3 november

Ibland dyker det upp saker här i livet som gör att man kan inte sluta le, man hoppas och man föreställer sig saker. Vad jag har kommit på är att saker kommer och händer när man minst anar det. Och självklart blir man lika glad!
Men man vill egentligen inte utala sig om någonting förrens det är 100% klart.
Jag vet iaf en sak - jag kan inte sluta hoppas!

Kommentarer
Postat av: Linn

okej, men då ska du ju absolut hålla fast vid det! du blir ju inte nöjd till 100 procent med något annat så då är det bättre att vänta!



jag vet faktiskt inte vad jag känner för hela au pair grejen längre, det har dragit ut så sjukt mycke på tiden så man tappar liksom suget, när de känns som allt går emot en :/



men ändå vet jag inte vad jag skulle göra kvar här hemma, får väl vänta å se vad som händer, tänker vara hemma tills tvillingarna kommer iallafall :) sen får vi se!

Postat av: Linn

absolut! ge inte upp, någon dag är det din tur att sitta på det där flyget! vissa hittar sin familj snabbare än andra, huvudsaken är ju att man får en bra familj också! :) tråkigt bara att det kan ta så väldigt lång tid! hoppas det är din tur snart! :p



tvillingarna kommer inte förrän i slute på mars - början på april. så de är ett tag kvar. ingenting jag vill missa så det va ingen tvekam om att ja skulle stanna hemma :)

2008-11-03 @ 23:31:01
URL: http://linnkiuru.blogg.se/
Postat av: Sara

Nu blir jag nyfiken du måste berätta :)

2008-11-06 @ 03:59:26
URL: http://saralicious.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback