30 november

Gårdagen blev precis som jag hade trott: LYCKAD!
Det blev en bra förfest med tjejerna, massa prat och allt möjligt och gott att dricka.
Kvällen spenderades lite överallt men mest på Centrum.
Det var planerat att jag skulle sova hos Danni men sen fick jag skjuts
hem och det är alltid skönast att komma hem och sova i sin egna säng efter en ute kväll :)


Imon är det Ullared och jag kommer nog komma hem med endel :)

Ha det så bra :)


27 november

Nu kom jag precis hem ifrån stan och där har jag flängt runt halva dagen. Min dag blev inte riktigt som planerat tyvärr för jag försov mig så det blev ingen träning. Men det blev en tur till stan för att hämta upp lite smått och gott tills imon. Sen roade jag mig på a6 ett tag innan Danni kom och vi åt en lunch på Soya sen mötte vi upp Malin för att åka ner till stan. Nu tänkte jag gå upp till Meddo och sola en stund sen blir det en skön hemma kväll :)

Imon jobbar jag mellan 8-16 och sen blir det bara att åka hem och göra iordning sig sen är det förfest hos Malin med damerna. Vart resten av kvällen spenderas det återstår att se.

Ha det så bra :)

26 november

Idag var det riktigt tufft att gå upp för jag kunde verkligen inte somna igår och jag satt för länge vid datorn.
Idag var det dagis som gällde och idag var ungarna verkligen jobba. De andra dagarna har de varit underbara men idag var det skrik, gråt och tjaffs och allt samtidigt.
Efter att jag slutat åkte jag in och mötte upp Liselotte sen gick vi och fikade och satt och pratade en bra stund :)
Grattis till Jobbet Liselotte och Fia :)

När jag kom hem hamnade jag i soffan direkt och det var riktigt svårt att hålla ögonen öppna.
Jag är riktigt trött idag plus att jag har träningsvärk. Jag tog i som bara den på stations passet igår och det var ett tag sen jag gick på det så det känns verkligen idag. Men då vet man att man gjort nåt bra!

Imon ska jag träna igen ett Ki jympa pass med Danni. Men innan det ska jag sola och efter träningen blir det en god lunch på stan.

Ha det så bra :)

I´ve got black belt in shopping

Nu är jag hemkommen ifrån min lilla shoppingtur. Konstigt nog blir det alltid mer till mig än vad det ska.
Det blev en söt t-shirt, ett linne med en rosett på (lördagsoutfit), rosettörhängen, nya loreal mascaranboxarlinne och till nått bra - julklapp till min bror så nu är det klart.
Men det blev ju inte så mycket shoppat ändå men en julklapp klar iaf så då kan jag pricka av den.
Det kommer inhandlas en massa på måndag för då är destinationen Ullared.

Ikväll är det tv kväll och Desperate och imon är det jobb som gäller 11.30-17 sen ska jag hinna träna kl. 17.15 så det får bli en snabb vändning. Det är skönt att jag kommit igång med träningen igen.

Jag gillar människor som har fulla kundvagnar och frågar de som har lite om man vill gå före i kön, tack :)

Ha det så bra :)


Kan dagarna gå snabbare...

25 november

Nu har jag rast så jag gick hem en stund så nu sitter jag här med en kopp te och har precis kollat på The Hills, drama drama drama!
Vi var ute och lekte i snön innan och det var inte så farligt kallt, vi gjorde snöänglar och åkte pulka.
Jag har bara två timmar kvar och när jag kommer tillbaka har nog barnen precis vaknat. Min lilla sötunge var där idag och hon ville va hos mig hela tiden :)
Jag ska förresten vara där hela nästa vecka med så det ska bli kul.

Efter det ska jag in till stan och hitta outfit tills på lördag och kolla runt lite och jag hoppas att Annie följer med mig.
Jag skriver nog mer sen.

Ha det så bra :)

24 november

Jag blev inte det minsta glad när jag vaknade och såg att det snöade ut. För det första orkar jag aldrig ha på mig jeans så det är kallt i tights, det är halt, mina vinterskor är borta, mina vantar är på dagis. Sammanfattande - det blev en kall morgon för mig. Tur att jag bara skulle in till jobbet. Det var riktigt segt att jobba idag faktiskt men det var skönt att sluta sen. Efter jobbet gick jag och Fia på Core/Bosu och det var faktiskt rätt svårt. Det var svårt att hålla balansen, man gjorde inte så många grejer utan det var rätt enformigt så nästa gång ska vi testa vanlig Core istället.
Nu har jag varit hemma en stund och såg till mig förvåning att pappa hittat mina vinterskor :)
Sen har jag pratade med Liselotte och uppdaterats lite och på torsdag blir det en fika.

Imon är det dagis som gäller och jag ska ha riktigt varma kläder på mig så jag står ut när vi är ute och leker med barnen. Efter det blir det stan och leta outfit till helgen och köpa lite små saker som behövs :)

Jag satt och kollade igenom lite bilder och kom till Balbilderna. Jag vill gå på bal och ta studenten igen. Allt var lyckat på balen men studenten vill jag ta om med fint väder och fler bilder. Jag tog verkligen för lite bilder den dagen. Men det är lätt att vara efterklok. Men balen var riktigt kul och det var så kul att klä upp sig så fint för en dag :)

 

23 november

Jag kom precis in ifrån en kall promenad. Det är ju fint väder, solen skiner så jag tänkte att jag skulle pasa på innan jag stänger in mig i kyllagret i 8 timmar. Men det var riktigt kallt ute faktiskt.
Jag hann precis hem innan pappa åkte iväg och det var väl tur för jag hade ingen nyckel med mig.

Igår var det först jobb och det var mindre folk än vad vi trodde att det skulle vara och vi var för mycket personal så det blev lite jobb för vissa. Men jobbdagen gick riktigt snabbt ändå. Sen blev det hem till en varm dusch, god mat sen körde jag bror och hand kompis till folkets park. Sen mötte jag och fia upp Danni på hemmakväll. Kvällen spenderades hemma hos Fia med massa godis, en väldigt speciell film, massa prat om gamla minnen och massa skratt. Jag har alltid kul med dom två. Hur ska jag kunna lämna dom och alla andra? Det kommer bli tufft. Vi får ta vara på tiden. Och eftersom jag har jobbat nästan varje dag den här månaden så ska jag berätta att jag fick 3 jobbtider i december. Grattis till mig och jag hoppas att jag får lite extra på Arla.

Jag tänkte vara snäll imorse och köpa tidningen till pappa så han skulle ha nåt att läsa när han kom hem ifrån träningen och sen gjorde jag kaffe också. Men det roliga är att när jag kommer hem ser jag att aftonbladet ligger på borde och jag som köpte expressen. Haha ja ja nu får de dubbelt upp att läsa :)

Jag ska snart åka iväg och jobba 14-22 i kylan och jag hoppas att timmarna rullar på som dom brukar.
Imon är det jobb igen och på tisdag och torsdag är det Dagis :)
Denna veckan ska jag träna och nu orkar jag inte var förkyld längre och träning är ett måste.

Ha en bra dag :)

20 november

Vad skönt det är att bara ha en hemma dag och veta att man inte har någon tid att passa. Det enda jobbiga var att idag känns förkylningen nästan som värst men den börjar bli bättre nu.
Jag har roat mig med att kolla på film - Baby Mama som var rätt bra, sen Gossip Girl och nu har även jag laddat ner det - 90210 så grymt bra så jag är fast i ännu en serie. Och det bästa är att det är USA - bevery hills, jag drömmer mig bort!


19 november

Igår var jag helt säker på att jag skulle börja 10 men jag var ändå tvungen att kolla upp det och såg då att jag började 11. Jag som hade ställt klockan och allt men en timma extra fick jag sova. Sen hann jag gå in och prova klänningen också och den fick följa med hem, så himla snygg :)

Jobbet gick bara bra sen men jag känner att jag inte riktigt är pigg och kry än och jag vill bara att det ska gå över. Jag bytte bort min tid imon så då ska jag ligga i soffan hela dan och kolla på tv och film och krya på mig. Detta ska jag göra med gott samvete. Men det känns dumt att ta bort jobbtider men man måste ju vara frisk också.

Jag har inte tränat på mer än en vecka för att jag har haft den här förkylningen och det gör att jag får ångest för jag vill ju träna ju. Förhoppningsvis blir jag frisk snart så jag kan fortsätta mitt vanliga liv igen.

Nu har jag precis duschat och nu sitter jag framför tvn och sen blir det Greys.

Ha en bra kväll :)

18 november

Jag kom precis hem ifrån jobbet och det gick hyffsat bra idag faktiskt. Men det är inte kul att jobba när man inte är riktigt frisk och jag hade ont i huvudet hela kvällen och det kändes som att jag hade feber. Så att få sluta var efterlängtat.
Innan jobbet gick jag in till Gina för att kolla på den rosa klänningen (fast i svart). Den såg jätte snygg ut men jag hann inte prova för jag skulle börjar jobba och sen får man bara lägga undan över dan så jag får hoppas att den finns kvar imon.

På förmiddan kollade jag på film - Its a boy girl thing tror jag den hette. Den var ungefär som freaky friday och självklart så kunde man fatta slutet men den var rätt bra ändå :)
Jag hade en sån himla bra dröm inatt och jag ville bara somna om så den kunde fortsätta och nu när jag tänker efter så kommer jag bara ihåg delar av den men bra var den.

Nu ska jag ta en dusch och ta bort min ansiktsmask sen är det sängen som gäller.
Imon jobbar jag 10-15.


Godnatt :)

15 november





snygga?

14 november

Kan det inte bli fint väder snart? Det är så himla tråkigt när det är sånt här väder.
Idag var vi ute med barnen i 2 timmar och det var kallt, regnade och de blev blöta, sandiga och kalla. Men de klagade inte ändå men vissa ville gå in och jag förstår dem. När barnen vilar och lyssnar på bamse, ariel och allt vad det är blir det svårt att hålla ögonen öppna. Efter jag slutat gick jag hem som jag sa och det tog bara 30 minuter och jag som ville att det skulle ta längre tid men jag kände mig rätt duktig ändå. Jag gick och handlade lite saker och sen gjorde jag äppelpaj och lagade tacosen till ikväll :)

Nu blir det Idol och nån film sen sängen för imon är det jobb 9-15.

Ha det så bra :)

13 november

Dagen började ju bra men sen blev det bara värre och värre. Jag hade så himla ont i magen så jag kunde knappt gå men jag kämpade mig igenom minutrarna ändå. Jag skulle ju gått 7-16 idag men det fick bli till 12 istället för jag kunde inte vara kvar längre. Jag har nog haft ont överallt idag plus att jag har brännt mig på handen. Det är ju alltid något.
Väl hemma kollade jag klart på systrar i jeans, gossip girl och unnade mig onyttig glass.
Men nu får det vara slut på det. Jag måste bli mer nyttigare eller röra på mig mer men jag hinner ju inte riktigt när jag jobbar som jag gör. Fy vilken ångest man kan ha ibland när man äter allt och mitt jobb gör inte saken lättare för visst är man lat ibland och det är lättare att äta där än att ta med sig mat. Även om det inte syns utåt så känns det!
Det skulle vara skönt att gå ut på en kort promenad, bara för att få lite luft och röra på sig.
Jag ska iaf gå hem ifrån dagis imon så det lär bli en promenad iaf. Det ska bli kul att träffa barnen imon.

Ska man börja leta efter nyårsklänningen eller ska man vara den som är ute i sista minut?
Jag har kollat runt lite på olika sidor men vill inte vara för fin och inte för uppklädd heller för jag har ingen aning om vad planerna är. Jag vet bara att dom flesta har lämnat sverige på nyår och jag hade gärna gjort det med.

Nu känns det skönt att veta att jag kommer stanna över jul och allt och det är ändå skönt att jag jobbar endel för snart har jag ihop den summan som jag vill ha. Men det hade ändå varit skönt att veta på ett ungefär. Jag vill ju till Usa snart, jag vill uppfylla min dröm, ha kul och ta hand om barnen. Jag väntar fortfarande och min pappa kan fortsätta muta mig med det ena och det andra för jag kommer inte stanna.
Men jag har insett att det finns många organisationer i usa och familjerna är med i dem.
Och om det finns så många organisationer och så många au pairer som vill iväg så förstår jag att det är tufft att få ihop allt. Men jag hoppas och den som väntar på nåt gott väntar inte för länge :)

Nu får det nog bli den där promenaden ändå.
Imon är det dagis som gäller och på kvällen blir det idol mys.

Ha det så bra :)


     
Under tiden kan jag ju drömma mig bort till LA, Oceanside, Orange County och San Diego

12 november

Hur kommer det sig att man vaknar nästan varenda natt och bara tittar på klockan och somnar om? Det är iaf skönt att se att man får sova några fler timmar. Jobbet gick riktigt bra faktiskt och till min stora förvåning var jag inte så trött. Men jag gillar den tiden för den går så himla snabbt. Efter jobbet gick jag bort till mammas jobb för att se hur hon har det för jag har aldrig varit där. Nu har jag precis kollat på bonde söker fru och nu blir det nog Greys. Jag ska jobba 7-16 imon med så det blir sängen tidigt.
Sen ska jag fundera på om det blir Cityfesten på kvällen eller inte. Jag har inte riktigt besämt mig än.

Godnatt :)

11 november

Tror ni vädret var på min sida? Knappast va! Det regnar ju bara hela tiden så himla tråkigt. Så jag låg kvar lite extra i sängen. Jobbet gick bara bra och när jag kom hem blev det en lång dusch. Sen laddade jag kamerabatteriet, kollade igenom den lite och sen tog jag det lugnt. Den verkar riktigt bra faktiskt men man har ju lite att lära sig men det kommer ju mer man anväder den. Ikväll blir det sängen tidigt för imon går jag 7-16.
Jag känner mig bara sämre och sämre och nu börjar halsen göra ont men jag förstår inte varför det inte bryter ut. Bättre det så man blir av med det.

