28 mars

Magen mådde inte bra, huvudet mådde inte bra och kroppen mådde lika dåligt och nån mat fick jag knappt i mig. Men nu kan jag äta och ta det lugnt igen för jag har TATT KÖRKORT :D
Möttes av Fia precis när jag kom tillbaka till körskolan igen och jag var bara tvungen att skrika högt och sen blev det kramkalas och en sväng på stan för glädjeshopping. Mamma och Pappa anade ingenting och det var roligast att ringa och berätta för dom. Pappa har redan ringt ett antal gånger och varit så stolt så. Jag är lycklig och jag är nöjd.
Så nu har ännu en stor sten trillat ner.. Bara dags att ta tag i nästa och hoppas att den trillar ner lika fint.

Väntar på att dom ska komma hem med nån av bilarna så jag kan åka upp till A6 och sara för en fika och massa prat. Eller så får vi se vad vi hittar på. Jag har fortfarande svårt att fatta att det hänt men så är det nog för dom flesta.
Måste egentligen plugga lite också men det är så tråkigt när jag är så över glad men jag får se till att sätta mig ner snart.

Ha en bra dag för det ska jag ha :D

27 april

Jag gick och la mig tidigt igår för att jag skulle vara någorlunda pigg idag men jag somnade inte förrens två timmar efter. Så jag fick ligga och läsa, prata i telefon och försöka bli trött. Men det gick inget vidare. Vet inte riktigt när jag somnade vet bara att jag vaknade vid 04 och visste att jag bara fick sova en timme till. Det värsta med att gå upp så tidigt är när man ser att resten av familjens dörrar är stängda och att dom får sova hur länge dom vill. Men när jag väl är uppe så är det inte så jobbigt och jag klarade ju av denna jobbdagen också. Efter det kom pappa och hämtade mig så vi körde lite och sen har jag skrivit lite till projektet.
Nu ska jag lägga mig och läsa i ännu en Gossip Girl bok och imon får jag sova länge för det var tydligen resurs :)

Godnatt :)

26 april

Det var endel människor i stan idag och det kan jag förstå eftersom det var både löning och dansfestival så vi hade endel att göra på jobbet.
Hade tänkt gå ut och gå och även köra lite men vi skulle ta det lugnt och göra allt det imon istället.
Ikväll blir det grillat och det är så himla gott det är nåt man saknar på vintern.
Ska kolla å Las Vegas sen blir det sängen eftersom klockan kommer ringa efter 5 imon. Ibland hatar jag söndagar.

Nu har min lille kusin kommit hem och jag längtar tills jag får träffa honom :)