30 maj

Jag var vaken allt för länge igår och tröttheten övergick till hunger. Jag mådde så himla illa så jag var tvungen att gå ner och hämta lite yoghurt. Men vad gör jag inte jo jag välte ner en flaska som står på räcket där uppe och den trillar ner i trappan och rullar runt. Självklart vaknade mamma till. Att jag alltid ska vara så klumpig. Men illamåendet gick inte bort ändå. Jag borde gått och lagt mig för flera timmar sen. Men varför egentligen? Jag hade ju ingen tid att passa idag. Det är underbart att vara ledig.

Idag har jag bara kollat på Deperate som mamma spelade in förra och denna tisdagen sen ett gossip girl avsnitt. Jag skulle solat men det såg så disigt ut men det kanske bara var jag som inte orkade titta så mycket.
Jag ska kanske ner till marknaden med Fia om en stund.
Och kvällen har jag ingen aning om vad det blir.

Ha det så bra :)

29 maj

Jag har INGEEEEEET mer i skolan. Jag är överlyckligt men samtidigt känns det rätt knäppt. Vem vet när man skriver prov igen. Och sen var provet så sjukt svårt idag med. Anita gör gärna lite lättare prov så är du snäll :) Det spelar ingen roll hur mkt du pluggar de är skit svåra ändå.
Efter skolan var slut så gick jag, Carro & Madde bort till Piren en stund och åt glass och la oss en stund men vi hade ju inte de rätta kläderna så vi åkte efter en stund. Turen blev hem till mig för att hämta bikini och sånt för att sen åka hem till Madde och sola en stund. Där låg vi ett tag innan vi åkte in för att kolla på balen och där blev vi stående i nån timma. Var fina dem var :) 

Jag vill också och snart är det min tur. Bara en vecka kvar vilket är sjukt det var ju inte alls längesen man stog där och kollade och drömde sig bort och nu är allt klart och om en vecka går jag där :)
Efter de gick vi bort till Claras och åt en taccotallrik och efter en stund kom Danni och där satt vi ett tag.
Man ska ju njuta nu när man har tiden till det mesta.
Imon blir det vätterstranden för mig och madde. Det ska pressas.

Nu sitter jag och kollar på finalen av so you think you can dance. Jag älskar dans!

Just de jag beställde ett par chinos ifrån Ellos för 75 kronor ett riktigt kap och de kom idag bara 4 dagar (vardagar) efter och var jätte snygga så dem kan jag rekomendera. Vet inte riktigt vart jag hittade dem men leta på :)

Ha det så bra :)

Det var ett tag sen det namnet stog med i telefonlistan..


28 maj

Då var det inga mer redovisningar kvar i skolan :)
Idag var det reklamredovisning och det var rätt kul att se vilka ideer alla hade.
Den skoldagen blev inte så lång så jag Danni och Lina gick bort till Kaffebönan och åt lunch.
Efter de gick jag och Dannie en sväng på stan och hennes påsar fylldes på men jag fick iaf en söt klänning/top ifrån Gina och en vanlig "hemmatröja". Skit bra ju :)
Sen blev det jätte fina balsmycken som jag blev jätte nöjd med och en söt vit rosett till håret. Den ska inte vara till balen!
Sen satte vi oss på Wayne`s och drack en Smootie, is te och åt en blåbärsmuffins. Sen satt vi där i några timmar och pluggade affärsjuridk. Jag fick förresten reda på bokföringsprovet idag och det lönar sig att ha sifferminne ibland iallafall när man sätter de högsta betyget ;)
Vi hade inte fått nog av shoppandet så vi gick en runda till och då fick de bli en skjorta, kjol och en marinblå keps.
Men det fick gott och väl räcka!

Nu sitter jag hemma och har precis förhört mig själv lite på alla bolagsformer och det börjar sätta sig.
Och nu blev jag sugen på något som jag alltid blir och det där med bal bantning lägger jag ner. Jag är för sötsugen helt enkelt och det är inte något som går att få bort snabbt. Bantning kanske var att ta i men inte äta så mycket godis kanske blir bättre.
Så jag tror att de får bli något gott ändå och sen blir det affärsjuridiks boken och jag resten av kvällen.
Imon är sista provet och jag kommer vara gladare än någonsin.


