper i Claires säng. Fråga mig inte varför!

Jag tänkte plugga lite inför mitt Quiz idag :)

Ha det så bra :)


8 juni

En ny vecka har börjat och den kommer nog gå grymt fort. Som vanligt så kom vi inte iväg till skolan imorse i tid för hon ville verkligen inte ha kläderna mamman lagt ut. Så ikväll ska hon få lägga fram kläder själv för jag orkar inte med tjaffset på morgonen. Jag och Piper åkte till Sara en sväng på förmiddan och jag fick gosa med hennes bebis sen åkte vi en sväng till biblioteket. Nu har vi ätit och barnen sover. Jag har smällt i mig den sista biten av Cheesecaken som vi åt igår.

Jag och Sara var inne i Chicago igår. Vi tog tåget in kl 11 och sen gick vi raka vägen till shoppingen :)
Det blev en lång stund inne på HM och det inhandlades: svart tub topp, rosa/korall bikini, svarta låga tygskor, diadem, toffsar, massa hårspännen och söta rosett toffsar :)
HM här har ingen smink avdelning, ingen träningsavdelning och dom har inga kepsar tyvärr!
Sen gick vi och åt på Cheesecake factory. Vi delade på en nachos tallrik och sen köpte vi cheesecake. Jag tog sen med choklad och kakdeg as always och sara med massa choklad. Hur gott som helst men efter 3 tuggor var vi mätta så vi tog med oss dom hem.

Väl hemma blev det plugg för jag måste lämna in min första assignment imon så jag ska göra klart den ikväll.
Ska snart väcka upp barnen för vi ska iväg en stund :)





Parkera någon?


Hur god som helst.




7 juni

Jag kom precis hem för en stund sen och i Sverige är det redan morgon. Det är konstigt det där. Vi har varit i Geneva och kollat på Toms systerson som spelar i ett irländskt band. Det var jag, sara, sandra, toms andra systerson och tom. Jag är inget stort fan av irländsk musik annars eller ärligt så har jag nog aldrig lyssnat på det så att jag kan säga vad det är. Men dom var riktigt duktiga och jag hade gärna önskat att jag kunde spela gitarr så grymt eller sjunga så fint. Men nej någon sån talang fick jag inte! Men det var kul att lyssna på dom och vi fick t om deras skiva!

Nu är klockan lite mycket, snart 2 här borta så jag tänkte sova. Imon ska jag in till Chicago och virra runt med Sara. Vi ska shoppa lite och äta cheesecake så uppdatering imorgon.

Ha en bra dag Sverige :)



5 juni

Det blir lite mer roligt att säga att vi har haft underbart väder här hemma när jag vet att ni har haft der riktigt kallt idag. Så för att göra er mer avundsjuka kan jag säga att jag legat ute på altanen i bikini halva förmiddan, sen tog jag en promenad i shorts och linne. Här kan man gå hur långt som helst och tro att man gått i mer än en timma men som vanligt bara 30 minuter så jag får väl lära mig att gå lite extra. Sen kom Sara och hämtade mig och vi åkte och åt lunch. Gissa om vi bara åt lunch? Ne för vi åt ju lunch på shoppingcentret så det blev lite shopping på Forever 21 också.

Ikväll blir det He´s Just not that into you hos Sara :)



2 linnen, TIGHTS, kjol, rosett örhängen :)
Ja pappa jag vill fortfarande att du skickar tightsen.




 


4 juni

Vi lyckades nästan komma iväg i tid idag men det är ju iaf ett steg i rätt riktning! På förmiddan åkte jag och Piper och tankade bilen och det enda Tom sa var - ta det högsta! Jaha okey då tar jag det högsta. Hur gör jag sen då? Betalar jag inne eller hur gör jag? Svensk och ickevetande som jag är så frågade jag faktiskt en och han var jätte hjälpsam. Han följde med mig in och betalade och sen visade han mig hur han tankade sin bil och sen tankade vi min. Jag vet ju hur man tankar bilen! Men dom har så många olika saker här och här betalar man innan och tankar man för mindre får man gå in och hämta sin växel. Sen satte vi oss hemma i solen och sen gjorde jag iordning lite lunch. Claire hade en picknick med skolan idag så alla barn, mammor, syskon och allt var på en stor lekplats så dom lekte en stund och jag satt i solen. Brände upp axlarna endel för jag hittade ingen solkräm här hemma. Det var riktigt varmt idag och solen tog jätte snabbt. En mamma kom fram till mig - Hej jag ville bara presentera mig själv. Jag har sett dig vid skolan. Är du här som en Au pair? Det visade sig att hon var ifrån Danmark men hade varit Au pair när hon var i min ålder men nu bodde hon här med sin amerikanska man och deras tre barn och hon har bott här i 20 år. Berättade det för Tom och han sa - Aa kanske är din livshistoria om några år. Man ska ju aldrig säga aldrig men jag tror inte det! Jag gillar Sverige. Väl hemma skulle Piper sova men hon hade bara legat där inne och sjungit och pratat med sig själv i mer än en timma så hon somnar nog snabbt ikväll. Nu är Claire på fotbollsträning och jag tänkte plugga lite innan det är dags att åka till skolan. Varje vecka har vi Quiz på det kapitlet vi gick igenom förra gången och till varje gång ska vi läsa kommande kapitel. 

