12 december

Tonight is the night - B96 Jingle Bash :)

Jay Sean, Pitbull, Justin Bieber, Kery Hilson, David Guetta, Sean Kingston, Jeremih, Livvi Franc & Jump Smoker.


Kommentarer
Postat av: Lollo

Jo så man slipper stressa och knappt hinner säga hejdå till alla innan man åker. Haha ja jag kommer ihåg att du åkte iväg dit... Shit jag fattar inte att du varit borta i 7 månader nu, det känns som nyss när jag läste att du snart skulle till Thailand liksom. Tiden går ju sjukt fort.



Nej klart att alla familjer inte är perfekta, precis som att alla au pairer inte är det liksom. Ja men vad skönt att höra att du också hört bra om SI. Alltså CC är ju störst och därför får de väl fler som kanske blir missnöjda? Men ändå, jag tror inte de är skitdåliga eller att det MÅSTE bli dåligt för att man åker med dem, och så är det ju inte heller.

Postat av: sandi

hejsan! googlade fram din blogg och tankte bara hora med dig vart i Chicago du bor? Jag kom till Chicago for 1,5 vecka sen nu och "raggar svenska vanner" :) av din blogg att domma har du varit har ett tag, right?



tveka inte pa att hora av dig, vore superkul! antingen min mejl, eller skriv en kommentar i bloggen.



Hoppas du hor av dig! HUGZ/sandi.

2009-12-14 @ 03:48:10
URL: http://www.sandili.se
Postat av: fiiiia

men din skitunge! jag vill också, haha. kom in på msn NU!

2009-12-14 @ 17:52:17
Postat av: sandi

jag bor på North Side...nära Lincoln Squear.. vart bodde du? jodå, har bara varit här 1,5 vecka och inte helt kommit in i rutinerna ännu, men det funkar helt ok än så länge :) vet du om det finns fler svenskar här eller? åker de flesta med culture care? jag åker med au pair in america... har du tid att fika en dag? hugs/sandi

2009-12-14 @ 20:11:23
URL: http://www.sandili.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback