Nu drar vi..

Till Göteborg :)

Jag, Fia, Danni, Emelie och Lollo ska göra Göteborg lite osäkrare än det brukar.
Det blir bilder, stan, god mat, utgång och hotell :)

Ha en bra helg :)

:)

Jag har fortfarande inte fattat. Jag sitter här hemma i Sverige, jönköping och lilla trånghalla. Men jag ska lämna allt detta och så mycket mer för Chicago, Illinois och Glen Ellyn. Att jag räknar ner dagarna tror jag ni förstår.
Jag och Sara sitter och planerar resor som Vegas på hennes födelsedag, LA och NY. Jag tror och hoppas att vi kommer ha riktigt kul tillsammans :)
Och om man blir glad för materiella ting så är det ju aldrig fel att ha en egen bil.. en mercedes.
Love it!
Att sen spendera sin 20 års dag i NY är ju inte helt fel heller.


GE MIG USA NU.

22 februari

Den 19 har passerat, det blev den 20 och sedan fick jag det glada smset. Den 21 februari kom lilla Freja till världen, Jossans och Markus söta bebis :) Är så himla glad för deras skull och hon är så himla söt. Längtar tills jag får träffa henne.

Jobbnatten igår gick bara bra. Det var segt i början men framåt 02 tiden började det rulla på som bara den och det var folk kvar i lobbyn långt efter 03 och allt såg mer eller mindre ut som ett helvete. Men vi klarade det också och jag klarade den hemska snöfärden hem. Att sova sen gick tyvärr inte lika bra men sen fick jag ju det glada smset och kunde verkligen inte somna om. Idag blir det lugnt hemma och sen blir det träning ikväll :)

17 februari

Just nu är jag så himla glad och lycklig. Innan hade jag inte riktigt fattat att jag ska åka iväg. Jag ska verkligen lämna sverige, mitt hem, min familj, mina vänner och mitt liv. Men nu fick jag reda på en rolig sak och allt blev genast så mycket bättre. Sara en svensk i mitt området. Detta är nog för bra för att vara sant. Nu vill jag bara åka iväg direkt :)
Men jag ska ju njuta lite i Thailand innan också och det är ju absolut inte fel.


:)


Det här ser ju inte alls fel ut ;)

: )

Göteborg 27-28/2
Thailand 5-19/4
USA - Chicago 4/5


Fredag den 13:e

Nepp ingenting ovanligt har hänt en dag som denna som t o m är fredagen den 13:e.
Det var dagis tidigt imorse och det var rätt segt att gå upp men dessa barn, min gosunge gör verkligen min dag. Jag kan inte sluta le och jag glömmer allt annat och är bara glad. När dom haft sin sovstund och vaknat och ser helt nyvakna ut, fortsätter vila i min famn då är jag såld. Men jag ska ju dit måndag-onsdag också så jag är glad : )

Barn kan verkligen göra ens dag.
Sen finns det dom barnen som kan förstöra ens dag men sånna har ju inte jag bara massa sötungar :)

Imon är det work och sen utgång med mina singelvänner, its gonna be good :)

5 februari

NU händer det grejer!

3 februari

Så var det de här med hur länge man ska sova på morgonen? Jag lyckades aldrig men vet man att man är ledig och inte har något inplanerat så funkar det ju men jag har ändå ångest. Jag har mest spenderat dagen framför datorn med One tree hill, gossip girl och nu har jag fått ner hela säsong 2 av Lipstick Jungle. Jag kommer ha fullt upp.
Jag ringde även till dagiset och frågade om jag fick vara där lite mer för att få mer timmar och det fick jag så nästa vecka ska jag vara där. Jag saknar verkligen barnen och speciellt min gosunge!
Ne nu blir det mer Lipstick och sen ska jag ner till stan och fixa lite saker och sen hoppas jag på en tur på IKEA med pappa.

Ha en bra dag :)

2 februari

Göteborg med tjejerna den 27-28. Kan det bli bättre? :)

1 februari

Vilken kväll. Jag visste att vi skulle ha kul men att den skulle bli så lyckad visste jag inte. Vi var massa tjej hemma hos Janina och pratade om allt och ingenting, spelade jag har aldrig, drack gott vin och hade kul. Senare blev det amor en sväng innan det blev Centrum och där dansade vi loss, jag var på G! Precis så det ska vara.
Bortsett ifrån en incident i trappan hos Janina så var kvällen perfeket och vi har till och med att äta mat på work.

Just de jag följde med Annie när hon tog hål i öronen igår så gjorde jag ett med. Why not?
Riktigt snyggt blev det men jag kan ju inte påstå att det var skönt att sova på det örat inatt.
Nu är jag inne på att tatuera mig men det kommer ta ett tag innan jag verkligen verkligen bestämt mig.

Idag har jag haft en skön hemma dag och bara kollat på film och inte gjort någonting. Det är precis så söndagar ska vara. Denna månaden har jag inte så mycket jobbtider så jag ska ringa runt lite och kolla om det finns nåt mer annars lär det säkert dyka upp något mer. Så i veckan kommer det bli lite jobb och mycket träning och på lördag är det Saras 20 årsfest.

Ha det så bra :)