Han är hemma :)

Ha det så bra :)



27 maj

Orkar inte dra någonting om dagen förutom att nu är det ett mindre prov kvar och 2 mindre redovisningar. Listan börjar bli kort.




Tänk vad annorlunda man kan se ut.

    

26 maj

Jag har ingen ork till någonting och jag gjorde som jag sa igår jag skrev siffrorna på provet och räknade ut det efteråt. Hur mycket kan man då?
Men jag har verkligen inte ork längre. Efter skolan åkte jag bort till hemmakväll och köpte godis som jag sedan blev äcklad av efter två bitar. Jag gör alltid så! Det är inte ens gått längre. Sen satt jag och pratade mer med Annie och pluggade mindre sen blev jag för trött och satt mest och skrattade åt ingenting. Hur bra mår man då?
Men hur bra är det att skita i allt när det bara är tre jobbiga dagar kvar. Det skulle ju inte vara någon höjdare.
Så jag gick ut och satte mig på altanen med mitt stora täcke virat om mig och läste filosofin. Men så lätt var de inte för ögonen föll ihop direkt och jag vaknade till lika fort och var kvar på samma mening och så höll de på tills jag tvingade mig själv att läsa allt sen somnade jag. Sen vaknade jag hur fort som helt när en äcklig bild kom framför ögonen och då blev jag pigg och läste allt ännu en gång. Är det något som sitter? Nja knappast. Men istället för att sitta här och klaga på hur dålig jag är på att plugga kanske jag skulle försöka läsa igen eller ta en promenad.
Det lutar mer åt plugg faktiskt.

Ha de så bra :)

ge mig ork!

Jag orkar inte mer, jag kan inte och jag vill inte. Eller viljan finns där. Viljan att klara det och få bra resultat men viljan att sätta sig ner och lära sig det finns inte lika nära. Jag orkar inte med så mycket och jag vet inte hur jag ska få ihop det. Hur tänker ni när ni lägger allt på samma vecka? Det svåraste också. Jag får helt enkelt memorera alla sifforna i bokföringen och komma ihåg om de ska vara på debet eller kredit. Det kan gå. Vilken tur jag skulle ha då!
Har precis vart ute och gått en liten sväng med Annie och pratat av mig lite och nu sitter jag här men det tråkiga periodiseringar häftet igen. Tänkte ta en dusch och sen ta med mig tråkigheterna till sängen.


Ibland tror jag att jag bara inbilar mig.
Ibland tror jag att det är för bra för att vara sant.
Ibland tror jag att allt är en lögn.
Men egentligen så vill jag tro på allt.

25 maj

En varm dag som denna (dock blåsig) har jag vart uppe sen kl 5 och där efter tagit på mig linne, underställ, munktröja, fleecetröja, fleecejacka, jobbarbyxor, halsduk och vantar för att stå på ett lager i 8 timmar. Det är kallt där inne!
Konversationerna i gångarna varierar mellan:
- när ska vi äta?
- kan vi inte äta senare?
- ska du också ha keso?
Verkar mitt jobb kul och intressant? Vi pratade om det idag faktiskt att jobbet är inte kul men de man jobbar med trivs man ihop med det tråkiga är bara att man åker runt helt själv på sin truck. Visst fuskar vi lite ibland och springer runt och pratar ;)
Men det sköna var att jag jobbade den tidiga tiden för då hinner ma göra endel efter. Jag fick sån ångest över allt som är nästa vecka så egentligen ville jag bara hem. Men nu är jag hemma och har vart i 2 timmar och har läst både finansiering och filosofin.
Har precis ätit upp en bit smörgåstårta som pappa tog med sig hem ifrån farmor som var hur god som helst :)


Nu ska jag plugga och sen sova tidigt :)
Ha det så bra :)


En kväll som denna

Vädret var fint och det var hyffsat varmt så jag och Danni åkte in och fikade. Först satt jag och väntade på henne en stund i den långa soffan som tydligen skulle tas bort på söndag. Jag som tyckte den var mysig och väldigt bra. De borde verkligen ha en sån där för alltid :)
Efter de gick vi till Georges och jag tog en god vanilj kaffe och morotskaka. Sen bar det av mot piren för att träffa Saschiie. Där satt vi en stund och efter ett tag kom Erlandsson och gjorde mig sällskap men det fick bli 1 bussen hem :)





Nu sitter jag här och pratar med Fia om hur tragiskt allt har blivit och hur allt har förändrats. Det är komiskt egentligen men egentligen är det verkligen inte det. Det är tragiskt!!




Kan du komma hem jag behöver dig för att få tillbaka mitt lyckliga leende..

23 maj

Äntligen fredag. Men denna helgen är inget att se fram emot eftersom att den kommer bestå av massa plugg och jobb. Men som jag sa till Jossan innan så är detta sista helgen som jag verkligen måste plugga och kämpa. SISTA provet är på torsdag och vem vet när jag sätter mig och skriver prov igen.

Efter designen gick jag och Liselotte bort till stan där jag inhandlade dyrt schampo och balsam. Det är sjukt vad det ska kosta. Men jag tänkte att jag skulle testa frisörens och se om det blir någon skillnad och om det är bättre. Sen blev det lite små grejer på hm som duschtvål och deo och även ett linne :) Väl inne på Gina blev det en söt t-shirt med en rosett på. Det jag letade efter var egentligen en kjol, jeans jacka och byxer. Men det får bli en annan dag. Jag vet att jag inte borde men jag har att-ha-begär!

När jag kom hem satte jag mig utanför pappa och ann-sofies sovrum och åt min mackmakeriet macka och solade i nån timme. Det stekte på rätt rejält och där är det helt vindstilla. Färg har jag iallafall fått och lite bränd är jag med.
Sen när pappa kom hem blev det fika och glass i solen :)

Nu hade jag tänkt att plugga lite filosofi sen blir det grillning.
Resten av kvällen är fortfarande ett frågetecken men jag får se vad dom dyker upp.

Måste tilläga att jag blev på mycket bättre humör när Fia ringde innan och sa att jag klarade matten.
Då blev jag glad. Andra kanske inte tycker att det är så mycket att komma med men för mig är det jätte stort eftersom det är något jag har jätte svårt med. Men nu är jag glad :)



Ha det så bra :)

image176

22 maj

Liselotte ville ha en uppdatering så jag får väl följa det :P
Nu ville hon att jag skulle skriva ett inlägg om henne. Varför inte?
Hon heter Liselotte Wahlgren och är 18 år gammal (snart 19).
Hon går samhäll Ekonomi på Erik Dahlbergsgymnasiet, sitt sista år.
Hon jobbar på Scorett och Harrys. Liselotte är en trevlig människa.
Men den 15 juni lämnar hon sverige i hela 4 månader för att jobba på Kreta. Hör av dig när hejdå-festen blir av. Du är skyldig mig en Alfons tårta ;)
Vad vill du mer tilläga om ditt liv liselotte (jag kan ju inte avslöja allt för mycket).



Idag var provet i marknadsföring och jag har ingen aning om hur det gick. Varken bra eller dåligt. Det var ett bra svar. Efter de var det dags för min och Carros svenska opponering som gick bra. Skönt att vara av med den så nu kan man stryka några grejer på listan. Efter de gickjag bort till friskis en stund och väl hemma la jag mig i soffan och kollade på The Holiday :)
Nu måste jag nog plugga lite. Tyvärr!
Sen ska jag sova tidigt för jag somnar nästan på bussen varje dag nu men jag vågar aldrig somna. Tänk om man vaknar på sista busshållplatsen. Ne sånt vill jag inte vara med om.


Ha det så bra :)

21 maj

Det gick som det gick!
Idag var det dags för svenska opponering och jag lyssnade bara eftersom min är imon. Vissa har åsikter så det smäller om det och vissa är så himla kritiska. Vi ska säga vad som var bra och dåligt och inte bara dåligt. Jag hade blivit ledsen om de hade sagt allt de sa idag till mig eller så hade jag frågat va de höll på med. Jag ska iallafall opponera på Carros och hon på min och jag tror att vi säger lite snällare saker än vissa gjorde idag.

Efter skolan hann jag bort till smyckesbutiken vid juneporten och kollade ut vad jag önskade mig så nu är det nog klart vad jag önskat mig utav alla :)
Sen gick jag bort till Sköna jag för att kolla så att de hade rätt löshår till mig och sen fick jag kolla på bilder på håruppsättningar och jag blev extra fäst vid en och det kommer bli hur bra som helst. Ge mig den dagen nu!
Sen var det dags för plugga igen för ovanlighetens skulls sen fick jag nog och gick ut på en snabb promenad och sen förhörde jag och liselotte varandra och nu får de va och gå som det går. Man kan ju inte plugga ihjäl sig.

Den 2 juni blir det liseberg med tjejerna i klassen eller de som kan och vill. Jag ställer direkt!


Nu ska jag sova.
Godnatt : )

24 timmar

när våren nu äntligen har kommit hit, precis innan skolorna slutar
då börjar de stolta studenternas rit, man far genom city och tutar
man har leasat in en truck så extrem, att den enkelt kan ta hundratvå man
sen ett lika glassigt pa-system - då det enda som har är ???

tjugofyra timmar samma sak. åka åka åka på lastbilsflak.
tjugofyra timmar utan tak. åka åka åka på lastbilsflak.
även om det regnar och är storm, är ändå känslan av att vara fri helt enorm
tjugofyra timmar, tjugofyra timmar å ett flak

när flaket har fyllts upp til bredden med pers som sakta kör genom trafiken
då står ett gäng grabbar och sprutar ut bärs i takt till den höga musiken
plötsligt ställer en student till en scen, nån har sprutat champagne på hans flickvän
men vad gör väl det när sergels fontän duschar henne hel och ren igen

tjugofyra timmar samma sak. åka åka åka på
lastbilsflak
tjugofyra timmar utan tak. åka åka åka på lastbilsflak.
även om det regnar och är storm, är ändå känslan av att vara fri helt enorm
tjugofyra timmar, tjugofyra timmar å ett flak

stick: köerna ringlar runt hela stan, ilsket sitter folk och svär
för tretti år sedan den här dan, gapa' dom precis så här

tjugofyra timmar samma sak. åka åka åka på lastbilsflak
tjugofyra timmar utan tak. åka åka åka på lastbilsflak.
även om det regnar och är storm, är ändå känslan av att vara fri helt enorm
tjugofyra timmar, tjugofyra timmar å ett flak
tjugofyra timmar samma sak. åka åka åka på lastbilsflak
tjugofyra timmar utan tak. åka åka åka på lastbilsflak.
tjugofyra timmar, tjugofyra timmar å ett flak

20 maj

Vi har lektioner i skolan men vi gör knappt något på dem ändå. Why?
Jag orkar inte mer och jag orkar inte nästa vecka. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara av den.
Detta är kvar i skolan på 8 dar:
* matte
* marknadsförings prov
* svenska opponering
* inlämning vetenskaplig rapport
* finansiering & kalkyleringsprov
* filosofi prov
* reklam redovisning
* inlämning projekt webbdesign
* affärsjuridiks prov

Vart ska jag börja och hur ska jag ens hinna med? Jag påstår inte att jag är ensam om detta men hur tänker lärarna när de bombar oss med inlämningar och prov på rad enbart för att de ska hinna innan betygen sätts. Om planeringen hade vart bättre och lektions timmarna mer så hade vi kunnat dela upp detta och resultaten hade säkert blivit bättre för alla. Jag blir så trött och jag orkar inte ens tänka på det men jag vet att jag måste och jag vet att det inte är långt kvar. Varenda gång någon säger nu är det bara x dagar kvar så ryser jag. Det är för mycket som ska hinnas med innan men jag är skälvklart glad för att snart sluta. Men det är delade känslor såklart.

Istället för att sitta här borde jag börja med något av allt ovanför men jag har suttit med marknadsföringen nu och kände att jag behövde en paus. Men snart är det böckerna som gäller igen. Sen är det ju kul att  vi fått stenciler utan alla ord på eftersom de försvunnit när det kopierades. Ska jag gissa vad det står? Som sagt jag orkar inte!

En annan sak som är helt klart i mitt huvud iallafall är att jag lämnar Sverige i höst eller vår eller nästa höst för att tillbringa mitt liv i USA ett år. Detta är något som ska ske och jag ska fixa det.

Åter till pluggandet.
Ha det så bra :)

19 maj

Då var det måndag igen och kort dag i skolan eftersom det var resur (förlåt mig resurseftermiddag).
Jag satt kvar en stund med matten och sen hann jag bara hem och hämta träningkläderna för sen att åka in till friskis och sola, ta en sväng på gymmet och sen Annikas pass.
Nu har jag pluggat lite och för tillfället pratar jag med Daniella om filoosfin.
Jag har inte så mycket att skriva för tillfället Daniella men om du har så mycket som händer i ditt liv varför bloggar du inte själv? Om 10 dar eller mer ska bloggen bli mer händelserik ;)

18 maj

Dagen har spenderats på Ebbas konfirmation. Yngsta barnet = sista konfirmationen och snart kommer första studenten och sen rullar de på några år framöver :P

Väl hemma satte jag mig framför Gossip Girl och blev så fäst så jag var tvungen att ladda ner fler och fler. Ska kolla på dom någon dag när jag har tid :)
Sen pluggade jag lite marknadsföring och nu är det dags för sängen för imon är en ny dag och vecka med tre resursförmiddagar på rad. Vad går vi på för skola egentligen? Varför går vi ens i skolan?

Godnatt :)

Annie din lilla nyfikna person där borta. Jag kan förklara mer nån annan dag om du vill veta resten historian :P

17 maj

Idag har jag och mamma vart på stan och kollat på studentpresenter. Det finns för mycket smycken och jag har ingen aning om vad jag ska önska mig. Det finns så mycket jag vill ha så varför inte önska sig allt och se vad man får? Ne men jag hittade massa fina armband som jag tror jag ska önska mig. Ringar har jag redan önskat mig så nu är det nåt halsband kvar bara.
Efter det åkte vi upp till Ikea och åt god mat och efterrätt. Sen skulle vi köpa glass men det var inte det enda vi kom ut med utan det blev lite småsaker till mitt rum också :)
Nu är jag hemma och har suttit med matten en stund.
Kvällen ska spenderas med Liselotte :)

Ha en bra kväll :)


16 maj

Igår var det dags för ännu en studentfest. Varför är det alltid så lite folk? Jag kan förstå att det är för att de lägger den på en vardag. Men vi tar studenten snart och det måste ju firas :)
Även att det var lite folk dansade jag, danni, malin och carro på för fullt. Kvällen var iallafall bra och jag hade bilen också vilket var skönt eftersom jag kunde åka när jag ville.
Jag sov lite för länge i morse men det behövdes och nu har jag hunnit städa och fixa iordning lite.
Nu ska jag plugga lite, äta och sen gå ut och gå. Sen när mamma kommer hem måste hon klippa mig. Håret ser helt hemskt ut :( Ville inte klippa det nu innan allt men jag måste ju och jag ska ju ändå ha i en massa löshår.

Ne nu måste jag verkligen plugga!
Ha en bra dag :)



två är en för mycket!

14 maj

Det skulle kommit tre föreläsare tills oss på förmiddagen idag. Det skulle vara föredetta elever som startat eget och lyckats efter studeten. Av dessa tre avbokade två efter 8 och den tredje kom vid halv 11. Så det kändes lite onödigt att vara där så tidigt. Efter de gick vi bort till Jensen och åt (som vanligt). Men jag hade ju ätiti där tillräckligt många gånger för att få en gratis biff. Yeah :)

Efter det var det dags för vals och vett och etikett kurs som slutade mycket tidgare än vad som sagts vilket var skönt. Jag och Danni gick bort till stan en sväng och jag köpte en stor smink borste och hon gick för att fixa naglarna och jag gick till gymmet där jag sprang en sväng.

Nu sitter jag hos mamma och kollar lite på tv. Greys börjar snart och jag har missat de i flera veckor så det ska bli kul att se vad som hänt. Gossip Girl börjar på tisdag. Lycka :)


Ha det så bra :)

is this real?

Det finns vissa saker som kan få en bättre humör:
 * Godis
 * Bra musik
 * DU


image174

Jag kan kolla igenom bilderna på min kusin ifrån i lördags och bara le. Jag längtar tills jag får träffa gullungen igen :)



13 maj

Låt mig bara ha min dåliga dag!!

12 maj

Vad skönt det var att sova länge idag (även att Liselotte ringde och väckte mig 7.45 :P)
Jag åkte in lite tidigare för att gå till banken och ha matte en stund i skolan sen var det stens lektion. Vi har börjat med det nya svåra nu men jag tror att jag fattar endel ändå. Idag fattade jag mer än förra gången så imon fattar jag nog mer än idag. Jobbigt allt blev!
Efter skolan åkte jag bort till hår 2000 för att få bort min äckliga utväxt. Nog är den borta alltid och blondt är det också. Väldigt blondt. Jag är nöjd för det som skulle bort är ju borta och det är ju alltid ovant i början men jag tror att det kommer bli bättre om ett tag. Efter de gick jag ner till stan för att kolla bal/studentskor men de fanns inte i min storlek där så de la undan dem på A6 där jag senare köpte dem.
Resten av kvällen har jag suttit med turismen - min drömresa och nu är jag klar. Skönt att vara klar med något en vecka före.

Veckorna fram över kommer bli jobbiga. Vi har alltför mkt iplanerat och mer ska de bli. Det händer för mycket denna veckan också och jag vet inte vad jag kommer hinna med. Jag skulle vilja sätta träningen högt upp på listan men det känns som att den får vänta. Men det får de bli ändring på. Nåt springpass på gymmet ska jag nog hinna med :)
Nu ska jag sova för imon är det en lååååång dag och jag hoppas på att få träffa sara på slutet av dagen : )

11 maj

Det fina vädret skulle inte hålla i sig :(

Jag börjar med fredagen eftersom det blir enklast så.
Balklänningen blev hur fin som helst och jag är verkligen nöjd. Jag längtar verkligen till dagen då jag ska ha på mig den :)
Efter de åkte jag ner till stan snabbt och tro det eller ej hittade en studenklänning och jag föll direkt sen hittade jag en söt tröja till lille Wille. Sen var det bara att stress handla och sen åka ut till farmor och farfar. Vi åt god mat och satt och pratade i nån timme sen var jag tvungen att skynda mig hem. Fia kom först och hjälpte mig med maten och sen kom de andra och vi åt gott och pratade massa. Huvudämnet var nästan Björn Gustafsson så datorn åkte fram sen så kollade vi på några klipp. Det var meningen att vi skulle vara kvar här men sen vílle vi in till stan ändå. Vi tog stämpel på centrum och sen satte vi oss på Piren vilket var trevligt men lite kallt där uppe.
Kvällen avslutades på centrum med massa dans :)

I lördags var vi i Tidaholm för att fia min lilla kusin som fyllde ett år. Han var så himla söt och charmig så jag hade gärna tagit med mig honom hem och han var inte det minsta ledsen och satt så glatt hos alla.

Väl hemma åkte jag, fia och danni in till jensen och åt. Dom åt efterrät och jag mat :P
Sen blev det bio - what happens in vegas. Hur bra som helst. Den var verkligen värd att se och det var absolut min humor. Den ska jag se fler gånger :)
Och efter bion gick vi vidare till piren en stund.

Idag har jag jobbat vilket var tråkigt men tanke på hur fint väder det har varit. Men eftersom det var pingstdagen idag så rullade det in lite exta pengar och då är det ju dumt att inte jobba. Men jag hann sola några timmar innan ändå.
Nu är jag hemma igen och tänkte sova om en stund men det är ju resurs imon så jag får ju sova länge ändå :)

Godnatt :)

image172

8 maj

Jag älskar vädret :) Det får gärna vara såhär ett bra tag nu så jag kan sola och bli brun.
Vi satt och gjorde klart det mesta på projektet idag och sen var det svenska. Det är så himla många resursdagar nu så vi kunde nästan tagit studenten en månad tidigare.
Efter skolan åkte jag hem och la mig i solstolen och där somnade jag. Sen blev det Ki Box med Lina. Jag gillar passen mer faktiskt så det får bli pass nästa vecka :)

Nu ska jag sova för imon börjar jag tidigt (har knappt gjort de på hela veckan). Jag har bara en lektion sen ska jag och Lina ut till Inga och prova våra balklänningar. Jag hoppas att den ser ut som jag föreställt mig annars vet jag inte vad jag gör men jag litar på att Inga kan sin sak :)
Sen ska jag bara ta en sväng på stan för köpa present till min lille kusin och kanske hitta en studenklänning. Jag hoppas att jag gör de för nu orkar jag inte leta längre och efter de ska jag ut till Farmor och äta på lunch.
På kvällen kommer tjejerna ut hit och vi ska äta och umgås lite sen får vi se om det blir utgång eller inte men det lutar mer åt en mysig hemmakväll i mitt uterum :)


No happy face

...Jag borde vara hur glad som helst och det har jag självklart varit vissa delar av dagen men just nu känner jag mig bara deppig. Är det inte meningen att man ska vara glad på sin födelsedag? Inte för att 19 är någon speciell ålder.. Bara ett år äldre. Men just nu är jag bara så trött på allting och det kom verkligen fram idag. En dag som denna känner jag mig liten! Och jag är så trött på allt. Jag är trött på att finnas där när ingen visar det tillbaka..


7 maj

Solen skiner och det är underbart ute - en bra dag att fylla år på :)
Det första jag ser när jag kommer in till skolan är bilderna på mitt skåp som Jossan och Danni fixat. Ni är för snälla ni. Sen började vi fixa lakanet som tog lite tid men snyggt blev det. Efter de var det dags för en känslomässig svenska lektion och sen gick vi bort till Jensen och åt mat :)
Jag fick en flagga och ballonger. Helium dessutom så ni kan ju räkna ut hur middagen slutade. Maten var lika god som vanligt och det var trevligt.
Sen hade vi lite kul med Helium ballongerna.

Ikväll blir det grillning och firning av mig här hemma och det ska bli mysigt :)


Ha en bra dag för det ska jag ha :)



image168


5 maj

Att jag aldrig lär mig att jag ska gå och lägga mig i tid. Jag skyller ifrån mig på vissa när det gäller det istället!
Det var inte lätt att komma upp idag men man får ju skylla sig själv. Sista lektionen var inställd så det var bara två lekioner, matte och fixa iordning arbete. Nu är helvetes arbetet klar och jag orkade verkligen inte med det i slutet och självkart ska ju word hålla på och krångla. Men jag börjar bli van nu men jag hoppas att arbetet blev bra.
Men så glad ska jag inte va för de för när det ena arbetet är klart är det bara dags att börja på andra.
Efter att vi suttit kvar i skolan någon timma och skrivit massa gick jag och danni till cactus för vi var så himla sugan på kebabtallrik som var år och dag sen man åt. Men efteråt var vi inte lika sugna längre för man blir ju äckligt mätt.
När jag kom hem hade jag gärna sovit en stund i soffan men jag var tvungen att plugga turism men ögon orkade inte hålla sig öppna så jag somnade ändå. Vad ska det bli av mig?
Jag har knappt pluggat någon turism och jag vet inte hur det kommer gå imon. Jag vet bara att jag inte orkar mer..


Sanningens ögonblick

Anser du att någon av dina kompisar har snyggare flickvän än du? - JA
Vill du att din flickvän ska ha silikonbröst? - JA
Föredrar du hellre blondiner framför brunetter (flickvännen är brunett)?- JA
Har du någon gång tagit pengar ifrån din flickvän? - JA
Har du varit otrogen mot din flickvän? - JA

- Emma håller eran relation för att linus fortsätter spela?
- Ne verkligen inte!

Tänk att få reda på allt detta i Tv.. Stackars tjej.

4 maj

Då var lång helgen slut och den tog slut allt för snabbt. Men det brukar ju alla helger göra så det är ingen skillnad.
Idag har jag bara skrivit på rapporten. Den har varit så himla tråkig och nu är allting klart.
Men när den är klar är det bara att börja på nästa uppgift. Allt kan inte alltid vara roligt.
Nu ska jag kolla på Sanningens ögonblick och sen läsa turism.


Godnatt : )


Ge mig Alanya den 24 maj :D

3 maj

Jag har inte skrivit på ett tag men jag har gjort så mycket annt.

I onsdags var det först dags för intervju med rektorn på högskolan och den gick bara bra och han var duktig. Efter det var det bara att skynda sig och göra iordning sig för att sedan åka in på förfest hos joossan där vi grillade och hade trevligt. Men ibland blir det för mycket av det roliga men jag hade en kul kväll :)

På torsdagen hände det inget alls för jag mådde som jag förjänade och sov hela dagen och jobbade med arbetet.

Igår var jag på lager med Fia, Sebbe och hans kompis och hans bror. Jag hittad bara två koftor, en enkel tröja och sen blev det tre skor på scorett outleten som jag är nöjd med :)
På kvällen åkte jag och Fia in till hemmakväll och hyrde hairspray och köpte lite gott och åkte hem till henne och kollade. Den var bra men jag var så himla trött.

Idag har jag suttit med arbetet i flera timmar eller egentligen hela dagen och nu är jag klar med all fakta så jag ska bara sammanställa det och det får bli imorgon. Ska snart åka ut till Sara och grilla lite men jag väntar på att mamma ska komma hem med bilen.

Ha en bra kväll :)