29 augusti

Augusti är snart också slut! Vart tar alla dagar vägen?

Jag vaknade iaf runt 10 och kände mig rätt utvilad så jag tog med mig täcket och la mig i soffan och sen åt jag en god frukost. Där fastnade jag ett tag innan jag åkte in till stan för att äta lunch med Fia. Vi åt på Jensens och där har jag inte ätit sen jag fyllde år men det var lika gott som vanligt. Jag hade en gratis glass kupong med så jag använde den men det skulle jag inte gjort för jag blev så himla mätt och så gott är det inte ens. Sen blev det bara en snabb vända uppe på A6 sen var det Johns pass som gällde. Riktigt bra och riktigt bra musik!
Efter de fick jag sega runt i en timma så jag bastade länge och gjorde iordning mig sen kom Daniella och hämtade upp mig. Sen har kvällen bestått av god mat, onyttiga saker, prat, tv-tittande, dator tittande och ja det var nog det hela :)
Hon åkte för en stund sen och jag har precis lagt mig för imon är det jobb som gäller 9-17 och efter de ska jag, pappa och niclas ut och äta på en italienare och en grek. Det ska bli gott och sen får vi se om jag följer med henne eller om det blir utgång.



Ha det så bra :)

28 augusti

Mitt jobb är inte de glamorösaste och kanske inte de bästa. Men sen jag kom tillbaka så har jag alltid haft kul på jobbet. Inte så kul som jag haft idag vill säga. Det är alltid svårt att berätta för andra hur vissa är och vad vi säger för man måste ju själv vara med för att förstå. Men på mitt jobb är vi en blandning av hur många personligheter som helst. Så idag har vi drygat oss, skrattat, joel har berättat massa historier, sjungt, berättat om sina fantasier (yeah i know) fast de va enbart joel som gjorde detta, skrikit på varann, haft öråd och jesper åkte ut ur köket. Det är tufft ibland. Men som sagt ni förstår nog inte riktigt de roliga men jag har iaf haft hur kul som helst idag och dagen har gått snabbt som bara den.

Imon är jag ledig igen så jag ska ta det lugnt på förmiddagen sen ska jag kanske luncha med Fia och på eftermiddan blir det puls pass och kanske danspasset efter. De passen är ju alltid fullbokade och eftersom att vi är på de andra passet när biljetterna släpps så blir de lite svårt. Men vi får se hur de blir. På kvällen ska jag och dannie laga mat och så tror jag om planerna inte ändras.

Ha det så bra :)


Ge mig denna..

Om jag har ett jobb, en egen lägenhet och vet vad jag ska göra i mitt liv ska jag köpa denna lurviga sak:




Blicken säger ju bara - KÖP MIG!!


27 augusti

Vad ska man göra på sina lediga dagar?
De flesta jobbar och andra går i skolan så mina lediga dagar brukar bestå av att inte göra någonting.
Men idag väckte Jossan mig och ville luncha men jag hade tänkt att fixa med lite grejer hemma men de orkade jag inte sen ändå så vi åkte in och fikade. Jag har ju inte träffat henne sen hon fyllde år och vi var i Göteborg men det får de bli ändring på. Det var kul att träffa dig och jag vill se lägenheten nästa vecka :)
Efter de åkte jag hem till pappa som jag inte vart hos på ett tag. Ibland är det skönt att bara välja vart man vill bo (läs ibland). Det där med att flytta sina grejer hela tiden är inte lika kul. Men det har sina fördelar också.

Imon är det jobb som gäller 10-17. Jag jobbar hellre 7-15 för efter 15 går tiden så sakta. Så det enda positiva är att man får sova längre men ibland är det skönare att sluta tidigare. Vissa dagar är det ena bättre än det andra helt enkelt.

På fredag är jag ledig igen men jag slår vad om att när jag kommer till jobbet imon så kommer de fråga om jag kan jobba för de får säkert inte ihop schemat som vanligt. Vad jag svarar isf vet jag inte riktigt än. Jag ska iaf ut och äta med mina vänner Fia och Danni på kvällen :) (Om fia håller sig hemma eller inte)



Jag ska ha lite mer tålamod :)



26 augusti

Idag var det dags för lön men den såg man inte så mycket av eftersom jag satte undan mer än halva och resterande gick åt busskort (det är inte billigt de) och massa annat! Men jag var ju tvungen att köpa nåt fint till mig med så det blev en ny fin sjal jag är beroende av dem, en mysig lång kofta och en bas t-shirt. Jag är köpgalen men jag har aldrig påstått något annat. Dags att ändra på detta!
Idag var det inte lätt att gå upp och jag har legat och vänt och vridit på mig hela natten och vid 4 vaknade jag helt piggt och läste sms.
Men det var ju dags att gå upp ändå och sen var det jobb 7-15. Idag fick jag stå i kassan under frukosten. Det är klart man bilr lite osäker när Jonna bara gick igenom allt snabbt och sen så fick jag ta första kunden men det gick bättre än jag trodde. Hoppas jag får kassautbildning snart.
Efter jobbet skulle jag och Danni tränat men hon var tvungen att hoppa in och jobba för någon var sjuk. Det är många som är sjuka på mitt jobb med. Hoppas jag inte blir sjuk! Så jag hann med alla mina ärenden och sen sprang jag en runda när jag kom hem istället. Imon ska jag gå en promenad när jag jag vaknat. Jag brukar säga det och det blir aldrig av men imon ska jag ta mig ut. Jag lovar mig själv!
Nu ska jag dricka mitt goda te och ha en skön hemma kväll.
Imon är jag ledig så jag får se vad som händer.


Ha det så bra :)

(Jag ringde förresten CC idag och de sa att jag absolut kunde ställa in mig på att åka den 20 oktober för matchingarna var verkligen igång nu.)

the big step

Jag är trött och sur på allt verkligen allt. Låt mig bara komma iväg nu. Jag vill ha en nystart! Det är vad som står högst upp på min lista jag vill bara ÅKA!!



Jag vet att allt inte är så glassigt som jag tänker eller att det är så som man drömmer att det ska vara. Men bara att få komma till en annan värld, ett annat liv och nya människor det gör så mycket. Ingen vet vem man är och man får en chans att visa vem man är och vad man går för. Man kommer växa som person och det är något som jag skulle behöva otroligt mycket. Jag behöver en ny miljö helt enkelt och behöver nåt nytt för att glömma mycket skit som hänt här hemma.


25 augusti

Löning idag för de flesta men jag får vänta en dag till.
Idag låg jag kvar så länge jag kunde i sängen. Det är så skönt och jag skulle kunna stanna där hela dagen men det hade ju vart lite tråkigt kanske. Så jag tog mig upp och fixade frukost sen var det dags att åka in till jobbet. Det fanns ju bara korta pass när jag skulle ta denna månaden men jag visste att de skulle ändras. Så när jag kom idag fick jag direkt förfrågningarn om att gå annan tid imon och även på torsdag. Det är inga problem. Men på torsdag kanske det blir Ullared om vi får tag i någon bil annars är det inte så mycket att göra åt saken. Men det skulle va kul att åka dit.
Efter jobbet gick jag förbi Vero Moda och kollade på en polo som jag såg i tidningen idag så det fick bli en sån svart och sen skulle jag sola på det nya men det var upptaget på alla så jag gick en sväng till.
Nu är jag hemma och har fastnat framför vänner men jag ska snart gå en promenad med mamma :)

Imon är det jobb som gäller 7-15 sen hem en stund innan det blir träning.
Sen ska jag ringa CC på lunchen också och kolla om de kan påskynda matchningen.

Ha det så bra :)

24 augusti

Igår var den en sån där ligga-i-soffan-och-inte-göra-någonting-dag! Och det är faktiskt skönt ibland. Men efter alla mina slapptimmar var det dags att göra någonting så jag åkte in till Malin där hon, helena och Jennie hade gjort mat. Så vi satt och pratade en stund innan de åkte till jobbet och jag och malin satt och pratade om allt och ingenting. Jag har knappt träffat henne på hela sommaren så det var massa som skulle berättas. Vi får bi bättre på att ses. Men hur ofta säger man inte de men man måste ta sig tiden ibland och de ska göras :)

Idag vaknade jag av ett sms ifrån Fia som undrade om jag skulle följa med till Göteborg. Jag tvekade först eftersom kontot är rätt tomt men sen tänkte jag att det är kul att bara komma iväg över dan. Vi hann inte med så mycket eftersom allt stängde men endel blev det och god mat som var hur mättande som helst. Men jag köpte iaf ett skärp och sen ett te ifrån lager house - tea for a cosy afternoon.

