27 maj

Idag börjar visst skolan och har jag några böcker eller vet vad jag ska göra? Inte en aning. Men denna kursen som jag ska ta E-marketing är bara via internet så alla läxor, prov och allt är på internet. Det kan vara rätt skönt med en sån kurs nu på sommaren eftersom det är resor planerade och man inte alltid är hemma. Vi ska förbi COD sen och kolla vilka böcker jag behöver ha och sen ska vi skaffa ett bankkonto också. Great!

Jag visste mycket väl att vissa dagar skulle vara bättre än andra. Men nu har jag haft två riktigt dåliga dagar och jag har huvudvärk och det känns osm att febern börja hälsa på sakta men säkert. Lilltjejen är inte alls på humör och jag får inte göra någonting alls utan Pappa ska göra allting. Det är lite jobbigt eftersom att han jobbar på sitt kontor där nere och hon springer ner till honom hela tiden. Stänger han dörren så står hon utanför och skriker och gråter. Denna lilla tjej som varit så söt och go sen jag kom hit. Men vi har pratat igenom det för igår var både jag och Tom jätte trötta på allt och ville bara att dan skulle ta slut men vi fick en likadan idag om inte ens värre. Jag sa att jag kände mig dum när hon springer ner hela tiden men han sa att han förstår mig också och vet att jag inte kan göra så mycket. Men samtidigt så tog dom ju hit mig för att ta hand om problemen och ta hand om deras barn. Men jag hoppas att dom tycker att jag gör ett bra jobb ändå! Nu är pappan iväg och jobbar och lilltjejen ligger och sover. Hon är sjuk så det kan vara en anledning till att hon är som hon är. Hoppas att det går över. Jag längtar till helgen.

Igår var jag med Sara och hon hade fixat sina naglar och självklart blev jag sugen så vi åkte och fixade dom. Här bokar man inte tid utan droppar bara in. Så nu har jag gele naglar och är riktigt nöjd och linserna kom både ut och in så det funkar riktigt bra. Lite ovant bara och det första problemet igår var att få av sig klockan och ett tag försökte jag bita upp den vilket inte gick så bra men till slut fick jag av mig den. Onödig fakta! Sen åkte vi till Taco Bell och åt.
Du vet att du ätit för många gånger på samma ställe när: Personalen känner ingen dig, Personalen frågar om jag inte gillade det jag åt förra gången och personalen frågar om jag vill ha samma som vanligt!
Efter det åkte vi till Donkin Donats och åt en riktigt god munk. Det ösregnade igår och åskade och det var inte så kul att åka bil i det ovädret.
Här har man bara på lamporna när det regnar, kväll/natt och solupp och nedgång. Varför inte ha på dom hela tiden?
Dom har förresten inga gatulampor här. Hittar du några så är dom lätträknade. Dom har inga utmed vägarna iaf.

Så nu sitter jag här, kollar på tv och tar det lugnt. Hoppas att hon är lite gladare efter sin sovstund och att Claire är på bra humör.

Ha det så bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback