31 DECEMBER

Årets sista dag började med en sovmorgon, en tur till solariet och ett svettigt konditions pass på gymmet. Därefter mötte jag upp Lowisa för att fixa allt mat tills ikväll. Så nu är plankan hämtad och allt annat smått och gått till. Lägenheten är städad och det mesta är klart helt enkelt. Nu tänkte jag plugga lite men orkar man det på nyårsafton? Tråkigt nog måste jag nog det! Seminariet kallar snart nämligen.

Gott nytt år allihoppa. Hoppas ni får en bra kväll :)


29 DECEMBER

Nu börjar året 2010 ta slut. Det har flugit iväg lite för fort. Den 4e januari har jag vart hemma i 9 månader och då har forhoppninsvis en minifreja ploppat ut (håll ut jossan, nu är det bara 3 dagar kvar av året).

Men det är mycket som hänt detta året. Jag spenderade mina sista underbara månder i USA och hann åka till NY och fira nyår där med tjejerna, åka till Florida med värdfamiljen och sen kom mamma på besök och sen bar det av hemmåt. Väl hemma har allt flytit på och sommaren spenderade jag lite för mycket på mina arbetsplatser och sen var det dags att sätta sig i skolbänken igen. Nu sitter jag här i min egna lägenhet och ska snart börja min andra termin på högskolan. Jag trivs!

Idag har jag vart ledig och dagen har spenderats på gymmet med Malin och sen har mamma vart här. Vi har hunnit färga håret, laga mat och jag har även låst ute oss. Sprang upp och ner ifrån tvättstugan och glömde dom på golvet. Räddaren blev pappa som hade extra nyckeln med sig :)

Imon är det jobb som gäller igen mellan 7-14.30 sen ska jag fixa det sista inför nyår och kanske träna också.

Have a great day :)

26 DECEMBER

Idag har man rätt att vara seg även att det inte blev alltför mycket igår. Först var det jobb mellan 7-14 sen hem och förbereda för kvällen innan tjejerna kom runt 18 tiden. Här spelades det spel, skrattades och hade det riktigt trevligt. Väl ute var vi på Sliver där det var lite för mycket folk. Men man kan ju inte räkna med annat på juldagen. Det var en bra kväll helt enkelt men som vanligt har vi roligast tillsammans på förfesten. Idag snoozade jag lite för länge och nu sitter jag i soffan och kollar på nån konstig serie. Det går ju inget bra på tv vid den här tiden. Ett bevis på att jag kanske borde ta tag i plugget istället men det är min lediga dag så jag ska nog njuta av den till max istället.

Imon är det jobb igen mellan 7-13 sen tänke jag träna och kanske ta en sväng på stan. Efter det blir det lagmys ute i habo :)

24 DECEMBER

God jul allihoppa :)

Idag är ju dagen med stor D för mångal Själv har jag fortfarande ingen julskänsla och just nu sitter vi i bilen påväg till mormor och morfar. Ni som känner mig vet hur jobbigt jag tycker detta är. Hatar att åka bil i detta vädret!

Igår hade vi det jätte mysigt hemma hos pappa där vi åt gott och spelade julspelet och bytte juklappar. Jag fick massa bra och nödvändiga saker till hemmet :)

Idag har vi vart ute hos farmor och farfar och firat med släkten där ute och sötast var min kusin som är 3 år som ställde sig framför pakethögen och sa - vilka är mina? Hallå vilka är mina? farfar var elak nog och sa - tomten vet ju inte att du är här så det kanske inte blir nog till dig i år. Ni skulle sett hans min. Stackarn! Men han fick mest såklart och var så glad och nöjd som barn ska vara på julafton :)

Imon blir det jobb mellan 7-14 och det är första gången jag jobbar på julen så det ska bli rätt mysigt faktiskt. Sen blir det hem, sova en stund och fixa iordning allt innan mina partyglada vänner kommer :)

Ha en bra julhelg mina vänner!

22 DECEMBER

Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen och sitter och äter alldeles för mycket av chokladasken jag fick därifrån (den jag sprang tillbaka för att hämta och missade bussen) Tänkte lägga mig om en stund och fortsätta med Elsas Värld.

Imon ska jag handla de sista julklapparna, träna och åka till Arla och handla lite och sen blir det julfirande hemma hos pappa. Jag har fortfarande inte fått den där julkänslan och har svårt att tro att det redan är på fredag.

Godnatt :)




21 DECEMBER

Hallå i kylan :)

Idag fick jag för mig att börja blogga igen. Det kommer väl bli som innan - berätta vad min dagar innehåller.
Nu har jag ju äntlitgen flyttat och idag har jag bott här i 3 veckor. Allting har gått jätte bra och jag trivs vekligen. Det är så skönt att ha så nära till skolan, stan och till allt egentligen. Sen har det självklart vart ett stort prov också för nu står man på egna ben och ska klara sig helt själv men ett år i usa gjorde mig rätt förberedd. Im on my own now!!

Skolan går också bra och den nya kursen började för två veckor sedan - politisk kommunikation. Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte riktigt vad den går ut på men en sak har jag lärt mig att politik är så mycket mer än vad man tror. Den fortstätter efter jullovet och sen är det tenta i slutet av januari. Så det är bäst att njuta nu för om nån vecka är man fast i tentaplugget igen.

Nu har jag jullov men eftersom klasskompisarna har åkt hem, vännerna här jobbar så tänkte jag också jobba. Så det var jobb igår och desamma idag och imon. Har vart uppe sen 8 för jag har tvätttid idag. Så det har blivit massa spring upp och ner, en promenad och sen har jag städat lägenheten.

Så det var en liten update. Vi får se hur det går denna gång, om jag fortsätter skriva.
Ha det så bra och det kommer upp lite bilder på lägenheten snart!! :)