Jag ska ta och krypa ner i soffan med myskläder och testa mitt nya te och göra det jag är bäst på - ingenting!

Ha det så bra :)

23 augusti

Förväntningarna var stora, vädret var på topp, vi var på topp och TAKIDA var bäst :)
Vilken känsla det var att stå där och sjunga med till alla låtarna som man kunde. Det var sånt drag och de var verkligen hur bra som helst. Jag vet inte riktigt vad jag ska tilläga mer än att Takida ligger väldigt högt på min lista nu. Vilken röst människan har. När är nästa konsert? ;)












tAKiDA





Tack för igår :)

21 augusti

Jag hade hellre legat hemma och sovit hur länge jag velat men när man koller på klockan och ser att man redan jobbat i 5 timmar och det bara är 3 kvar så är det rätt lättförtjänt! Tyvärr vblev jag riktigt sur när jag kom till jobbet idag. Jag har hört att folk har blivit av med sina jobbkläder när de inte varit där så jag har alltid tagit med mig mina grejer hem. Men det var då jag jobbade helger och inte ofta men nu ska jag jobba nästan varje dag och då känns det dumt att bära med sig dem varenda dag. Så jag lämnade dem i tisdags och när jag skulle ta på mig dem idag var de BORTA! Skor och byxor var borta. Vem orkar ta någon annans kläder? Alla får egna kläder förutom skor som man köper till själv. Så idag fick jag jobba i ett par gamla skor, ett par byxor som var 34 i midjan och jag tappade nästan dem med skärp också. Vad sur jag var. Men skiftledarna vet nästan vem det är så jag hoppas jag får tillbaka dem.

Efter jobbet gick jag in till hm en snabbis bara för att hitta något till imon. Det brukar bli rätt hopplöst när man vill hitta något men idag hittade jag en söt kjol så den får det bli imon. Hoppas vädret är bra och att det blir mycket drag för imon är det Takida som gäller :)

Idag fyller Niclas år så vi har firat honom lite. Resten av kvällen har jag bara gjort ingenting. Men det är rätt skönt efter en jobbdag. När jag går upp brukar jag alltid säga att jag ska sova när jag kommer hem, gå och lägga mig tidigt eller gå ut och gå. Men inget av det blir av. Min träning har blivit dålig igen. Jag har inte riktigt hunnit med eftersom de passen jag ville gå på började när jag slutade och sen hade inte de som jag brukar gå på lika bra tider som förra schemat. Men det ska nog gå att få ihop ändå. För träning behövs. Jag är som en slapp klump hela jag.


Nu ska jag kolla på 10 orsaker till att hata dig och sen blir det nog sängen tror jag.

Ha det så bra :)


A new Me

Jag blev jätte nöjd med håret. Jag ville ju inte vara lika blond som jag var innan så nu är det lite bruna slingor i också så det dämpar det ljusa lite. Jag fixade till utväxten och håret känns så mycket fräshare helt enkelt. Jag är mer än helnöjd.



det kanske inte ens syns på den bilden!

20 augusti

Första gången jag vaknade kollade jag på klockan och den var 7 och andra gången vaknade jag vid 9 av att mobilen ringde. Det var Tilda som ville att jag skulle jobba men jag kände att jag verkligen behövde vara ledig en dag. Känns så dumt att säga nej när de behöver folk. Hoppas hon hittade nån annan.

Idag blir det slingning som jag skrev igår. Jag fick en tid vid halv 4 så jag hoppas att det blir bra då. Jag får se om det bara blir utväxt eller om jag tar nån mörkare färg. Efter det ska jag bort till torpa och hälsa på Jossan och det ska bli trevligt :)
Man märker verkligen hur instängd man blir när man jobbar hela tiden.

Ha en bra dag :)


19 augusti

Har jag varit på jobbet i 8 timmar idag? Whaat. Isåfall gick de timmarna så himla snabbt och det var skönt. Som jag sa igår så är det skönt att vara tillbaka igen jag känner mig mer hemma i stressen än i lugnet. Det kanske inte är något bra?
Efter jobbet hann jag iaf hem och kolla på de efterlängtade the hills, ta en dusch och sen åkte jag in till stan för en fika med Danni :) Vi satt mest och pratade och efter de hamnade vi nere vid hamnkanalen och sen såg vi daniel, sibbe och martin på andra sidan och sen fick en himla massa goda skratt. Eller var säger du Danni?
Nu är jag hemma igen och det verkligen ÖS regnar ute. Men då är det mysigt att bara sitta inne så nu kollar jag på So you think you can dance.
 
När jag får för mig saker vill jag att det ska ske direkt. Som idag fick jag för mig att jag skulle klippa mig lite kortare, fixa utväxten och färga håret till en guldigare färg. Lite svårt att förklara men jag vill inte vara såhär blond. Utan jag vill att det ska se lite mer verkligare ut på mig och nu är håret väldigt solblekt också. Så jag får se hur jag gör men jag ska nog ringa runt och kolla om nån fått nån avbokad tid annars får jag helt enkelt vänta :)


Ha det så bra :)

18 augusti

Nu är jag tillbaka igen på min gamla arbetsplats. Det var faktiskt kul att vara tillbaka och det mesta satt kvar men man kände sig lite vilsen i början. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka det var kul igen men efter att ha varit på Arla i ett halvår och heltid nu i sommar där man åker runt helt själv i 7 timmar så behövde man komma tillbaka till detta. Här skojar alla, drygar sig och sjunger hej vilt i köket. Jag kan hålla med om att det inte är världens finaste jobb men jag är så himla trött på alla som klagar på mcdonalds för vi vet vart vi jobbar men det är en bra merit och man gör så många olika arbetsuppgifter. Det viktigaste är väl att man trivs på sitt jobb och trivs med sina jobbarkompisar? Det är iaf viktigast för mig och det gör jag. Och vad är det för mening att söka ett jobb som man ska ha i två månader? Men jag jobbar ju inte heltid på mcd så antingen tar jag vara på min ledighet eller så ringer jag in mig till arla ibland.
Efter jobbet följde mamma med mig som smakråd för att kolla på glasögon. Jag och Fia var och kollade förra veckan och då hittade jag ett par som jag gillade men de fanns inte kvar idag men jag hittade ett par ännu bättre så dem får följa med mig hem om nån vecka. Jag ska lära mig att trivas i det. Men det tar nog sin lilla tid!
Sen var det rea på ACO produkter på apoteket så jag köpte en peeling och ansiktsvatten och en nagelstärkare också som jag hoppas är bra.

Kom in från grannen för en stund sen. Jag var där och kollade på alla hans USA bilder och det var endel ska jag säga. Men dem var jätte bra och det såg precis ut som jag trodde. Efter att jag slutat gick jag genom stan upp till optikern och såg flera människor som precis börjat på högskolan och jag blev avundsjuk på ett sätt för det ser så kul ut och jag vill också börja plugga. Men det ska jag också när jag bestämt mig för det jag tror är det rätta. Sen på bussen hem slog det mig att jag verkligen ska åka iväg. Jag ska lämna jönköping, mitt hem, min familj, mina vänner, mitt jobb och mitt allt. Hur ska detta gå? Jag har nog inte tänkt så innan. Men idag slog det mig verkligen. Jag ångrar mig inte det är inget sånt utan jag tänkte bara så mycket idag. Och det har nog lite med att göra att jag såg alla utbytesstudenter på bussen.
Men som jag sagt innan så längtar jag bara och jag ringde CC idag och de håller på och letar så jag väntar och hoppas fortfarande.

Det var meningen att jag skulle jobba 12-18 imon men Alex undrade om jag kunde ta 7-15 istället och då är det städning som gäller i minst 2 timmar så varför inte. Den tiden går så mycket snabbare och man slutar tidigare. Och på onsdag är jag ledig. Undra vad man ska hitta på då?

Ha det så bra :)

16 augusti

Solen har hittat tillbaka och det är vi väldigt glada över :)
Gårdagen blev lyckad och det var hur snyggt som helst. Det spelades bra musik och det var bra folk så kvällen var väldgit bra. Och idag var det extra skönt att sova länge och jag ville verkligen inte lämna sängen men en ledig dag ska utnyttjas. Så jag åkte in till stan och åt en lunch med Fia och skulle sen ta en sväng på stan med men jag hade helt glömt bort att de stängde 16 så vi åkte upp till a6 istället. Där inhandlades dust it så nu ska vi se om den är så bra som alla säger. Sen hann vi hälsa på Saschie och Danni med :)

Ikväll har jag kollat på Never Back Down som faktiskt var mycket bättre än vad jag trodde.
De andra kollar på Hancook men det kändes onödigt att börja kolla när jag inte kan se hela så jag får kolla på den imon istället.
Imon är det arla som gäller 06-14. Hoppas jag somnar ikväll nu då.
Sen imon blir det myskväll med Fia och Danni :)

Nästa fredag är det tAKIDA som gäller och det ska bli så himla kul och borås killarna kommer också. Jag trodde inte alls att de var min smak men efter några låtar var jag helt fast. Det är lätt att mista sig.

Ha det så bra :)










15 augusti

Det kanske är dags att skriva lite igen. Men de senaste dagarna har jag inte skrivit om något annat än hur trött jag är, hur tråkigt mitt jobb och vädret är. Men idag kommer det inte nåt roligt heller tyvärr. Eller jo alla mina arla veckor är slut så nu är det bara varannan söndag som gäller fram tills den dag då jag lämnar in min avskedningsansökan!
Men dagarna gick snabbt och idag gick det ännu snabbare för min kära vän jossan jobbade med mig en stund och vi bilade nog en massa kö i gångarna för vi var ju tvungna att uppdatera varann om allt som hänt. Och det var endel för henne har man inte sett på hela sommaren mer än när vi gott om varann på arla. Hon har gått hem och jag slutat eller tvärtom! Men vi är iaf mästare på att fördriva tiden på helt onödiga grejer. Undra om de har kommit på oss?

Kom precis hem för en stund sen och har duschat och allt så nu funderar jag på om kläderna som ligger bredvid blir rätt för kvällen. Ikväll blir det invigning på Sliver med Emelie och Jonna. Det ska bli så himla kul :) Och det kan behövas.
Men nu har jag lite saker att fixa med och jag måste hitta kläder. Alltid samma sak - en full garderob med massa kläder men inget att ha på sig för kvällen. Antingen är det för kallt, för varmt, finns inga skor att ha till. Ja det finns helt enkelt massa anledningar till att man vill åka och köpa något nytt. Men detta plagg lär med all säkerhet hitta sin plats i garderoben där den får hänga ett tag. Jag som lovat mamma att inte köpa något innan jag åker. Jag har hållt det!

Ha en bra kväll :)

11 augusti

Det kunde gått illa idag för jag höll verkligen på att somna på trucken. Det hade ju vart snyggt? Nej jag höll mig vaken alla 9 timmar men pigg vill jag inte påstå att jag var. Det enda som taggade mig var min lediga dag. Men dessa tidiga dagar är faktiskt helt okey för det finns inte lika mycket att göra på morgonpasset som kvällspasset så därför går man mest runt, plockar och städar. Och efter all stress så är det rätt skönt.

Sen var jag och tränade på Johns pass med Emelie. Har ju inte vart på något av hans pass på hela säsongen men jag hängde med ändå och det var riktigt bra så imon gäller det igen :)
Det var så himla skönt att träna och han har så bra musik på sina pass med så man blir extra taggad. Nu ska det tränas. Hoppas hösten bjuder på bra pass :)

Imon blir det en dag med Fia. Vi ska först på stan och fixa mass ärenden. Jag måste till banken och fråga endel om konton och usa och sen lämna tillbaka mina örhängen som jag fick i studentpresent för de har gått sönder. Hoppas att jag får ett par nya för jag gillar dem :)
Sen blir det fixa presenter och luncha och prata länge om allt och ingenting. Jag har ju inte ens träffat damen sen hon kom hem ifrån sin resa och det var mer än en vecka sen och det är illa. Skärpning :P
Och Mini dig har jag inte heller sett på år och dar och det krävs en stor förbättring på det också :)

Ikväll ska det sovas tidigt för annars blir allt fel igen med tider och allt. Jag är ingen sån människa som kan ställa om mig på en natt och det är onödigt att förstöra allt men nån timma mer blir det iaf och det räcker och behövs.


Ne nu blev jag sugen på att titta på Mamma Mia klipp :)

Ha det så bra :)

10 augusti

Det tar verkligen på krafterna att jobba hela tiden och gå upp tididgt. Min kropp är verkligen inte van vid att gå upp 04.45.
Men nu har jag tagit mig igenom ännu en jobb dag och räknade ut att jag har jobbat 72 timmar nu på en vecka! Egentligen har jag sån lust att bara sjukanmäla mig imon och vila ut men då skulle jag få sån ångest för jag är ju trots allt ledig på tisdag. Tack för den :)

Nu ska jag ta det lugnt, kolla på tv och kanske ta en promenad om det inte regnar. Det har ju regnat varenda dag nu i en vecka. När ska det sluta? Det känns mycket bättre att jobba när det är dålig väder faktiskt. Men nu får det faktiskt komma lite sol för nästa vecka jobbar jag dag och man blir ju bara hängig och deppig av detta vädret. Ge mig sol!


Hur kul är detta att titta på 8 timmar per dag?


Ha det så bra :)

08-08-08

Snart är denna dagen också slut och ännu en jobbdag är avklarad så nu är det bara 7 dagar kvar av denna sommar och alla jobbdagar. Men nu blir det tidiga dagar som gäller så nu kommer jag också kunna ta vara på dagen lite pch speciell börja träna om det finns några bra pass :)
Direkt efter jobbet åkte jag hem och ställde mig i en varm dusch för nu börjar jag frysa enormt mycket på jobbet. Det går i perioder men man tycker ju att man borde vant sig vid kylan nu men iaf sen blev det mat, tv och en stor godispåse och lite prat med Fia och Danni. Hur ska jag klara mig utan dem?
Nu ropar sängen på mig för imon ringer mobilen 05.00. Inte illa inte!




Ha en bra helg :)

8 augusti

Då var sista kvällspasset avklarat. Har det redan gått 4 dagar? Tiden går verkligen fort när man har roligt. Det är faktiskt sant för jag har kul på mitt jobb eller jag och Sandra gör det kul genom att skratta åt allt och ingenting. Jag vill väl inte påstå att det är kul alla timmar men efter första rasten och absolut den sista för då är vi så trötta så vi skrattar verkligen åt allt. Men nu har Sandra lämnat mig så nu är jag själv eller ja nästan :P
Imon blir det jobb 11-19 och sen blir det 6-15 ändra fram tills nästa fredag och på tisdag är jag ledig och den dagen ska spenderas väl med Fia :)

Nu väntar sängen :)


Jag har kommit på att jag tror inte någon läser
min blogg men det gör inte så mycket för det är
kul att skriva av sig och kul att läsa om ett tag själv.

4 augusti

När man vet att man inte behöver gå upp tidigt för att man inte börjar jobba förrens kl. 15 så känns det ju rätt onödigt att gå upp tidigt. Så när klockan ringde och jag hörde att det regnade somnade jag om istället. Det är ju inte så skönt att ta en promenad i spöregn så sängen lockade mer :)
Men det blev en snabb frukost och sen kom mamma och hämtade mig sen hann jag bara laga mat och duscha innan det var dags för jobb. Det är verkligen inte jobbigt när man väl kommit dit och idag var jag i plocktorget hela dagen och det gick verkligen jätte snabbt så nu är man hemma igen :)

De ringde mig ifrån aupair byrån förra veckan och frågade om det fortfarande var januari som gällde för de ville gärna att jag skulle åka tidigare för det fanns tydligen så många som ville ha aupairer nu till hösten. Så jag tänkte att visst hittar jag en bra familj så åker jag innan januari. Sen fick jag ett brev idag om verkligen allting och massa papper som skulle läsas, skickas in och en stor handbok och ett preliminärt avrese datum 08-10-20 så allt hänger på hur lång tid det tar att hitta en värdfamilj. När jag såg det datumet rös jag i hela kroppen. Det är två månader kvar och jag har så himla mycket grejer som jag måste köpa så jag började få panik sen när jag kom till jobbet tog jag sandras söndag och sen började jag räkna på nästa lön och insåg att jag inte behövde ha panik. Men det är endel som ska inhandlas och göras, medicin för ett år, linser för ett år och nya glasögon, säga upp mobil och åka till stockholm för att fixa visum och en massa försäkringar och saker. Lika bra att börja i tid.

Ne nu blir det sängen för imon kan jag inte ligga och dra..
Godnatt :)


3 augusti

Vilken helg det har varit! I fredags åkte jag iaf iväg till Borås och sen började kalaset hemma hos Marie. Där vi hade tipspromenad, åt och drack god bål. Lekarna till tipspromenaden var hur kul som helst. Varför gör vi aldrig sånt hemma?
Det blev en massa prat och skratt och jag hade hur kul som helst. Det är verkligen kul och skönt att bara komma iväg någonstans över en dag och det var så himla kul att träffa alla. Efter de var det dags för utgång men precis som hemma så är det inte lika livat ute på fredagar så vi åkte hem istället. På lördagen hann jag bara hoppa av bussen här hemma och sen åkte vi till farmor och farfar och åt middag och där blev det en massa prat och pappa tog massa kort med fotoomvandlaren (vad heter det?). Jag har aldrig sett farmor skratta så himla mycket.

På kvällen blev det grillning och film hemma med familjen sen åkte jag in till stan och mötte upp alla glada som vart på förfest sen långt tillbaka. Jag, emelie, carro och emma hade iaf kul på dansgolvet och sen hittade vi några stockholmare som vi hade ännu mer kul med. Hahha ha det innehöll t o m vattenkrig med is inne på centrum. Inte så lyckat kanske! Sen blev det "efterfest" på deras hotell. Men efter en lång stund var det dags för mig att ta bilen hem :)
Haha men det var en hur rolig kväll som helst. Så himla tråkigt att min semester tog slut så himla snabbt bara och jag hade som roligast den sista veckan.
Men idag var det dags för jobb igen och timmarna går mycket snabbare efter att man haft första rasten.
Nu är det dags för jobba i två veckor till.



            


show me the way

Nu är allt bokat och klart och efter mycket om och men har vi kommit fram till något.
Det är inte lätt att få ihop allting ibland men om nån timme tar jag bussen till Borås. Där ska de fira Marie så jag får träffa alla tre. Det är inte varje dag det händer. Elvira har jag ju inte ens träffat sen Sunny Beach förra året så det ska bli jätte kul och sen blir det nog utgång på det med. Så nu tänkte jag nog åka ner till stan en sväng och hitta nåt fint att ha på mig.Var inne på Once en snabbis igår och såg att de hade jätte fina saker på rea så det får bli en snabb sväng där :)

Ha det så bra :)

1 augusti

Agusti? Tiden går för snabbt!

Idag var det planerat att ligga på stranden men när jag var påväg att packa väskan imorse tyckte pappa jag gjorde lite fel eftersom jag inte ens tittat ut och det var moln överallt och ingen sol. Men vi gav den en chans ändå och åkte in till stan och åt vid hamnkanalen och då blev vädret bara bättre så vi gick bort till stranden ändå och där låg vi i några timmar och det stekte på som bara den så bada var bara ett måste. Blev ingen solkräm idag eftersom jag glömde den och nog brände jag mig lite. Gör lite småont i ansiktet men det lägger sig nog över natten. Sen blev det bio med Emelie - Mamma Mia såklart. Se den! Den är så himla bra eller var kanske man ska säga. SATC filmen och denna kan lätt vara de bästa jag sett och jag skulle kunna se dem om och om igen :)
Sen åkte jag hem till danni och var där ett bra tag men nu är jag hemma igen.
Imon är allt lite halvklart faktiskt men jag hoppas att det blir bra. Som det ser ut nu blir det Johanna hit eller jag dit men vi kanske kan fixa så att båda kommer iväg. Jag ska prata med henne men det blir säkert bra i vilket fall :)

Nu väntar sängen.
Godnatt :)