30 juni

Då var det dags för veckan då klockan ringer kl 5 och man ska hoppa upp och gå till jobbet. Riktigt skönt är det att bara dra på sig myskläder, sätta en toffs på huvudet och vara osminkad. Vem bryr sig hur jag ser ut inne på arla. Vi är alla lika heta gröngörlingar. Men det finns inga listor tidigt på morgonen eftersom nattpersonalen tagit hand om allting. Så det fick bli en seg dag på jobbet idag och tidig frukost. Ju fler timmar som gick testo flummigare blev vi. Men man märker hur arla ser ut när det inte finns något att göra. Vi gömmer oss bakom pallar och gör ingenting, andra sitter på truckarna någon annanstans och några andra spelar fotboll med en boll gjord av plast :P Och detta får vi pengar för!
Det blev en massa plockningar tillsammans idag istället för det har knappt funnits några listor på hela dagen. Jag och Sandra erbjöd oss att städa pausrummet som såg hur äckligt ut som helst. Det blev renare iaf men det var sjukt äckligt att städa. Men vad gör man inte för att fördriva tiden.
Eftersom det inte fanns så mycket att göra och vi blev tröttare och flummigare så blev det massa fula bilder. Såhär ser en dag på arla ut. Jag vet att mitt jobb ser dystert ut men hey jag har kul ändå :)



             


I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
Do what you want, but you're never gonna break me.
Take me away. A secret place.
A sweet escape.Take me away.

Take me away to better days.
Take me away. A higher place.

.

På bara en dag har mitt fula senaps gula hus förvandlats till ett VITT.


29 juni

Juni är snart slut. Tiden går fort ibland.
Mina uppdateringar har visst inte varit så bra ändå. Men jag har ju jobbat 15-23 tills i torsdags sen i fredags blev det tidiga dagar och imon börjar det tidiga schemat. Rätt skönt att gå tidigt eftersom man hinner med endel efter kl. 15.
Jag trodde det skulle vara jätte jobbigt att jobba 8 timmar varenda dag men till min stora förvåning är det inte så jobbigt. Tiden går snabbt konstigt nog!

Efter jobbet i fredags blev det en kväll med Danni och Fia. Vi köpte mat och lagade tacos och sen blev det film. De var helt tysta men jag var nog övertrött och rastlös så jag pratade mer än jag borde. Men filmen var faktiskt helt okey. Det stog att det skulle vara en thriller men ingenting hände förrens det var några minuter kvar och han dödar en :P
Klockan blev lite för mycket och det var tufft att jobba dagen efter men timmarna rullade på.


Igår kom några kompisar till sara ner ifrån stockholm vilket var jätte trevligt. Jag hade inte vart ute på ett bra tag men det var kul :) Först var vi hemma hos sara en sväng och det blev ett nytt spel vilket jag lärt mig. Sen blev det piren och till sist centrum.
Väl hemma satt jag och pratade med Danni i en timma om jag vet inte riktigt vad men jag sov bort lite för mycket av dagen idag så jag hoppas att jag somnar ändå ikväll.


Jag orkar inte mer!




Saker jag klickat hem som förmodligen kommer nästa vecka :)
(Ett sött linne också men det fanns inte kvar på sidan)

bara att klicka..

..sen kommer det hem!
Det blev lite shopping på Hm sen när jag kom hem och Danni hängde på. Så jag klickade hem en lång skjorta, bikini, ett gulligt sov linne och en jeans jacka. Bra köp tycker jag och de kommer väl nästa vecka förutom jeans jackan som kommer v. 28

Den blev en tur på stan innan med Danni och Daniel.
Fixade även visa kort som kommer hem om 5 dar.
Tyvärr får jag inte med min New York design men jag får göra om den.
Efter det gick vi bort till Claras och åt en god morotskaka.
Sen har jag bara suttit ner i x antal timmar.
Men det kan vara skönt det med. Jag orkar verkligen inte jobba imon. Men varför inte bara vänja sig. Jobblivet har ju knappt börjat. Men en dag ska jag också ha ett jobb som jag vill gå till : )


Dags att sova kanske. Ta en promenad imon innan jobbet kanske?
Ja det får nog bli så.

Godnatt : )


24 juni

Goddag :)

Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet. Jag har vänt uppochner på det och jag somnar aldrig längre och därför sover jag för länge på morgonen. Vet inte riktigt när jag somnade inatt men jag kollade på klockan ett x antal gånger men ändå var jag uppe vid 10. Några timmars skillnad är det iaf. Hade tänkt att gå en lång promenad men jag hittade inte mina skor och jag kände att tygskorna var ingen hit om jag kände för att springa. Istället tog jag en tripp bort till meddo och solade en stund. Det känns ju som att det kan ta ett tag innan det fina vädret tittar fram igen. V.28 är det väldigt välkommet och får gärna stanna fram till v.32 :)
Fick lite småprodukter av hudoteket efter ansiktsbehandlingen och jag tänkte att jag skulle börja använda dem. Den ena är en olja som man ska lägga under dagkrämen. Den ska hjälpa mot torr hud och tillföra fukt. Men jag känner mig bara allmänt kladdig men jag antar att den hjälper och när dagkrämen och id kommit på ser det inte lika kladdigt ut längre.
Hoppas den hjälper.
Ska äta lite innan jag åker in och möter upp Danni för en tur på stan.



Imon börjar helvetet och några veckor framåt.
Kyla, kyla och kyla.
Jag kommer dra på mig en sån mega förkylning.



Ha en bra dag : )

can you hear me?

Stressade in till stan med bilen och sprang in på gina och rean. Självklart var det mycket utplockat och alla drog som vanligt. Men jag fick med mig ett par baggy jeans, tights, underkläder, tunika och en väska så det är inte illa :)
Sen stressade jag ut till doktorn som inte hade något att säga. Jag har varit hos henne innan och hon vet ju ingenting för precis som förra gången säger hon - "vänta lite så ska jag bara gå och kolla med min äldre kollega".
Men det fanns inga konstiga skäl till att de försvunnit utan jag skulle ha tålamod och hoppas på att de växte ut igen sen tog de lite blodprover för att vara på den säkra sidan. Tänk vad blod det finns i kroppen egentligen. Det pumpar ju bara ut.
Ska ta och laga lite mat till resten av familjen som är duktiga och är ute och springer. Vad gör jag? Jo jag sitter här med datorn i knät och mobilen i andra handen. Jag är lat jag vet. Men jag ska snart upp till a6 och möta sara för att sen va med henne och amanda och förmodligen se på någon film :)
Nu har jag och sara planerat något v, 28 iaf. Det var år och dagar sen jag träffade den damen så det ska bli trevligt :)

Ha en bra kväll :)


23 juni

Igår var det dags för sex and the city filmen. Det var jag, danni, fia, emelie och jonna : ) Förväntningarna var höga och filmen visade sig vara lika bra. Man satt och små log hela tiden. Den är absolut värd att se.
Vädret efteråt var inte lika mysigt. Det åskade och ösregnade som bara den. Skönt att komma hem efter det.
Idag ska jag snart till doktorn och se vad hon säger om mina fransar och sen blir det nog en sväng in till stan.




Ha en bra dag : )

:D


19 juni

Jag sa visst att jag skulle börja skriva lite mer.
Men vad har hänt egentligen?
Jag har vart med mini mest och i tisdags åkte hon, jag och fia till east end och åt. Det var hur gott som helst men det kändes som att vi rullade fram efteråt. Efter de åkte vi ner till stan igen och mötte upp telenor killarna. Visst går det att trycka ihop sig i bilar. Telenor xpress kan de mesta ;)

I onsdags var vi och tränade och det kändes verkligen att det var ett tag sen man rörde på sig. Men tiden har ju inte riktigt räckt till men det var skönt faktiskt.
Sen på kvällen mötte jag upp jossan för att kolla på fotbollen och sen kom emelie efter hon jobbat så vi satt där med varsin godispåse och efter 2-0 fick SATC åka på istället :)

Idag skulle jag träffat malin för det var år och dar sen jag träffade henne men hon fick hoppa in och jobba så jag somnade om en stund och sen blev det städning av rummet. Sen tog jag bilen in till pappas jobb så den fick bli tvättad och fin.
Sen var det dags för ansiktsbehandlingen som var hur skön som helst. Höll på att somna flera gånger. Tycker verkligen att ni borde gå och testa det. Nu får man 25% också om man går hos deras nya hudterapeuter. Känner mig verkligen ren i ansiktet nu. Egentligen borde man lägga ner mer pengar och tid på sin hy. Men pengarna och tiden räcker ju inte till för de produkterna tyvärr. Fick med mig lite testprodukter hem så jag ska kolla om de är bra för min hy. Hon tyckte att jag hade fin hy vilket jag tackar för. Men sjävklart förstorar man upp det mer själv men jag tror att hon vet vad hon pratar om. Jag är fortfarande orolig över mina fransar så jag hoppas att doktorn har något bra att säga på måndag.

Idag ska jag va hemma för första gången på veckan. Har vart på vift hela veckan så det kan va skönt att bara va hemma. Ska nog kolla på nån film och sen lägga mig i tid. Klockan har ju blivit mer än 02 varje dag nu och sen sover jag bara bort dagarna. Inte bra inte bra alls. Så det ska bli ändring på det nu.

Ha det så bra :)

Yeaaah

Dagens kommentar:

Du låter som en sjuk hund som har ont i magen

17 juni

Det är rätt sjukt vad mycket jag sover. Efter studenten sov jag till klockan 18, gick därefter upp och kollade på film och gick och la mig vid 00 och sov till 13 dagen efter. Men jag tar väl igen för alla dessa skolåren.
Jag har inte orkat blogga på ett tag men ska kanske börja med det igen.
Studentdagen var hur bra som helst förutom att regnet öste ner på oss från skolan till kyrkan.
Utspringet blev bara lamt och vi hoppade bara runt men vad gör de vi var lyckliga ändå och flaket var hur kul som helst. Det var nog inte någon som hade någon röst kvar efter den turen. Sen var det bara att åka direkt hem till släkten, prata lite och äta och jag ställde mig i en varm dusch. Fick jätte fina smycken som jag själv valt ut och presentcheckar som jag ska använda till en ansiktsbehandling som jag ska gå på på torsdag.
Förfesten hos Lina var hur trevlig som helst. Det går att trycka in en hel klass i en 1a.
Harrys var fullt med folk och klassen var splittrad, vissa var på harrys, andra på huset, centrum och piren. Men självklart var kvällen rolig ändå. Efterfesten var helt onödig och hölls i Huskvarna med någon sanda klass. Vi orkade inte mer så vid 5 fick taxin köra oss hem :)

Igår blev det lunch med Danni på Claras med en god tacotallrik och massa prat.
Sen fastnade vi vid telenorkillarna nere på hoppetstorg och danni gick därifrån med ett abonnemang och 3 nummer.
Sen gick jag och åt och pratade med C en stund. Sen vidare till a6 med Danni där det blev lite småköp och schampo köp. Nu ska mitt hår vårdas. Förresten så har jag klippt de kort igen. Orkade inte med de så det fick åka av. Efter de blev det en god fika och lite köp på Ikea. Galgar för min del för garderoben utökas och minskas hela tiden.

Vaknade för en stund sen så jag har bara ringt hudoteket för bokning av ansiktsbehandling och sen ringt vårdcentralen. Jag har ju tappat mina ögonfransar på ett ställe, en hel klump är borta och de vill inte växa ut. Jag har gått runt så med det ett tag nu och det andra ögat har börjat bli likadant. Jag mår bara dåligt av att titta på det i spegeln. Så nu har jag en tid hos doktorn så jag hoppas han kan säga vad det är eller hjälpa till med nåt. Visst jag vet att de ska växa ut men efter hur många månader då?
Nu ska jag åka till Fia och vara med och passa lilla F :)

Ha en bra dag :)


: )

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer sakna SPFÖ3B


12 juni

Det stog 273 dagar kvar, 101 dagar kvar, 72 dagar kvar, 21 dagar kvar och nu är det 1 DAG kvar.
Imorgon tar vi studenten. Vi springer ut ifrån skolan och allt plugg som vi slitit med i 12 år. Det känns konstigt och jag vet inte riktigt om jag är redo. Fast det är man väl aldrig. Det ska bli hur kul som helst och självklart så längtar jag. Vi tar ju studenten :)
Men tiden har gått så snabbt för snabbt till och med.


IMON SMÄLLER DET. STUDENT 08 : )


7 juni

Idag har jag legat på stranden med laget, mickan, Lena och Karin. Massa prat, solning, fika och bad. Det var jätte trevligt. Det är inte ofta man träffar alla så.

Igår kom Danni hit en sväng med glass och jordgubbar som vi åt upp rätt snabbt sen låt vi och solade i några timmar. Ett dopp i våran pool blev det också. Jag skulle ljuga om jag sa att det var varmt men det var skönt och svalkande.

Baldagen alltså den stora dagen. Självklart skulle något gå fel och det började redan hos frisören. Det löshåret som jag skulle ha gick inte att locka. Både jag och frisören började bli lite nervösa. Hon testade med plattången först som inte gick alls men det gick med den vanliga locktången sen. Håret blev hur fint som helst och man kände sig verkligen fin. Sen var Liselotte lite försenad hem så sminkningen blev lite sen men jag hann hem och ta på mig klänningen, ta ett glad champagne och fotas innan det var dags för förfesten på Velvet. Alla var så himla fina. Det är inte varje dag man kommer se alla så. Tiden gick så snabbt och helt plötsligt var det dags att flytta sig till bilarna för att rulla in på stora hotellet. Kvällen var jätte bra och underhållningen var också rolig. Det enda minuset var efterfesten som var på Centrum. Det var inte alls många som var där och mina fötter gjorde så sjukt ont och jag tog av mig dem vilket var mitt största misstag för jag vägrade att ta på mig dem igen. Men jag fick kämpa på ändå. Dem ska inte på mina fötter på studenten det är en sak som är klar. Men jag hade en trevlig kväll :)

         

En dag kvar

Dagen började med att jag försov mig lite smått men jag hann med bussen ändå. Sen gick vi (klassen som var där) och fikade med Anita på malmborgs vilket var trevligt. Det är en lärare som man verkligen kommer sakna.
Sen åkte jag och Danni hem hit och solade och somnade för det var så himla skönt att ligga ner.
Dags för ännu en bal så jag åkte in vid 4 och stog där till efter 6. Min kära vän fia kom ju sist men det var värt att vänta på. Vackrast och sötast av dom alla, hoppas din kväll blev precis som du önskat.

Efter de gick jag, jossan, danni och martina till sir simon och åt vilket var gott men mättande.
Sen kom Andreas över en stund och vi gick igenom allt till imon.
Det är bal imon MIN bal. Det kommer bli bra. Det måste bli bra
Nu sitter jag och kollar på sex and the city och ska snart sova ska bara prata lite med C först :)

Godnatt :)


Du var sötast.

4 juni

Jag har verkligen inte haft tid att skriva här. I skolan är man knappt men det är så mycket annat som ska hinnas med. Det finns så mycket att skriva och berätta men det har jag inte ork till och jag tror inte någon orkar läsa.
Men det har hänt endel som tåls att tänka på. I mitt liv gäller allt eller inget och det kan både vara bra och dåligt men nu känner jag bara att det blev för mycket på en gång. Det blev för många bollar i luften och någon måste bort.
Jag tar det som det kommer.
Det är snart bal vilket är rätt knäppt egentligen. Klänningen hänger på garderoben och bara väntar på mig :)

Så mycket hade jag att skriva men nu är det dags för sängen.
Orkar inte skriva här mer.
Kanske får tillbaka den orken någon annan dag.


Ha det så bra :)