29 september

Nu har hösten kommit till oss här borta och det känns verkligen. Igår var det storm och blåste som bara den, min lilla plutt blåste nästa bort. Idag tog jag en promenad med barnvagnen efter vi lämnat Claire vid skolan men det kändes verkligen i kinderna, öronen att det är höst nu. Nästan så att jag ville gå hem och ta på mig min mysiga mössa. Men det är ändå rätt mysigt, löven har fallit och allting och folk börjar förbereda sig inför halloween även att det är en månad kvar. Men jag antar att jag får vänja mig vid den här hysterin och det ska bli kul att se.

På fredag kommer Pappa och Ann-Sofie. Dom kommer HIT, hälsar på mig och det ska bli så himla kul. För 5 månader sen vinkade ni av mig på Landvetter och nu ses vi igen :) Jag hoppas och tror att vi kommer ha en grymt bra vecka!!

Har precis kollat klart på The Hills och det var så kul att se, dom gick där jag har gått, dom gick till en bar jag åkt förbi, i bakgrunden spelar musik ifrån Kristinia som jag sett live. Nu är det The City som gäller, där jag också gått och snart ska tillbaka till med mina underbara vänner. Jag gillar livet på andra sidan.

28 september

Jag ska börja ett nytt liv som innebär:
* Spara pengar
* Shoppa mindre
* Äte bättre
* Träna mer
* Snooza mindre
* Leva bättre!







Jag kommer sakna dig så himla mycket!!!


Läskigt

Det regnar som aldrig förr och jag flög precis upp ur soffan för världens blixt måste ha slått ner någonstans. Jag har aldrigt vart med och sån här åska innan och det är riktigt läskigt. Och ni som känner mig vet att jag inte alls gillar det. Det skrämde barnen jätte mycket så jag är glad att jag sover i källaren så jag inte hör detta!! Tänk er när vi satt på på balkongen i Thailand och kollade på åskan borta vid bergen. Detta är värre!

27 september

KINGS OF LEON!!

Igår var det äntligen dags! Vi hade ståplatser men såg på biljetterna att vi hade märkta platser så vi tog det lugnt hemma, åt thai mat och sen åkte vi runt 5. Konserten var uppe i Wisconsin och det skulle ta ca 1,5 att köra upp. Vi var laddade till max och bilresan gick bara bra uppåt och väl där gick allt hur snabbt som helst. Vi hade redan parkeringen betald så det var bara att hitta en plats i parkeringshuset. Sen gick vi mot arenan, fick en stämpel och går in och ser att det är tomt på folk. Vi ställer oss vid scenen lite efter 7 och har hur bra platser som helst. Vid 8 tiden började förbandet The Whigs och dom var helt okey. Det var meningen att Glasvegas skulle spela men dom ställde in pga sjukdom. Sen lite efter 9 tiden kommer dom, Kings of leon. Dom var hur bra som helst. Även att jag inte kunde alla låtar var dom grymma. Hans röst är inte att leka med och den var tusen gånger bättre liv. Sedan tackar dom för sig och försvinner ut. Hela arenan skriker, stampar med fötterna och vi fick en sån känsla. Det var så kul att vara där och självklart kommer dom tillbaka och kör Closer och Use somebody.


 


26 september

Idag sov jag verkligen ut vilket var hur skönt som helst. Jag vaknade av att hunden gnällde runt 7 men jag somnade om som tur var. Hon har gnällt sen dess, familjen har garage sale och hon får stanna inne så våran jättebebis har gnällt ett bra tag. Nu har jag duschat och tar det lugnt framför tvn. Idag ska vi på Kings of leon. Som vi har väntat, vi bokade biljetterna i juli och nu är det äntligen dags och det ska bli så himla kul.
Igår var det dags för fest som var helt okey, dom som skulle komma dök upp när vi var tvungna att hoppa in i taxin och åka till tåget så det var inte så kul. Men vi spelade iaf beer pong och mina damer och herrar hemma, detta är något jag ska ta med hem till kära sverige. Vi hade iaf en bra resa hem och eftersom Sara är bra och galen blev den hur rolig som helst. Jag kommer sakna henne!