Ha det så bra :)

10 november

Vilket väder vi har i Sverige. Det har nog regnat i stort sett hela dagen. Vi skulle gått iväg med barnen till vättern men när vi kom utanför dörren började det bara regna mer och mer. Barnen hade overaller och regnkläder på sig. Jag hade ingenting sånt. Men barnen trivdes nog ändå men vi gick ner till lekparken istället men när vi kom tillbaka vara alla blöta och kalla. Fy vad tråkigt det är när vädret är så.

När jag kom hem fick jag syn på en annons om en kamera och när jag väl fått för mig någonting så är det rätt svårt att stoppa mig. Jag har en kamera men den stängs av hela tiden och jag vet inte riktigt vad som är fel. Och jag behöver en ny kamera när jag åker men jag tänkte köpa det när jag kom dit. Men planerana ändrades för denna kameran var nedsatt nu så jag åkte upp innan jag började jobba och köpa den. Hoppas den är lika bra som jag tror.

Sen skyndade jag mig till jobbet för Ida mådde inte bra så jag skulle jobba lite åt henne och sen rullade kvällen på helt okey. Imon skulle jag jobbat på dagis sen kväll på Mcd men planerna ändrades där med så det blir bara jobb på dagen på Mcd.

Jag tänkte att jag skulle gå upp i tid imon och gå en promenad. Om vädret tillåter såklart. För nu har jag gått upp tidigt idag så jag måste hålla i det annars blir allt fel för mig.

Ne nu ska jag ta och sova.

Godnatt :)




Keep on shinin

En ledig lördag :) Himla skönt men det var inte lika skönt att vakna av telefonen. Du är förlåten Annie. Och sen var det mindre kul att vakna av att det plingade på dörren 20 ggr. Om det ens räcker. Ta mer er nykel när ni går ut. Att det ska vara så svårt haha.

Jobbnatten gick faktiskt bara bra men det var inte överdrivet mycket folk utan dom kom då och då. I slutet var kvällen mest seg och jag ville bara hem och sova. Men när jag väl fick det kunde jag inte sova utan det tog två timmar. Helt sjukt så jag var rätt död imorse. Jag och Annie åkte upp till Coop och handlade lite smått och gått sen har jag dushat, fixat iordning mig inför kvällen och det är ungefär vad jag hunnit med.

Ikväll var det inflyttningsfest hos Jessica som gällde. Först åkte jag in till Danni och sen bjöd hon mig på middag på Jensens och det var lika gott som vanligt. Thanks dear. Sen plockade vi upp Emelie och Donna innan det bar av till Jessica. Kvällen var faktiskt riktigt trevlig men jag var rätt trött och nån utgång blev det inte heller för nu är jag hemma och ska sova. Det är ju en dag imon med och en tråkig arla dag. Men jag har inte varit där på ett bra tag så det är nog dags nu. Jag kollade lite i min kalender och skulle se när jag var ledig nästa gång. Jag fick en liten chock. Det var tisdag v. 48. Det är bara att ta tag i detta nu. Och jag är säkert inte ledig den dagen heller för jag kanske ska passa på att vara på dagis. Det återstår att se. Men jag har ju endel jobbdagar och dagisdagar att vänta mig. Sa jag att jag jobbar på båda vissa dagar. Kill me! Ne jag har själv valt det.

Nu ska jag sluta skriva.
Godnatt :)

7 november

Nu kom jag precis hem ifrån Dagis. Jag har och ska vara där några dagar för att få ihop ännu mer barntimmar. Idag var det min tredje dag och jag trivs verkligen. Barnen är mellan 1 och 3 år och hur söta som helst. Jag har hittat min söta lilla favorit och jag skulle vilja ta med henne hem. Skulle ni se henne skulle ni inte tveka heller :P
Så det har blivit endel lek utomhus, inomhus och massa läsning.

Men min dag är inte riktigt slut än utan jag har kvar mitt nattjobb sen. Jag går 20-03 idag och jag var uppe vid 7 så jag känner att jag behöver lite sömn innan jag börjar.

Nu ska jag dricka lite te sen ta och sova en sväng.

Ha en bra kväll :)

3 november

Ibland dyker det upp saker här i livet som gör att man kan inte sluta le, man hoppas och man föreställer sig saker. Vad jag har kommit på är att saker kommer och händer när man minst anar det. Och självklart blir man lika glad!
Men man vill egentligen inte utala sig om någonting förrens det är 100% klart.
Jag vet iaf en sak - jag kan inte sluta hoppas!