3 februari

Så var det de här med hur länge man ska sova på morgonen? Jag lyckades aldrig men vet man att man är ledig och inte har något inplanerat så funkar det ju men jag har ändå ångest. Jag har mest spenderat dagen framför datorn med One tree hill, gossip girl och nu har jag fått ner hela säsong 2 av Lipstick Jungle. Jag kommer ha fullt upp.
Jag ringde även till dagiset och frågade om jag fick vara där lite mer för att få mer timmar och det fick jag så nästa vecka ska jag vara där. Jag saknar verkligen barnen och speciellt min gosunge!
Ne nu blir det mer Lipstick och sen ska jag ner till stan och fixa lite saker och sen hoppas jag på en tur på IKEA med pappa.

Ha en bra dag :)

Kommentarer
Postat av: jossan

hört något mer om au pair :)?

Postat av: jossan

okej, men de låter ju bra! Ne går ganska trögt här med.. fick faktist en matchning för någon dag sen men absolut inget som passade.. jag har inte lagt de på is men ja har sagt att ja gärna åker runt maj någon gång.. jag tar de som de kommer :)

2009-02-03 @ 20:34:57
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: jossan

okej. Ja verkligen.. tycker dock att de är jobbigt att ringa cc nu för tiden, inge kul att behöva säga nej så många gånger och ja vet att dom inte gillar att man har önskemål på stat, men de är vi som ska åka inte dom, de ska kännas rätt för oss lixom :)

2009-02-04 @ 15:17:52
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: jossan

jasså? där ser man :P ja men du ska göra va som känns rätt för dig och samma gäller för mig :) magkänslan bestämmer!

2009-02-05 @ 12:21:03
URL: http://enalreus.blogg.se/
Postat av: jossan

Hehe jo de tror ja med ;D i slutändan blir de säkert bra!

2009-02-05 @ 21:39:04
URL: http://enalreus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback