takida

Nu har Carro brännt lite Takida låtar till mig eller närmare 3 skivor så nu ska det lyssnas på en himla massa takida :)
Nu är det nog dags för sängen faktiskt. Det blev en glass med Carro först på piren och sen kom Emelie och då satte vi oss inne på saltkråkan och tog en cider och pratade lite :) Sen blev vi fikna sugna men det var ingenting öppet så det blev hem och sängen istället.

Hur gammal är du?

Mamma Mia

Igår var det dags. Allt var planerat sen länge men alla skulle vara tysta eftersom födeldesdagsbarnet inte visste någonting. Jag, Lina och Mickan tog bussen två timmar innan de andra så vi hann med lite shopping innan och en god sallad till lunch. Alla somnade på bussen så vi var pigga när vi kom fram men vi kom till ett regnigt Göteborg istället för soligt som vi hoppats på men den kom fram senare och då blev det för varmt. Jag köpte iaf en mysig grå kofta ifrån hm, en tunika och skärp ifrån rut mfl och en oversize t-shirt ifrån monki så jag är nöjd med köpen. Jag ska ju bli en sparsam människa hur nu detta ska gå. Efter några timmar kom de andra fram och vi gick och mötte dem men jossan visste inte att vi var där så det var kul. Vi sprang runt på stan och sen gick vi bort till Hard rock Cafe och åt en god middag sen bar det av till Scandinavium och Mamma Mia. När musikalen väl började och de började sjunga fick jag rysningar direkt. De som sett den innan har sagt att den varit hur bra som helst och jag kan inte göra annat att hålla med. Man kunde låtarna och gungade med och allt var hur bra som helst. Det kan varit det bästa jag varit på så har ni möjligthet så tycker jag absolut att ni ska åka till Göteborg och de sen för det är värt varenda krona. Det är verkligen en upplevelse så på torsdag går vi på filmen ;) haha vi får inte nog! efter musikalen gick vi bort mot stationen och sen var det dags att ta bussen hem. Alla somnade direkt eller ja försökte sova men en viss person pratade hela tiden så det gick inte så bra. Men jag och Lina var hur pigga som helst så vi satt där bak och lyssnade på gamla låtar på hennes mp3 och det spelades både det enda och det andra men vi hade hur kul som helst. Det var verkligen en bra dag. Tack alla :)

        


Idag har det blivit poolen hela dagen och jag ska absolut inte klaga för det är så himla skönt. Nu har jag precis duschat och funderar på vad jag ska ha på mig. Ikväll blir det först grillning här hemma sen ska jag in till Piren med Emelie och Carro en sväng och det ska bli trevligt :) Det är så mysigt att sitta ute på kvällarna nu när vädret är så bra.
Och imon tar vi en hel dag på Axamo :)

Ha det så bra :)

28 juli

Tider flyger verkligen iväg och dagarna också. Det är faktiskt agusti snart vilket är lite tråkigt eftersom allt går så snabbt. Men iaf! I fredags var det dags för att fira Fia. Allt var planerat sedan tidigare men fick planeras om hela tiden men till slut löste sig allt och blev jätte bra. Turen började med en sväng på stan för att hitta en present till damen. Detta kan vara svårt ibland vill jag lova men vi hittade en ändå som jag tror blir jätte bra. Sen blev det god mat på Amadeus och sen åkte vi vidare upp till rosenlund för att spela minigolf. Vi hade skit kul i början och tog massa fula bilder men egentligen är det ju bara kul i början så de sista banerna blev inte lika seriösa. Sen åkte vi hem till Danni för att fixa lite sen åkte vi tillbaka till Piren där allt annat folk var så det blev en massa prat. Sen blev födelsedagsbarnet trött och åkte hem men jag och Danni dansade vidare uppe på centrum :)

På lördagen blev det så mycket solning som jag orkade. Med andra ord lite lagom. Det blir för varmt på den lilla plätten det blåser ju aldrig där. Sen var det dags för att göra iordning sig sen mötte jag upp Emelie i stan och vi gick till Amanda som hade förfest borta på torpa. Det var jätte trevligt men väldigt varmt men det var kul ändå sen fortsatte kvällen på piren :)

Igår var det dags för jobb eftersom jag missade min förra söndag och en tjej ville byta så passade jag på att ta den. Men jobbdagen var rätt händelserik. Det började med att det hade vart flera borta från morgonpasset och vår driftledare sa att han hade all rätt att hålla oss kvar tills allt var postat. Aldrig! Det var väl inte vårat fel att de andra hade skitit/sjukanmält sig ifrån jobbet. Men vi jobbade på ändå sen lyckade en viss person ta sönder en hel maskin för att han tryckte in en pall samtidigt och den blev en himla smäll och allt stog still nån timme och det var fil överallt. Detta gjorde att flera truckar blev stående eftersom maskinen inte kunde hämta nytt i de gångarna. Sen förstörde en viss annan person en truck som blev stående mitt i en annan gång och man fick göra runt den. När driftledarna står där mitt i gången och försöker laga den råkar en viss annan person köra på den. Driftledarna skrattade bara men de fick inte ihop den ändå utan fick köra bort den med en stor truck sen. Allt var slut och allt var 0 så det var lite kaos på jobbet ändå. Men när klockan var 22 så smög alla hem ändå för driftledaren hade ju gått hem vid 5. Haha.
Så jag åkte förbi preem och köpte med mig choklad sen åkte jag hem till Danni för en pratstund. Och vi hann verkligen prata om allt möjligt. Tack vännen :)

Idag har jag mest legat på ett uppblåstbar djur i poolen och det har vartit skönt men nu fick jag nog av värmen och tog en paus.

Imon bär det av och det ska bli skit kul. Jag har många förväntningar men jag hoppas det är bra :)
Det tråkiga är bara att jag inte har några batteri till min kamera men jag får väl fixa det där i värsta fall.

Ha det så bra :)

24 juli

Till att börja med Grattis på födelsedagen Fia :) Hoppas du haft en bra dag och jag hoppas att morgondagen blir hur bra som helst :)

Har bara legat och solat hela dagen men det blev lite för varmt ett tag så vi åkte till pappa istället och la oss på en madrass i poolen. Varmt men skönt och svalkande sen blev det ännu mer solning hemma hos mamma. Skönt att vädret är tillbaka.
Har egentligen bara en ledig vecka kvar och jag börjar fundera på vad jag har gjort hela sommaren. Knappt ett skit men det finns inte så mycket att göra när alla andra jobbar så då får man ta vara på de korta stunderna på bästa sätt. Nu är det iaf två roliga dagsutflykter nästa vecka som jag ser fram emot. Jag ska åka till Johanna i Borås. Det är inte lätt att få ihop en dag med de damerna men nu var iaf Johanna ledig så det ser jag fram emot :)
Nu är allt ivägskickat så det är bara att hoppas och vänta på att någon vill ha mig :)

Nu sitter jag här och väntar på att Danni ska ringa mig så får vi se vad kvällen bjuder på för roligheter.



Ha det så bra :)

23 juli

Nuså är mitt rum vitt och det känns mycket större. Eller det känns som att jag har för mycket golvyta över. Färgen blev iaf helt okey. Jag och mamma är ju inga mästare på att måla så vi säger att det är okey.

Började bli lite stressad över allt med ansökan med tanke på att den ska vara inne imon men jag åkte iaf förbi Fia så fick hon skriva på referens pappret, grannen för en annan referens och sen Danni för en tredje referens men hon skippade de och skulle komma förbi efter jobbet istället. Efter det blev det shopping på Ikea och lite nya grejer till mitt rum. Det blev tavlor, ljus och lite smågrejer sen lunch :)
Sen satte jag mig i solen en sväng men det var ju nästan för varmt så jag orkade inte mer. Förutom den stunden då jag somnade vilket var riktigt skönt men jag ville hellre få iordning på mitt rum. Det tråkiga är att en tavla inte har följt med hem. Vi hittar den inte hemma men jag skulle ringa tillbaka till Ikea imon och kolla om vi glömt den.

Danni kom förbi en sväng sen också och skrev på pappret och sen körde hon mig till pappa för att jag skulle hämta en sak. Det kan vart den roligaste bilfärden på länge. Ett gott skratt :)

Nu ska jag kolla lite på tv och skriva mer på mitt personliga brev :)

Ha det så bra :)

22 juli

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar. Det tar verkligen år och dar för henne att göra allting inklusive äta frukost så jag vet inte riktigt omjag kommer få något vitt rum idag eller inte. Men jag hoppas på det iaf!
Men nu är hon iaf klar så nu ska vi åka och shoppa färg :D

Ha en bra dag :)


21 juli

Nemen titta det fina vädret börjar titta fram. Jag och Annie tog iaf en sväng på stan för att leta lite och hon hittade sina efterlängtade converseskor och jag kollade runt. Jag hittade istället ett par som liknar converse, ett par gladiatorskor på rea och en mysig kofta på Gina. Efter det åkte jag hem till mamma och åt middag och packade upp mina grejer. Imon ska vi måla om mitt rum. Det har jag längtat efter hur länge som helst. Blir det som jag tänkt mig kanske jag tom kommer trivas här! Niclas har ju flyttat in datorn i sitt rum nu med så nu slipper man honom på heltid. Jag bor inte här så ofta ändå men skönt att slippa datorn eftersom jag ändå har min egna.
Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på men jag vet att Danni slutar om nån timme så man kanske kan stjäla henne ifrån Daniel men det återstår att se :)

Ha det så bra :)

  

20 juli

Timmarna gick och klockan blev bara mer och mer och jag kunde verkligen inte sova och jag mådde bara sämre och sämre. Vi var väl hemma runt 11 igår men jag var verkligen inte trött men när jag väl la mig började jag må så himla illa och huvudet sprängde. Så jag var nog vaken till långt efter 3 och roade mig med att lyssna på regnet och spela spel på mobilen. Så det första jag gjorde när klockan ringde 4.50 var att sjukanmäla mig för huvudvärken satt fortfarande kvar. Jag har ånget över att jag inte gick till jobbet men det var första gången jag gjorde så och det är ju inte direkt någon vana. Idag har vi haft massa gäster. Farmor och Farfar, Ann-Sofies  mamma, bror, fru och deras barn. Så det har blivit en massa god mat och massa prat. Sen åkte jag och Niclas till mamma och brännde över lite filmer så jag tänkte kolla på dem nu.
Var inne på den andra datorn innan och hittade massa bilder ifrån allt möjligt som skolavslutningen i 9an, suck, konfirmation, midsommar 06, casio 05 + 06, sälen, Skolavslutning sp1a. Det är kul att hitta sånna bilder.
Bjuder på endel :)

                

19 juli

Det är knappt någon ide att hoppas på att det är fint väder längre. Visst det regnar ju inte men det är inget solväder för det. Jag tog iaf på mig joggingskorna och sprang skogsrundan nedanför oss. Så himla jobbigt då men skönt efteråt. Men jag hatar min astma. Jag orkar ingenting men det är väl bara att vänja mig. Det kunde varit värre (som en viss person Alltid säger.) Sen blev det en barnfamiljemiddag. Haha det är rätt kul egentligen. Vi har bott tillsammans hur länge som helst men det är inte ofta alla är hemma och äter samtidigt iaf inte vi barn. Eller vad ska vi kalla oss?
Sitter i uterummet och skriver mitt personliga brev och ser att det kommer in en fågel som flyger in i varenda fönster. Det gick inte att få ut stackaren. Jag öppnade upp överallt men den bara flög runt så vi stog alla härute och försökte få ut den och sen satt den på bordet hur länge som helst och hade nog brutit benet. Men efter ett tag flög den iväg av sig själv. Det är jobbigt när fåglarna bara flyger in så. Det är ju inte första gången de gör så eller bara flyger in i ruten. Men det är ju inte lätt för dem att förstå. Det finns ju människor som går in i fönsterrutor också ;)

Ska snart ta och göra iordning mig sen ska jag hämta upp Emelie sen blir det nog grillkväll hemma hos Sara. Planerna ändrades för innan var det hos Amanda men nu är det hos Saschie :) Stannar nog bara en stund eftersom det är jobb som gäller 6-14 imon.

Ha en bra kväll :)


Jag har fortfarande inte fått ordning på mina kommentarer. Är det någon som vet hur jag får bort allt det svarta?

Damen har börjat blogga så gå in på 
Dannis blogg.

the poison

Det blev en tur till lager iaf och jag fick inte med mig så mycket hem men jag är nöjd ändå. Det blev ett par mysbyxor, en stor myströja, och två linnen sen ett sött armband. Sen fick jag trevligt besök av en glad Danni så det var bara att klä på sig så bar det av på en liten tur. Vi körde först till driven och köpte onyttiga saker. Alltid första grejen. Eller? Sen åkte vi och hälsade på daniel och dem. Sen blev det en kort fika med seriöst prat! Nu är jag hemma igen och lyssnar på massa Takida och jag tycker bara om dem mer för varje gång så jag följer med :) Räkna med mig!
Bjuder på lite bilder ifrån senaste.

        


Godnatt :)

18 juli

Jag har precis vart ute och gått en sväng och det var riktigt skönt faktiskt. Nu har jag precis fixat mig, ska äta och sen bär det av till lager. Hoppas jag hittar något :)



Jag visste att du skulle klara det. Jag tror alltid på dig. Du klarar allt.
Grattis Grattis Grattis till körkortet vännen :D




nobody said it was easy..

Jag får verkligen inte sova!
Men idag kunde jag inte ligga kvar längre i sängen.
Åkte iaf in till stan för att möta upp Lina och vi åt en sallad på bernards och pratade lite sen var det dags att hjälpas åt med ansökan. Det tog sin lilla tid men nu är det mesta ifyllt förutom det långa personliga brevet som måste bli bra. Man måste ju vara lite unik för att de ska välja en. Som de sa innan så är ju alla ansökningar likadana och det är bara det där lilla extra som gör att någon sticker ut. Men svenskar var väldigt välkomna som aupairer. Direkt efter att vi var klara ringde de ifrån aupair byrån och frågade om jag var intresserad. Byrån och min kontaktperson verkar inte prata så mycket med varandra eftersom de båda ringer mig var och varannan dag men självklart är jag intresserad och hon bokade in mig preliminärt på flyget första veckan i januari. Vad fort allting går. Kanske ska ha en familj också men det hoppas jag att jag får snart :)

Efter det var klart blev det lite småköp: en Bh och massa smågrejer på cubus som underkläder, strumpor, lypsyl och sånt. Min lilla kusin hade vart hemma en snabbis innan men självklart hann jag inte hem. Men jag hoppas att jag får träffa han snart ändå :) Men det var en annan söt bebis som var hemma när jag kom hem så jag satt mest och tittade på henne :P

Nu kom jag hem för en stund sen. Vi åkte upp till stadsparken och spelade minigolf. Jag ville göra något kul så jag drog med mig familjen upp dit och pappa vann som vanligt. Imon blir det förmodligen lager och jag lär inte hitta något som vanligt men jag har ändå inget annat planerat så det kan bli kul. Sen hoppas jag på ett glatt samtal lite efter halv 2. Du SKA klara det och jag tror på dig :)
Nu är det skräck på femman nämligen Saw men ingen gillar skräck i den här familjen så jag vill inte titta själv.

Ha det så bra :)

17 juli

Jag får inte sova ut för pappa kommer in och väcker mig. De har ju semester nu och han tycker ju inte att jag ska sova bort mina dagar. Men jag vill sova!
Jag åkte iaf bort till Lollo idag och fixade papprerna och sen stressade jag hem för att åka in och möta upp Fia. Vi hann gå en kort sväng på stan innan danni kom och det var dags för lunch. Fast vi kom inte på nåt gott ställe på stan så vi åkte upp till a6 istället och åt på soya.
Jag hade på mig mitt nya armband idag som jag fick av M&M i studentpresent men idag var första dagen jag använde det. Jag gillar det starkt! Men väl uppe på soya ser jag att det inte sitter kvar på min arm. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men jag gick runt och letade efter de och ringde jlt och allt men det var ingen mening med det. Sen kollade jag med daniel om han hittat det på jc eftersom vi stod hos honom en stund men inget svar där heller så jag trodde att jag hade förlorat de. Sen hade daniel hittat det utan att ens säga det till mig. Åå vad glad jag blev :D men nu vågar jag inte använda det mer!

Nu ikväll har vi haft skräckfilms kväll ett gäng hemma hos Danni. Halloween såg vi och jo den var skräck eller som vanligt alla dog(nästan). Men den var helt okey faktiskt.
Kom precis hem nu så jag tror att jag ska sova efter att jag lagt på med danni och vårt meningslösa samtal. Det låter ungefär så som att båda sitter och andas. Men snart har vi nog nåt mer att prata om.
Tänkte ta och gå en promenad imon sen ska jag in till stan och luncha och prata med lina sen ska vi kolla på våra ansökningar och hjälpa varandra lite.

Liselotte hoppas att du har det bra därnere och att du lever livet för det är du värd.
Jag hoppas att jag kan komma ner och hälsa på dig sen :)


Godnatt :)

15 juli

Det är tråkigt att ha semester när ingen annan är ledig.
Jag vill göra något. Jag vill åka iväg. Jag vill ha kul och ha massa roliga minnen.

Igår satt jag mest med aupair ansökan och fick även tag i Lollo så jag ska nog åka till henne imon så hon kan skriva på alla papper. Vissa saker förstår man ingenting av och på vissa ställen har man ingen aning om vad man ska skriva.
Lina ringde iaf igår och sa att hon var jätte inne på att åka iväg och nu blev allt så himla mycket roligare. Så får vi som vi vill så kommer vi hamna nära varandra och ha ett jätte bra år. Vi pratade om att vänta lite med att åka eller iaf till januari för då hinner de hitta en familj till oss båda i samma område. Och det känns nog lite dumt att bara åka iväg NU. Så därför väntar vi lite så jag ska inte lämna er nu och ja danni jag ska lämna dig ett helt år men du ska finnas kvar här när jag kommer hem :P
På dvd vi fick på aupair mötet är det en jätte söt liten tre åring som säger såhär i slutet "will you be my new aupair?" Så har hon hela ansiktet tryckt mot kameran. Så söt :)
(ni eller du som tycker att jag skriver mycket om det. Läs inte då för jag kommer skriva mer om det)

Nu ska jag fixa iordning mig lite och göra någonting av dagen.
Kan ju inte förstöra alla dagar med att bara göra ingenting.
Men visst är det skönt :)

Ha en bra dag :)

13 juli

I fredags var det tänkt att vi skulle åka till falksgrav men killarna blev mer taggade på att gå ut istället så vi ställde på det istället. Jag, fia och danni gick först till tusen och en natt och efter en stund kom killarna sen blev det en kväll på piren. Vi var inne på centrum en snabb sväng också men det är aldrig kul där på fredagar längre.
Efter det åkte vi hem till danni och sov gott :)

Igår på dan var det dags för aupair mötet och danni följde med som stöd eller mer som hjälp för att få mig att åka. Lina var också där och hon som höll i det berättade vad som gällde och hur allting var och skulle vara och efter de fick vi ha enskilda intervjuer. Jag hade visst mina 200 timmar redan så jag måste fixa Lollo som referens. Eftersom att jag inte vet vad jag ska göra nu i höst eller har jobb eller vet om jag får vara kvar på arla känner jag att jag kan åka nu i höst redan. Annars blir det i januari. Men skickar jag in min anmälan inom två veckor skulle hon skynda sig och kanske fixa så jag åker redan i september. Jag vill så gärna men vågar jag? Jag ska våga och jag ska åka. Om Lina bestämmer sig för att åka nu skulle de försöka fixa så vi hamnade i samma område :)

Efter det hann jag bara hem och fixa iordning mig för att sedan åka tillbaka till danni där vi fixade lite mat och väntade in killarna. När de väl hade kommit var spelet igång och kvällen var hur rolig som helst och det finns massa att prata om idag ;)

Nu tänkte jag att jag skulle kolla på ännu mer Laguna Beach avsnitt och sen bara ta det lugnt.

Ha en bra dag :)

Du är så himla skrattretande och full av så himla många lögner..

11 juli

Igår blev det en halvdag på stan och jag inhandlade ett par nya tights, bas linne och en rea klänning sen blev det ett efterlängtat brunt skärp att ha i midjan. Sen kom Fia ner efter sitt jobb med och vi letade kläder till helgen men jag hittade ingenting så jag får leta på här hemma.
Efter stan åkte jag hem till mamma för att prata, äta och fixa mitt hår. Jag hade köpt med mig lite fika med. Visst är jag en snäll dotter :)
Det blev för lite prat och för mycket fokus på mitt hår som numera är kort upptill men längden är ungefär den samma. Men det är så himla skönt att allt slitna är borta och man kan dra igenom håret utan några problem. Håret klarar inte alltför mycket.

Efter Danni hade slutat jobba åkte jag ner och mötte upp henne och vi hyrde två filmer: Juno och the heartbreak kid men vi orkade bara se på Juno och sen var vi både hur trötta som helst. Sen hade vi köpt med oss mat ifrån Wok & Co med och de var inte illa det men hur mätt blev man inte då. Det kändes som att jag skulle rulla fram efter och då mådde man ju bara allmänt äckligt.
Hon skulle ju upp och jobba idag medans vissa andra är lediga ;)
Men hon skjutsade iaf ner mig en bit på sin cykel vilket var år och dar sen man fick skjuts på cykel sen gick jag vidare ner till stan och solade en stund och nu sitter jag hemma och kollar på tv.
Väntar på att fia ska ta och höra av sig så blir det nog en promenad :)

Ikväll blir det en tur till falks grav ;)

Ha en bra dag :)

: )

Nu har jag jobbat min sista jobbdag eller jag ska ju tillbaka v.32 men det är ett tag kvar. Jag trodde att dessa veckor skulle gå hur segt som helst och att jag skulle ha jätte tråkigt men dessa veckor har varit jätte roliga och är redan slut. Det tråkiga är bara att jag inte känner någon av de jag ska jobba med de sista veckorna men det får lösa sig.

Vet inte riktigt vad jag ska göra på all min lediga tid eftersom att alla andra jobbar men om jag blir allt för rastlös får jag väl hoppa in och jobba. Nästa år ska vi ha samma semsester :P

Jo du jag vågar och jag ska göra nånting åt det men inte detta året utan mina planer är att åka i januari eller nästa sommar. Det är min dröm och läs inte då om du tycker det är så jobbigt att jag skriver om det hela tiden vilket jag inte gör!

Imon blir det stan en sväng sen ska jag åka till mamma och vi ska prata endel, äta lite och hon ska fixa mitt hår. Det kan inte se ut som det gör längre så jag får helt enkelt klippa av det. Hoppas det inte blir alltför kort bara.

Nu ska jag kolla på massa laguna beach avsnitt och vänta på att Danni ska ringa :)


Det är inte ens gulligt eller smickrande längre utan det har gått över gränsen för längesen.

9 juli

Meningen var att jag skulle gå upp i tid idag och hinna springa, duscha och städa lite här hemma. Men istället vaknade jag 12.30 och fick en chock men jag hann med allt utan springningen så det får bli en annan dag istället. Det fick bli pannkakor till frukost och det är inte varje dag det händer :P

Det är ju tur att jag är så himla lättroad för jag skrattar hela tiden på jobbet och så roande är det ju inte men de jag jobbar med har jag kul med. Jag och sandra fick gå hem tidigare vilket jag även fick igår :)
Efter jobbet åkte vi ner till mcdonalds och var onyttiga.
Nu sitter jag här och kollar på Laguna Beach och pratar med fia.
Jag ska förresten på Aupair möte på lördag så nu känns det mer verkligen. Vågar jag?



Godnatt :)


7 juli

Det är sjukt vad snabbt tiden kan gå ibland och det känns som att jag knappt var på jobbet igår. Väl hemma fixade jag popcorn och kollade på massa laguna beach avsnitt tills klockan blev allt för mycket.
Idag såg det ut som att det var fint väder men tyvärr inget solväder så nu sitter jag inne istället med ännu fler avsnitt.
Ska snart fixa lite mat och sen blir det jobb. Bara tre dagar kvar : )

Ha en bra dag : )


6 juli

Igår blev det först en tur till Velvet där jag mötte upp Danni som satt och firade sin kusin. Det blev gratis drinkar och allt möjligt och en massa skratt. Underhållningen för kvällen var ju att bara kolla på när de äldre dansade. Vi hade kunnat sitta där i timmar och bara skratta. Kvällen fortsatte iaf på centrum där det blev hur mycket dans som helst och jag hade en grymt kul kväll. Nu känns det som att allt är bra igen.

Nu sitter jag och äter frukost och kom precis på att jag börjar jobba om en timma så jag får nog skynda mig lite. Det är 4 jobbdagar kvar innan jag har SEMESTER : )

Ha en bra dag : )


5 juli

Efter en seg jobbdag åkte jag direkt hem och sov i tre timmar och det var så himla skönt.
Sen fick jag skynda mig och duscha och fixa iordning mig och allt sen bar det av till carro där jag, carro och emelie satt en stund. Det blev musik och massa prat innan det bar av till Piren där hela kvällen spenderades.

Idag har jag sovit hur länge som helst sen åkte jag upp till a6 en sväng för att byta min mp3. Det var iaf vad jag trodde men han som var där fixade den så nu har jag kvar min rosa plutt. Sen hälsade jag på Danni en stund och sen köpte jag kuddar och matburkar. Lite vuxenpoäng :P

Väl hemma fick jag höra om olyckan direkt och även att jag inte har någon nära koppling till någon utav dem så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna när jag läste artiklarna och det var innan jag ens visste vilka som hade varit med i olyckan. Alla tankar for runt i huvudet om vilka som kunde varit med.. Det är ofta olyckor händer men sällan med människor ifrån denna trakten. Mina vänner känner dem och jag lider med dem för jag vet hur förstörd jag skulle vara om jag fick ett såndant besked.


3 juli

Ännu en riktigt seg dag på jobbet. Jag försår verkligen inte varför vi ska vara där klockan 06 när det ändå inte finns något att göra förrens efter 8 eller t o m 9. Det är ju bara dem som förlorar pengar på det och vi med iof men jag hatar att bara dra runt. Antar att jag är för van vid Mcd´s stress dagar.
Men efter man har haft andra rasten så rullar timmarna på som bara den så jag ska inte klaga.

Väl hemma solade jag en stund och sen hade jag fått brev ifrån posten om att mitt hm paket hade kommit. Jag skrev att jag ville att de skulle informera mig via sms men det gjorde de tydligen inte. Men kläderna passade iaf och var jätte fina. Bikinin var dock inte lika rosa som jag trodde och skjortan var lite stor men den var snygg ändå och med ett skärp i midjan blir det nog fin fint.
Sen gjorde jag en god sallad med massa fetaost och räkor som jag längtar efter att äta på lunchen imon.

Nu är det dags för vänner och mat och sen blir det sängen om en stund.
Jag gick och la mig lite efter 22 igår men ändå var jag som en levande zombi idag.
En dag till på jobbet sen är jag ledig en dag sen blir det jobb i 4 dagar till innan jag går på semester.
Snälla låt de va fint väder.


Ha det så bra : )

2 juli

Det var inte lika lätt att gå upp idag eftersom jag var ledig igår men det gick ändå och som vanligt hade vi ingenting att göra på jobbet ändå. Vi flummade runt som vanligt, satt ute och solade en stund och hade kul. Men jobbdagen rullade på ändå. Jag bara väntade på att klockan skulle bli 15 så jag kunde åka hem och solade det blev inte så länge men en liten stund iaf.
Jag hoppas att det är fint väder på lördag då jag är ledig : )
Tro det eller ej men jag var ute och sprang innan och det var riktigt skönt, musiken taggar mig som bara den.


Jag skulle kunna somna nu men jag ska bara kolla lite på tv sen får de bli sängen :)

Godnatt : )

1 juli

Ledig dag idag :)
Vaknade och såg till min stora förvåning att det var fint väder ute så jag satte mig med inpackning i i solen så den skulle värka fint. Sen var det dags för att fixa iordning sig och möta upp Danni och Fia i stan för shopping och lunch. Det blev mat på sesam och det var gott som vanligt. Sen blev det lite för många påsar efter ett tag men jag köpte iaf en blommig kjol, en hög kjol, vita tygskor, tub bh, Ucla myströja och ett baslinne. Jag erkänner att jag är shopping galen. Och vad har hänt med mig? Alla dessa skor. Men jag älskar tygskor jag erkänner det också men dessa ska få vara nya och fina ett tag och stanna i garderoben tills de jag har nu är svarta istället för vita. Efter all shopping satte vi oss på Waynes och drack en smootie och jag testade chai latte men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den men helt fel var det inte. Sen hämtade G upp mig och vi åkte upp till stadsparken och åt glass sen blev det en tur ner till maxi för att köpa sallad tills imon och lakrits youhurt :)

Nu har jag kollat på tv en stund och sen läst Aupair bloggar och det riktigt drar i mig för jag vill så gärna. Jag kommer åka tro det eller ej. Men det som håller mig kvar är vännerna men lova att ni inte glömmer bort mig på ett år. Men vi har ju massa tid på oss innan jag bestämmer mig för att lämna sverige men just nu fick jag en tanke. Varför inte åka redan nu i september?



Godnatt :)