30 januari

Nu var det ett tag sedan jag skrev men jag har verkligen inte haft tid. Det har vart full rulle hela veckan. Men nu är insparken över och man kan börja fokusera på andra saker igen. Det har vart en bra vecka och förhoppningsvis tycker nollorna också det. Det var väldigt blandade åldrar på PParna så det var inte många som dök upp på alla aktiviteter och det kan man förstå. Så snart ska planeringen för den stora insparken börja.

Nu har vi även börjat en ny kurs som heter Viseull kommunikation som handlar om bild och rörelse. Man ska kunna analysera bilder, producera något eget och vi har även ett stort projekt pågång.

Nu ska jag gå ut på en liten promenad i solen och sen kommer pappa och ann-sofie förbi på lite fika och efter det blir jobb.

På torsdag åker vi till London och jag längtar ihjäl mig. Det ska bli så kul att träffa Emelie och Liselotte igen, se London, shoppa och bara komma iväg :)

22 januari

Underbara lediga helg du är varmt välkommen. Nu är tentan äntligen gjord och hur det gick har jag ingen aning om faktiskt. Böckerna var med och det var multiple choise frågar vilket kan antas vara lätt men fel fel fel. Vissa var uppenbara medans andra var riktigt lika. Men nu släpper vi det och ser framåt istället. Blir det omtenta så blir det, inte hela världen. Men det hade vart skönt att klara den.

Efter tentan hade vi ett snabbt K-möte och planerade in det sista inför insparken på måndag. Då kommer det alltså nya nollor till PP programmet som vi har planerat. Så det kommer bli en massa lek, festande, kvällar på kåren, uppdrag, caj och en slutsittning. Tror det kommer bli kanon!

Igår var det äntligen dags för tentafest och den var riktigt lyckad och jag hade hur kul som helst. Skönt att vara vid liv igen efter allt pluggande.

Nu kom jag precis hem ifrån Maxi. Jag och Amanda tog en promenad dit och storhandlade. Vilket stök det var att få hem allt på bussen men nu är det gjort och kyl och frys är fylld igen.

Ha det så bra :)

17 januari

Godmorgon :)

Har precis ätit frukost efter en morgonpromenad. Det är så mycket skönare att vara ute och gå nu när man faktiskt kan gå. Visst det är lite halt här och där men dom har grusat rätt bra här borta. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det plugg och ikväll ska jag äntligen på massage.

Ha det så bra :)

14 januari

Hallå i stugan. Jag har under de senaste timmarna druckit kaffe och cola och ätit choklad och dextro. Pigg? Nej inte det minsta. Har ett litet mini break nu men måste snart återgå till boken igen. Detta är de ljusa studerna av att vara student..Knappast!! Nehe nu ska jag sluta tjura och plugga igen. 

13 januari

Har mer eller mindre suttit nedgrävd i boken sen kl 10 imorse till nu! Men det går ju inte riktigt att packa ihop och göra något annat. Men det är såhär studentlivet är och när tentan är avklarad kommer några lugna dagar innan det kör igång igen. Jag kom precis upp ur ett varmt bad. Kände att jag behövde det efter en lång dag som denna. Nu ska jag gå och lägga mig för imon är det ännu en pluggdag, även dagen efter det och dagen efter det..

Det blir inga roliga inlägg de närmaste dagarna. Återkommer när jag har nåt annat att berätta om än politisk kommunikation.


10 januari

Nu har skolan satt igång igen på riktigt och först ut var K-möte så nu är PP-insparken färdigplanerad. Efter det lunchade jag på Jensen med tjejerna och det var lika trevligt och gott som vanligt. Sen hade vi en gästföreläsare ifrån Florida som föreläste via adobe conect. Hon var riktigt bra!

Efter det blev det ett svettigt step/styrka pass och nu sitter jag och kollar på Top Model.

Måste tipsa om en jätte bra film - Charlie St. Cloud. Vissa filmer är väldigt förutsägbara men inte denna. Värd att se!

 


Ha en bra dag :)

9 januari

Visst är det härligt när man somnar direkt på kvällarna, det är knäpptyst och man sover gott hela natten? Tyvärr händer det väligt sällan på helger här. Grannarna älskar att ha fest med högmusik, klampa i trappan och smälla igen ytterdörren. Men det är smällar man får ta när man bor såhär. Förutom det trivs jag!!

Idag har jag jobbat mellan 7-13 och tiden flög iväg, därefter åkte jag hem och åt söndagsmiddag hemma hos pappa och ann-sofie. Sen inser man att jag är dotter till Urban för när jag väl fått för mig något så ska det göras så jag satte mig ner och läste ett kapitel tilll tentan sen satte jag igång och målade min garderob. Har en walk in closet och där sitter det trä balkar så jag målade dom vita. Ska köpa lite snygga lådor och sånt sen är det klart där inne också.

Imon börjar skolan på riktigt så först ut är K-möte sen lunch med tjejerna och efter det är det skype föreläsning ifrån USA. Intressant! Sen blir det ett step/styrka pass. Nu kör passen igång igen :)

9 januari

Visst är det härligt när man somnar direkt på kvällarna, det är knäpptyst och du sover gott hela natten? Tyvärr händer det väligt sällan på helger här. Grannarna älskar att ha fest med högmusik, klampa i trappan och smälla igen ytterdörren. Men det är smällar man får ta när man bor såhär. Förutom det trivs jag!!

Idag har jag jobbat mellan 7-13 och tiden flög iväg, därefter åkte jag hem och åt söndagsmiddag hemma hos pappa och ann-sofie. Sen inser man att jag är dotter till Urban för när jag väl fått för mig något så ska det göras så jag satte mig ner och läste ett kapitel tilll tentan sen satte jag igång och målade min garderob. Har en walk in closet och där satt det trä balkar så jag målade dom vita. Ska köpa lite snygga lådor och sånt sen är det klart där inne också.

Imon börjar skolan på riktigt så först ut är K-möte sen lunch med tjejerna och efter det är det skype föreläsning ifrån USA. Intressant! Sen blir det ett step/styrka pass. Nu kör passen igång igen :)

8 januari

Dagen började med en promenad med Danni runt munken. Som tur var hann vi hem innan regnet kom. Efter det gick jag en sväng på stan och konstigt nog köpte jag ett par jeans. Tyckte det var dags att införskaffa sig ett par!
Efter det kom Lowisa hit och vi bokade flyg till London så den 3-6 februari befinner vi oss där och hälsar på Emelie och Liselotte. Det ska bli så himla kul och jag har aldrig vart där. Nu ska jag plugga lite till.


6 januari

Nu är jullovet över och jag vet inte riktigt om jag kan kalla det för lov. Har jobbat alla dagar utan 5 men då blir det desto roligare i London om en månad. Nu blir det sängen för imon kallar skolan imon. Har ett seminarie, sen kommer farmor och farfar hit, senare på kvällen blir det curling med familjen och efter det emelietid. Planerade dagar som alltid!

Grattis till Jossan och Markus som fick en liten Kasper idag. Nu har Freja blivit storasyster :)

5 januari

Tvättat, vart ute och gått, lagat mat, handlat och jobbat. Man hinner med endel på dagarna nu. Nu sitter jag här med en chokladkaka. Blev så himla sugen på den på jobbet men nu lockar den inte lika mycket. Vinterkräksjukan har gått/går på jobbet så just nu är jag sådär jobbigt innbillningssjuk!

Nu visades trailern för Love and other drugs på tv, skymtade the hancock tower i bakgrunden och rös till i hela kroppen. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna något så himla mycket.


4 Januari

Här bor jag :)
















Idag fyller min Prinsessa 8 år. Önskar att jag kunde vara där och ge dig en stor kram. Saknar dig gullunge.


3 januari

Communicating politics - political communication in the nordic countries. Hur intressant låter det? Nej jag tänkte nästan det. Har kämpat med boken hela dan. För det första är den på engelska och för det andra handlar det om politik. Men det går framåt iaf. Tog en paus på eftermiddagen och gick munkan bort till Maxi och Öb och sen kom Amanda hit en sväng och försökte plugga. Men boken gör oss inte lyckliga direkt.

Nu ska jag snart ge upp och kolla på Easy A eller Step Up 3 :)
Ha en bra kväll.


2 januari

Dagen bestog först av lite plugg och mycket ångest inför Arla. Ska nog vara kvar där till sommaren iaf sen får det vara nog! Man ska ju inte ha ångest över att gå till jobbet. Men det komiska är att både jag och Becka ville verkligen inte så påvägen dit sa jag:
- Tänk om det bara skulle vara 50 rundor kvar.
- Fast det händer ju aldrig.
- Ne det är sant..men 200 iaf.
Vi brukar ha runt 250 rundor per pass. Drifledaren kommer sedan in med ett fult leende och säger:
- Det har gått okey idag, när vi kom hit imorse hade vi ungefär 300 listor totalt...och vi har kört runt 240 så ni har 60 rundor kvar.

Vi var klara 16.30..Sånt skämt! Så klockan 18.10 stämplade jag och Becka ut. Vi kunde vart kvar och städat men denna månaden blir det 3 Arla söndagar så jag kände att jag får mina pengar ändå. Så nu har jag precis ätit och tänkte ta tag i pluggandet igen.

Ha det så bra :)

1 januari

Nytt år - nya möjligheter. Men så säger man varje år! Detta året ska jag inte ha några nyårslöften som jag inte kan hålla så jag ska satsa på att må bra. Sen måste jag nog lära mig att ta det lite lugnare också, satsa mer på skolan och låta jobbet vänta lite.

Igår var det alltså dags för nyårsafton. Tjejerna kom hit och vi åt en god planka, spelade lite kort och lekte leker och hade det allmänt trevligt som vanligt. Runt 11 tiden drog vi oss bort mot festen och 12 slaget spenderades på taket på parkeringshuset på öster. Jag och lowisa sa direkt - nästa år ska vi inte fira i Sverige. Men är inte nyår lite överskattat? Likaså påskafton, midsommar och alla andra stora dagar.

Idag har vi tagit det lugnt och haft en bakis och ätardag även att vi alla mådde bra efter igår. Lowisa och Fia sov här men sen kom Emelie, Janina och Amanda också. En mysig dag med tjejerna helt enkelt. Nu åkte dom precis och jag ska nog kolla på en film sen sova. Imon måste jag ta tag i plugget sen är blir det Arla mellan 14.30-23.

Hur var eran nyår och har ni några nyårslöften?
Ha det så bra :)