Men vi ska på Kings of leon. Vi ska se dom. IDAG!!

25 september

Så var det äntligen fredag!
Jag gick upp och fixade frukost till barnen och såg till att dom var klara tills mormorn kom och sen gick jag ner och somnade om en timma. Sen blev det nåt annorlunda - Förmiddagsbio med Sara och vi såg Fame. Den var jätte bra men lite för kort så allt hände så snabbt. Vi båda dansade ut ifrån biosalongen. Självklart blev de lite shopping efter detta och ett par snygga stövlar fick följa med hem. Ja pappa jag vill fortfarande ha mina bruna!
Efter det blev det lunch på Panera bread och framtidsplanering.

Ikväll blir det fest inne i Chicago så vi ska ta tåget om nån timma och jag funderar på vad jag ska ha på mig. Har mest vardagskläder men jag ska nog hitta något!

Imon är det dags, äntligen. KINGS OF LEON!!


24 september

Det blev en lugn morgon eftersom barnen vart uppe tidigt och redan ätit frukost när jag kom upp. Efter att vi följt Claire till skolan gick vi bort till biblioteket på storytime. Skönt med en promenad :)
Väl hemma blev det lunch, barn incidenter och nu sover plutten. Jag har precis tatt en dusch och sitter nu med inpackning i och hoppas att den hjälper lite. Jag ska försöka hitta det sista till min inlämning nu för ikväll ska jag åka dit och jobba på det. Vi har ingen lektion ikväll men vi fick använda klassrummet ändå och där finns allt vi behöver så jag ska åka dit. Nu ska jag jobba på och njuta av min lediga tid :)


23 september

Idag hade vi playdate på morgonen hemma hos Melanie med barnen. Dom lekte på lika bra som vanligt och jag fick ett sött kort på dom när dom kramas. Sötungar. Sen snodde jag med mig Sara hem på pannkakslunch som kunde gått bättre. Brandlarmet gick igång 17 gånger för det är så känsligt mot rök så Sara fick stå med tidningar i högsta hugg, öppna dörrar, hålla Daisy men vi fick pannkakor tillslut och en lagom glad Sandra. Sen blev damen ett steg blondare och det blev jätte fint :) Vi hämtade upp Claire ifrån skolan och sen åkte vi och fixa lite ärenden och sen blev det en god middag här hemma med äppelpaj till efterrätt. Nu sitter jag här med min uppgift och försöker hitta 4 liknande bilder men det går inget vidare. Bättre lycka imon :)

Nu blir det ansiktsmask och sen sova. Godnatt sverige : )

22 september

Jag sitter här med både Elle och Vogue uppe och försöker komma fram till 2 designers med 4 plagg men hur lätt är det att välja? Håller på med min assignment som är att kolla upp 4 lika plagg ifrån 2 olika designers ifrån London Fashion week och sedan bygga om dom till egna färger och egna namn. Kanske ska köra pek metoden!

Idag har vi varit på biblioteket för att låna lite böcker och sen gå på storytime. Skönt att komma iväg och träffa lite andra barn på dagarna och hon skötte sig fint. Det var en jätte söt tjej som kröp runt på golvet, hon kröp fram till mig och satt och lekte med mina bilnycklar. En riktig sötunge :) Påminner mig om att jag skulle vilja träffa Freja, se hur stor hon har blivit och allt hon lärt sig och självklart vill jag träffa hennes mamma också!

Barnen kollar på en Dora film och jag ska fixa lite för jag tror inte jag kommer komma fram till något med assignmenten. Jag och Anna ska mötas i skolan på torsdag och jobba på det men det vore bra att ha en ide innan och modellerna så jag har nåt att jobba med.

Ikväll blir det filmkväll med Sara och Melanie, the gost of the girlfriends past!

Ha det så bra Sverigebor!


21 september

Jag kunde verkligen inte somna idag och ville bara snooza om och om igen. Men det funkar inte riktigt så. Men dagen har varit bra ändå och har gått riktigt snabbt. Vi åkte och tankade på morgonen, jag köpte en mössa och sen har det blivit tvätt och massa andra nödvändigheter som behövs. Nu har jag slutat och vi har ätit gott och det är dags för seriekväll. Har One tree hill börjat hemma? Det har blivit sjukt!

20 september

Vi hade en jätte bra dag igår! Vi åkte först till Woodfield mall, shoppade lite och åt en god lunch på cheesecake factory. Jag och Sara köpte varsina boots med ett bra erbjudande, köp ett par - få det andra för 10 dollar. Sen blev det inte så mycket mer köpt konstigt nog! Sen åkte vi hem igen och letade efter Saras telefon som hon hade tappat bort på onsdagen. Vi hittade den inte någonstans så vi åker hem hit för att lämna saker och hon frågar min värdpappa vart man kan ringa för att kolla om nån hittat mobiler. Han säger att han sett en skylt några hus bort där det stått att nån hittat en mobil. Dom ringer numret, sara beskriver sin mobil och det är hennes. Vad är oddsen? Men skönt att hon fick tillbaka mobilen, den hade legat på min granntomt..

Sen tog vi tåget in till Chicago där vi gick till bönan och kollade runt. Det var första gången jag var inne i Chicago på kvällen och det var jätte mysigt. Sen gick vi bort till Grant Park för att se parken och fontänen och den var grym och hur fin sin helst. Vi alla la oss ner, vi var så trötta och sa - fatta att vi bor här! Sen gick vi vidare till Navy Pier där fyrverkerierna skulle vara så vi tittade på dom och sen åkte vi bort mot tågstationen igen. Väl på tåget hade två gäng en konversation om gud och jesus och dom satt på varsin sida och hade en lång konversation. När ett par reste sig för att gå vände dom sig till oss och sa ironisk - vi tackar prästen för gudstjänsten och vi ses nästa vecka!










19 september

Nu åker vi till Woodfield mall för lite shopping, en lunch på underbara cheesecakefactory, sen tar vi tåget in till Chicago där vi går till Grant Park, Navy Pier och kollar på fyrverkerierna. Ha en bra lördag!


18 september

Tänkte bara uppdatera om skolan igår. Jag tar en kurs som heter Fashion & Merchandising. Den började igår kväll och läraren berättade var kursen skulle gå ut på, vad vi skulle göra och allt. Vi kommer lära oss om dom kända designerna, fashionsweek och allt egentligen. Igår pratade vi om mode över lag och om New York Fashion week. Sedan fick vi presentera oss och bredvid mig satt det en tjej som också var au pair men bor ca 30 min bort. Vi bytte nummer och ska ses framöver. Så allt känns jätte bra!

Helgen är planerad och allting och det ska bli riktigt kul.. men får man inte betalt kommer man inte långt! Jag är sur.

Ha en bra helg hemma :)

17 september

Hur kan man vara tröttare när man sover för länge? Jag brukar sova mellan 7-8 timmar men går det över till 9, 10 så blir jag tröttare. Får inte riktigt ihop det! Morgonen var som vanligt, frukost, gå till skolan och allt dagliga. Efter det pratade jag lite med Fia om allt och inget men mest om NY. Det kommer bli jättebra!
Sen åkte vi bort till hundparken så hon fick leka av sig lite. Dom flesta har sett denna sak, hon är inte liten men hon beter sig som en jätte bebis. Ibland tittar hon på en med dom sötaste hundögonen och ser jätte ynklig ut. Vi tog bilen bort och jag fick lyfta in henne i bilen för hon vågar inte hoppa. Men väl där blev hon helt till sig och sprang så jag hade röda märken i händerna för jag höll emot så hårt. Men hon klarade sig till ingången och jag släppte henne lös. Det var endel hundar där och hon såg jätte glad ut men när dom andra hundarna gick hem sprang hon efter så jag fick så snällt springa på. Men hon skötte sig bra och sen somnade hon här hemma.
Nu har vi ätit lunch, jag har pratat med mamma och fia försökte prata med lillan vilket inte gick så bra. Hon åt soppa till lunch men hälften var på golvet, tröjan och på händerna som hon sedan satte i mitt ansikte.

Idag är det torsdag vilket innebär min första skoldag. Hoppas att kursen är bra men vill inte ha för höga förväntningar. Uppdaterar imon om hur den var. Nu ska jag ta min bok, sätta mig på altanen och läsa lite innan lillan vaknar upp.



16 september

Började morgonen som vanligt, gå upp, äta frukost, fixa iordning barnen och sen gå till skolan. Efter det tog jag en promend med lillan upp till parken där vi mötte upp sandra och hennes barn. Barnen lekte ett tag och vi satt mest och pratade. Sen var det dags för lunch och sovdags.

Nu har vi varit i min skola för att kolla vart jag skulle vara imon. Min nya lärare var där så jag pratade lite med henne och hon verkar jätte bra. Hoppas att kursen blir bra :)

Ikväll har vi au pair möte så sara hämtar upp mig om en stund. Efter det blir det sängen tidigt och kanske en promenad på morgonen.

Ha det så bra hemma :)

15 september

Efter en jobbig morgon som jag sedan löste och redde ut blev det lek och sol på altanen. Det är sjukt att man kan ligga i bikini i mitten av september. Vi åkte bort till biblioteket och skulle gå på storytime men jag var inte den enda som missat att den börjar nästa vecka. Vi åkte hem, åt lunch och lillan sov i mer än 3 timmar idag så jag hann prata med både pappa, fia och sitta och läsa på altanen.

Har ni träffat Sophia Johansson någon gång? Ni vet tjejen med blont hår, bruna ögon, söt och min bästa vän. Hon är grymt speciell på ett mycket bra sätt.
Så här brukar våra dagliga konversationer se hur:
Jag - Åh jag läste ut min bok igår så jag lånade en ny idag.
Fia - Vilken då?
Jag - Remem...
Fia - Hallå The Ugly truth var så himla bra..
Jag - Aa jag vet men iaf Remember me och twenties girl.
Fia - Hallå har 90210 börjat än?
Jag - Okey men jag tror dom kommer vara bra iaf.
Fia - Hallå vet du vad?


Japp hon är speciell och är grymt bra på att börja prata om nåt helt annat som absolut inte har med saken att göra men det är det som gör henne till Fia :) Saknar dig vännen

Nu sitter jag här i soffan, tar det lugnt, väntar på maten och sen blir det serie kväll i soffan. Jag är allergisk mot nåt.. men har ingen aning om vad. Hoppas inte det är hunden!

Eftersom det är ett av det störta samtalsämnena här borta så får jag väl också skriva om det. MTV Vma och kenya west och taylor swift. Det är på radion hela tiden, folk ringer in och säger sina åsikter men det roligaste var ändå när Obama säger - He´s a jackass. Blev lite förvånad att självaste presidenten säger så.

14 september

Ännu en ny vecka. Tiden går så fort här borta, gissar att den gör det hemma också! Dagen har gått riktigt fort och det känns som att jag inte har gjort någonting vilket är sant. Jag har städat mitt rum och rensat kläder, lagt undan allting som jag inte använder, tvättat och samtidigt haft en lekande dam som hoppade i min säng. Sen var det dags för henne att sova och jag tog en promenad och sen pratade jag lite med pappa och fia.

I lördags åkte vi upp till Wisconsin och kom fram lite efter 3 och gick vi direkt ner till poolen så barnen fick leka av sig lite. Nån timma senare mötte vi upp min värdpappas syster med familj och åt. Jag skulle nämligen vara med hans systerdotter så efter maten gick vi en runda och dom visade oss runt sen kom hennes pojkvän och hans syster och vi gick runt i Madison, dom visade mig deras skolor, campus och allting runt omkring. Det var riktigt mysigt och inte den där storstadskänslan. Detta var mer som att gå runt på stockholms gator och inte alls en chicago och höghus känsla. Det var kul att se hur ett college verkligen är och hur allting är. Dagen efter åkte vi till ett shoppingcenter och sen blev det lunch. Sen mötte jag upp värdfamiljen mfl och var med i dagens händelse - ironman. Det var helt sjukt och jag har aldrig sett något sådant innan. Jag missade simningen, cyklingen men kom när dom sprang. Dom började kl 07 på morgonen med simningen, därefter cyklade dom och sen började dom springa. Dom hade ifrån 07 på morgonen till 00 natten på sig att klara det. Vi satt mest vid baren som var precis där dom sprang, gick ut och hejade när han sprang förbi vilket var med timmars mellanrum. Dom andra hade följt honom sen start så tyckte mest det var skönt att sitta. Tillslut var det dags att gå bort mot målet och kolla när han sprang in. Vi väntade ett tag men sen kom han. Riktigt starkt av dom som klarar detta och han höll på i 13h, 45 min. Helst sjukt. Kan inte bli annat än imponerad.
Sen blev det en lång färd hem och vi var inte hemma förrens lite efter halv 1 så vi har alla varit sega idag.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk eller allergisk mot något. Men pollensäsongen är ju över så jag vet inte vad det är.

Nu blir det One tree hill, gossip girl och greek. Yees allt har börjat ingen och jag är inte sen med att bänka mig framför tvn.

Ha det så bra hemma :)

12 september

Denna veckan har inte varit min vecka, barnen har varit jobbiga, jag har varit lättirriterad, allt har bara varit jobbigt. Men jag antar att man kommer ha många sånna perioder här borta så det är bara att andas, lugna ner sig och ta hand om situationen. Men lite jobbigt är det och ibland vill man bara hem, ge upp och lämna allt. Varför ska jag vara här nere och ta hand om två bortskämda skitungar i 365 dagar? Ibland undrar jag faktiskt men det var mitt val och jag sitter fortfarande här och trivs jätte bra. Men detta livet har sina bra och dåliga stunder precis som livet hemma. Så jag kommer stanna, jag kommer ha det riktigt bra och jag kommer komma hem med så mycket nya erfarenheter och när barnen är på bra humör är allting underbart.

Nu är det redan helg igen, allt har löst sig med NYC resan vilket är riktigt underbart. Jag kan inte riktigt fatta att pappa och ann-sofie är hos mig om 3 veckor. Om exakt tre veckor åker jag in och möter dom i Chicago downtown. Vi kommer ha det hur bra som helst och jag tror inte jag kommer låta dom åka hem. Sen i December kommer mina underbara vänner Fia, Emelie och Lowisa och vi ska ha det hur bra som helst här i Chicago och sen drar vi till NYC och lever livet och gör allt man ska göra där borta. Jag kan inte göra annat än le och bara räkna ner dagarna. Det betyder jätte mycket att alla ni ska komma hit och hälsa på mig.

Idag ska vi åka upp till Wisconsin. Min värdmammas bror ska vara med i ironman så vi ska åka upp idag och jag ska vara med min värdpappas systerdotter som är nått år äldre än mig och se hur hennes liv är på college där uppe. Det ska bli kul att komma iväg lite efter den här veckan, tror jag behöver det.

Ha en bra helg där hemma och glöm inte bort att jag saknar er :)



Och mamma ser du några stavfel nu så har dottern din gjort akryl naglar och har inte riktigt vant sig än. Och mamma fixa datorn nu så vi kan prata igen.

11 september

Ska vi till NYC på nyår? OM vi ska :D


Nu äntligen är resan bokad efter mycket om och men och många turer till banken. Så nu taggar vi NYC mina damer :)


Britney



Här kommer två Britney klipp. Inte den bästa kvaliten men det är mina klipp och jag har sett henne :)


10 september

Jag råkade försova mig 20 minuter idag och det känns som att det förstörde min dag. Vi hann allt på morgonen men ändå sen vi lämnat den stora på skolan har jag haft den lipigaste, skrikigaste och jobbigaste ungen så jag tog henne i barnvagnen och tog en powerwalk till banken där jag hämtade ut mitt nya kort. Vi har ingen mat i detta hus och någon skulle handlat i tisdags men det hände inte så mycket på den fronten så vi fick pengar till att äta ute. Det blev Mcd som vanligt och jag tänkte vara lite nyttig denna gången men man kan inte välja nåt annat än pommes till sin meny så jag tog bara hamburgaren, barnen äter happy meal som är nuggets, äppelbitar med socker på som dom doppar i karamel sås och dom dricker chokladmjölk. Tur att inte jag bor här på heltid!!

Igår var det dags för britney. Vi åkte i tid och allt gick galant, det var lätt att köra dit och väl där gick det snabbt att parkera. Vi var där lite efter 7 och kl 9 började Kristinia Debarge som var förband. Hon var riktigt bra faktiskt! Sen kom skärmen fram 25 minuter tills cirkusen börjar så det var en lång väntan men väntar man på nåt gott..
Showen heter Circus och det var det också. Det var circus artister och hela köret och sen kom hon ner ifrån taket, självaste Britney och showen var igång. Hon körde playback men var lika grym för det, hon körde många bra låtar från hennes nya album och även många från hennes äldre album. Hon var riktigt bra, showen var bra, circusen var bra, dansarna var grymma och allt var riktigt bra.  Helt klart värt att gå och vi gick glada därifrån och la till ännu en artist på ha-sett-listan :)
Väl ute tog den 40 minuter att ta sig ut ifrån parkeringen så vi var hemma lite efter 12. Vi såg också att hon hade 15 stora lastbilar med scenmaterial. Herregud så nästa fråga blir. Vad kostade denna showen?







Det funkar inte att lägga upp bilder nu. Mer finns på facebook men jag ska testa senare igen.



9 september

Halva veckan har gått och fick igår reda på att jag ska jobba på fredag också. Eftersom jag inte jobbar så mycket jag högst ska jobba kan dom slänga in mig när dom vill. Om jag kan såklart. Idag har vi varit i affären, tankat, tvättat och när lillan sov kollade jag på Step up 2, grymt bra film och jag vill också dansa. När vi var i affären pussade ja lillan på kinden och så tittade hon på mig sen pussade hon mig tusen gånger om. Hon är så himla söt och jag vet att detta är för tidigt att säga.. Men hur ska jag kunna lämna henne? Nu vaknade hon nyss och sitter och leker på golvet och vi ska snart gå till skolan och hämta upp Claire :)

Om 5 timmar sitter vi där, om 5 timmar kommer vi se henne, om 5 timmar ser vi BRITNEY SPEARS :D
... och det ryktas att Jordin Sparks är förband!

You don’t like me, I don’t like you, it don’t matter
Only difference, you still listen, I don’t have to
In one ear and out the other, I don’t need you
Your words don’t stick, I ain’t perfect, but you ain’t either


8 september

Tröttare människa får man leta efter. Eller jag tar tillbaka det där för det finns det säkert. Eftersom det har varit lång helg har det blivit allt för sena kvällar och allt för sena mornar vilket alltid slutar med att jag inte somnar dagarna efter så därför är jag trött idag. Morgonen innebar stress och stress, hon skulle göra läxan hon glömt i helgen, äta samtidigt, absolut inte ha på sig vad mamman tagit fram. Ville jag också gå till skolan med kläderna jag somnat i dagen innan? Vi hann iaf.. Trodde jag! Glömde hennes lunch så det var bara att springa tillbaka och vi hann precis innan sista ringningen gick. Jag och lillan åkte till banken där vi satt ett bra tag men nu verkar allting ha löst sig. Än har inget skett på kontot men jag hoppas att det gör det dom närmaste dagarna.

Efter att jag slutat tog jag en power walk och sen bänkade jag mig framför tvn. Det var 90210, Melrose Place & 10 things I hate about you. Jag erkänner att jag är en serie nörd. Men det är bra :)

Nu blir det sängen, hoppas jag somnar.
Ha det så bra där hemma :)

Och om nån vänlig själ kan köpa den där rosa mys halsduken från gina och skicka med min pappa så blir jag glad... Pappa fatta vinken ;)

6 september

Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det mammas födelsedag. Grattis på födelsedagen Mamma :)
Jag kan ju inte vara på plats men ett skype grattis och lite presenter kan du få ändå.


Klockan är snart halv 10 och familjen väckte upp mig innan 8. Eftersom jag var hemma runt halv 3 igår var jag inte så glad. Men jag tog mig upp, duschade och åt frukost. Nu sitter jag här och ska inte med tåget förrens om 2 timmar och har all tid i världen. Igår var vi först över på andra sidan sjön och där spelade jag flip cup. Det är nåt jag ska ta med mig hem och spela med er. Riktigt kul faktiskt men svårt. Sen drog vi oss över på andra sidan sjön ännu en gång och där höll vi till resten av kvällen. Hade riktigt kul som innan jag varit där men jag hade nog behövt en tidigare kväll eller en senare morgon. Skönt att jag åker hem själv idag och har huset för mig själv och kan sova hur länge jag vill.

Ha det så bra :)

4 september



Man måste väl bjuda på sig själv va?


circus



Ska vi se Britney nästa onsdag? OM vi ska!


3 september

Var på väg att skriva 3 april vilket skulle betyda att jag hade en månad kvar här.. Så är inte fallet riktigt! Hade en blogg också ja och den får vi inte glömma bort.

Idag har vi haft playdate hemma hos sara så medans barnen lekte satt jag, sara och sandra och pratade om allt och ingenting. Skönt är det och sen lyxade jag och lillan till det med donken lunch. Jag kom också på att man kan inte fråga en två åring två frågor i samma och begära ett riktigt svar. Påvägen dit sa jag.

S: Vill du äta här eller hemma?
P: Jaa.
S: Nej vill du äta här eller vill du ta med dig hem och äta?
P: Jaa.
S: Vill du äta här?
P: Jaa.
S: Vill du äta hemma?
P : Jaaa
S. Men nej vill du äta här eller vill du ta med det hem och äta hemma? Vi ska fortfarande ha mcd mat men vill du äta här eller hemma?
P: Mm jaa.
Väl inne och ska beställa så säger jag att vi ska ta med oss maten så vi är påväg ut när lillan säger - jag vill äta här!

Nu sover hon iaf och jag har hunnit skypa lite med pappa. Sen skulle jag ringa min bror och hade kameran igång och Daisy får syn på sig själv, börjar skälla och tittar jättekonstigt på hunden på skärmen. Hon fattade inte att det var hon! Jag sitter och kollar på OC och drömmer mig tillbaka till LA och den veckan. Varje gång jag hör OC låten så blir jag helt till mig. Jag har varit där!! Helt sjukt men sant.

Idag är det min sista jobbdag sen är det helhelg från fredag-måndag. Ska nog följa med upp till lake houset och ta mig hem eller in till chicago på söndag och träffa tjejerna. Men som vanligt har jag svårt att bestämma mig.



Men oj vad hände nu då?
Denna familjen måste nog undra vad mitt fel är. Dom är borta en helg och kommer hem till en brunett sandra. Nån vecka senare äter vi middag och vid frukost kommer jag upp mellan blond igen. Vad kan jag säga?
Jag är lite av en impuls människa!