Jag saknar Svensk Mat
Jag saknar att slippa behöva titta fetthalten på allt
Jag saknar att slippa kolla sockerhalten på allt
Jag saknar lösgodis
Jag saknar Special K utan SOCKER
Jag saknar riktiga köttbullar
Jag saknar kranvatten
Jag saknar att duscha vatten utan klor


Annars trivs jag väldigt bra här på andra sidan :)


Donna: Tur att du hara hatar mig lite men jag lovar att jag ska ta massa kort och spela in om jag kan det också :)


3 juni

Varför kan barnen inte äta mer och leka mindre vid frukosten? Vi är alltid sena vid frukosten och som ni såg på videon så går det inte så snabbt till skolan eftersom Piper inte riktigt hänger med. Vi får se hur det går imorgon! När Claire var i skolan låg Piper och jag i mitt rum och kollade på Svampbob och sen åkte vi och lämnade tillbaka några böcker. Efter maten fick det faktiskt bli en film, Madagaskar! Men kan ni gissa vilken film Claire egentligen ville se? Fantastic Four. Hon är sex år. Hon blev jätte sur när jag sa att vi skulle kolla på en film som Piper kunde hänga med i också men jag lyckades till slut. Sen gjorde vi lite armband och jag skypade med Pappa och Fia. Fia ville att jag skulle lära Claire lite svenska men som alltid så blir dom så gulliga och blyga när nån visar sig på datorn men "Hej jag är Claire" fick hon fram iaf. Hon ville inte säga "Hej jag heter Claire".
Piper har varit så söt idag och velat hålla handen om vi gått nånstans och om vi ska gå ner för trappan ropar hon om jag gått före för jag måste gå med henne ner. Annars brukar hon vilja gå ner själv. Krulliga söta unge :)
Efter att jag slutat gick jag ut på min efterlängtade promenad och Sara musiken hjälpte faktiskt, jag gick på som bara den. Ska kolla med min värdpappa om vi kan kolla upp lite gym i närheten för nu vill jag börja träna. Kollade precis på vågen. Kan ni gissa hur mycket jag gått upp på en månad? Noll!

Nu blir det en pluggkväll och sen sängen tidigt.

Moster Siw:
Skönt att höra att ni har det bra där hemma och jag pratade med mamma efter att ni firat mormor. Jag skickade med mamma ett kort och ett brev. Här åker dom motorcykel utan hjälm, utan skinnställ och utan nåt. Dom åker enbart i shorts och linne. Förstår inte riktigt hur det kan vara lagligt och fort går det. Ja det blir lite konstigt när vi ligger 7 timmar efter er. Ha det så bra hemma och det är kul att du läser :)

2 juni

Regnet kände för att hålla i sig så vi håller oss inne. Claire är i skolan och jag och piper sitter i mitt rum och kollar på svampbob fyrkant. Städerskorna är här så vi har inte så mycket utrymme att vara på! Tänkte ta med mig lillen till banken snart och sätta in lite pengar och sen ska jag ta ut lite pengar till B96 Summer Bash! Den 13 Juni är det Summer Bash i Chicago som gäller. Det är med Rihanna, Neyo, Black Eyed pice, Kelly Clarksson, Cascada m fl! Vad som händer i eftermiddag vet jag inte än. Ska kolla med Claire vad hon vill göra. Men ikväll är det skola som gäller.







Oj så det kan gå!

1 juni

Trodde jag ja! Välkommen regnet. Det har iaf bara regnat på morgonen och sen lite skurar sen har det spruckit upp igen. Förmiddagen gick snabbt och innehöll bara tvättande och lillen kollade på tv. Sen hämtade vi upp Claire, åt lunch och sen gick vi ut och målade på altanen, spelade spel och njöt av solen. Väl inne igen kom regnet. Det känns inte som att man gör nånting på dagarna men snabbt går det iaf. Nu har alla tre illrosa naglar och ungarna har rosa tånaglar.
Om det inte regnar när jag slutat ska jag ta en promenad. Sara skickade precis lite goa låtar till mig :)

Här är en video hem ifrån Claires skola. Ni behöver inte titta. Men här är området och allt iaf!


:)


 


Påväg hem ifrån Geneva :)