Vilken vecka :)

Wow, är nog det ordet som stämmer bäst på Chicago. Vilken häftig stad, alla byggnader, pulsen. Ja, bara känslan av att vara i USA. Samtidigt som det känns helt overkligt.

Nu är det bara två timmar kvar tills taxin tar oss till flygplatsen och hem mot Sverige igen. Tiden har gått så otroligt fort, men vi har hunnit med sååå mycke.

Det som varit det bästa ( förutom att träffa Sandra igen :) ) är att vi fått va med och se hur hennes dagar är. Träffa familjen och dessa två underbara små tjejer. Hon har verkligen hamnat i en kanonfamilj. Alla har varit så trevliga och vänliga mot oss. Och framförallt haft förståelse för att vår språkkunskap inte går att mätas med Sandras.
Vi har en sagt en hel del fel, vissa mer och vissa mindre roliga. Men jag tror att Urban stått den roligaste :).
Men för husfridens skull tänker jag inte skriva om den här. Skulle någon vilja veta - så är jag mutbar.....

Vi har varit med och hämtat Claire i skolan. Då fick även hunden Dasiy följa med, men det var både första och sista gången. Där fick Urban sitt styrketräningspass denna veckan!

Den här resan har vi fått uppleva och se så mycket som man på en vanlig resa inte får möjligheten till. Att sen få ha en egen privatchaufför hela veckan har varit kanon. ( tack Sandra ). En hel del shopping har det också blivit och jag tror att vi sett varenda shoppingcenter här i närheten.

Tack Sandra för en underbar vecka och för allt vi fått uppleva här tillsammans. Det va så kul att träffa dig igen och se hur du har det.

Nu åker vi hem till vardagen i Sverige, men ses säkert på Skype imorron igen :)

Sweden here we come again!

Kram Ann-Sofie och Pappa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback